Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 no to je hodně blbé tohle že člověku nikdo moc neporadí a co pak člověk má dělat
@lovean bohuzel se kazda budeme muset rozhodnout podle vlastniho pocitu, neni kdo by poradil. Ja se osobne ockovat v tehotenstvi nenecham, nejdriv po porodu, covid jsem prodelala a nebylo to nic hrozneho, zato druhou davku moji vrstevnici dost protrpeli, takze ne diky, budu verit svemu telu, ze si vir pamatuje a bude se mu umet branit.
@lovean uvidíme je brzo predbihat… Dneska mě strašně tahá břicho, jak kdyby po stranách, nevím jak to popsat něco jako by se mi natahovaly svaly… Je to takový divný pocit ![]()
@el.leanor21 tak to asi být může @Ernais no já právě covid zatím neměla teda aspoň o něm nevím a já jsem rozockovana takže nevím jak to řešit
Holky já teda zatím žádné problémy krom nafouklého břicha večer nemám, ale dnes ráno jsem se probudila s bolesti v krku. ![]()
Příspěvek upraven 19.07.21 v 06:41
@lovean tak dneska byla zatím asi nejhorší noc… Furt sem se budila úplně spocena, což se mi nestává, měla sem křeče v břichu i podbřišku… Ale pak to nějak přešlo, několikrát mě pichl ten podbrisek a pak najednou zas nic… Měla sem obavy ze spineni ale naštěstí je to ok… Asi to bylo i ze stresu…
@Pajule9 píše:
Holky já teda zatím žádné problémy krom nafoukloho břicha večer nemáma, ale dnes ráno jsem se probudila s bolesti v krku.
To je radost, asi z vedra..
@Pajule9 no to je radost… Ještě když si člověk nemůže vzít ani pastilku na cucani
@el.leanor21 No právě, asi je zbytečné chodit k doktorce? Nic jiného mi není, možná to trochu bude i s klimi v autě, ale pouštím ji málo a jen na nohy ať mi to nefouka do obličeje.
@Pajule9 já bych asi neplašila, dokud by nepřišla nějaká horečka nebo jiné problémy… Ono ta bolest v krku je v létě hned, i z ledového pití
Holky tak i já už mám sny 😂 zadali se mi, že hsem byla s mámou v obchodě a měli výprodej kojeneckého za 10 Kč a já si nemohla nic koupit, protoze máma to ještě neví 😂 no už zítra konečně kontrola 🙏
@Luucka123 to je humac že, jak i v tom snu se musíš ovládat
já jdu dneska o půl 4 na mě mysli
ráno sem se hezky poblinkala, do toho se za hodinu staví ta kámoška co sem říkala že ji přes víkend neuvidím tak že ji to aspoň neřeknu… No ale už to vydržím a řeknu jí to večer, jestli teda bude všechno ok ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 to je humac že, jak i v tom snu se musíš ovládat![]()
já jdu dneska o půl 4 na mě mysli
ráno sem se hezky poblinkala, do toho se za hodinu staví ta kámoška co sem říkala že ji přes víkend neuvidím tak že ji to aspoň neřeknu… No ale už to vydržím a řeknu jí to večer, jestli teda bude všechno ok
Tak dej hned vědět, určitě bude vše v pořádku ✊
@Luucka123 doufám v to… V podstatě se snažím jinou variantu ani nepřipouštět. Ale aspoň mi to utece, doslova nenávidím jakékoli doktory odpoledne, nejradši bych všechno měla hned na 7 ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 doufám v to… V podstatě se snažím jinou variantu ani nepřipouštět. Ale aspoň mi to utece, doslova nenávidím jakékoli doktory odpoledne, nejradši bych všechno měla hned na 7
Já to mám taky zítra až v 16:45, aby mě mohl přítel odvést, nechci jež sama, mám to přes 30km ![]()