Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
17.7.21 17:30

@el.leanor21 jo to já dneska taky mám colu a pocucavam ju dneska mi syn koupil ale jenom půl litr abych to nepřehnala ten hermelín moc se nemá ale to je hlavně kvůli listerióze ale ta se teplem likviduje a co vím tak by ani u nás neměla tam být ale já jiný než teplí nejím takže mám jistotu pak prý kvůli plísni to není úplně dobré ale já za to nemůžu to bych teď jedla pořád ale snažím se teď aspoň ne každý den a pak ta zmrzlina mi i dobře dělá na žaludek myslím že to co jsem teď zhubla budu zase mít nahoře ale ja to teď moc neřeším ja tak aby mi aspoň trochu bylo líp teď jsme měli talíř jahod a celkem mi to udělalo dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 17:39

@lovean to znám mě studené taky dělá dobře, kolikrát sem i cucala led… Já měla hermelín akorát na pizze za celou dobu takže to bylo zežehnute… No ale zítra cítím že si to vyberu za dnešek že sem trajdala všude možně a nebyla v klidu… Vždycky je mi jeden den přijatelně a ten další umiram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 17:45

@el.leanor21 no já se obávám že mě asi bude chvíli trvat než budu ok a taky jsem k chlapovi dost odtažitá nejde o sex protože ten nemůžu ale ani se ho moc nedotýkám atd. Ale jsou to ty hormony teď jsem mu to řekla že určitě to bude potom lepší a já myslím že to chápe ale je mi ho líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 17:51

@lovean ja dávám chlapovi číst různé konstruktivní články nebo krátké brožury… On takhle dost věcí pochopil aniž by se mě na to blbe ptal :lol: ale jako odtazita nejsem spíše ví že mě nemá hlásit a tak Bo mi to dělá zle.. Jinak celkem pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 17:54

@el.leanor21 tak můj už ty zkušenosti má když jsme čekali dceru bylo to v prvním trimestru stejné pak se to upravilo takže on už to zna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 17:59

@lovean taky už je to zasloužily otec :lol:… Narozdíl od toho mojeho. My jsme ještě vyjukani že všeho… V pondělí mám tu kontrolu, nějak nemůžu myslet na nic jiného, úplně mě to požírá… Jestli bude vše ok… Mám to až o půl 4 což mi taky nepridava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 18:08

@el.leanor21 Jo tak on už má víc dětí ale ty dvě z bývalého vztahu nevída ale ty důvody to je na dlouhé psaní ale spolu už máme jak píšu dceru takže tak neboj já na tom budu za týden stejně já totiž jdu to další pondělí a kór po tom potratu jsem taky nervózní to mi věř teď si to moc nepřipouštím ale za týden na tom budu úplně stejně to se neboj ale klidně pokud budeš chtít něco poradit napiš když bude v mich silách poradim dcera má teprve skoro 16 měsíců tak to mám ještě celkem živé i když jsou taky věcí co mě překvapí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 18:15

@lovean aspoň se můžeme vzájemně podporovat… Jako já mám největší nervy z toho že mě potká to že by bylo zamlkle… Protože na to se nepřijde… Ale to teď bude furt, pak budu mít nervy že screeningu… Atd atd… A někdy už mě popadne taková flustrace, že už je mi 2 měsíce blbě v kuse každý den a sem nepoužitelná, že sem prostě naštvaná sama na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 18:27

@el.leanor21 tak to já jsem taky nepoužitelná to se nedá a ten strach je celé těhotenství vlastně i po porodu tak to prostě je nemyslí si že já nemám ale musíme doufat že to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 18:27
@lovean píše:
Ahojte holky jak to dneska jde? Mě dál pokračuje to nic moc jediný na co mám chuť je zmrzlina jahody a hermelín to bych mohla jíst pořád ten hermelín jen teplí on se sirovy ani nemá jíst no je to teď se mnou složité navíc jsem dneska řvala po tom nejstarším synovi protože mě pěkně naštval

Ahoj, nestresuj se a odpocivej. On to taky nemá jednoduchý… Já dneska docela náročný den, už jsem hodně unavená.. Spíš mě překvapuje, že můj přítel to nechápe.. Čekala jsem, že budu mít víc podpory, ale asi bych měla být nějaká super žena 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 18:34

@Luucka123 tak mi přišlo že to měl chlap když jsem čekala před půl rokem to co jsem potratila teď mě nechává tak i když ležím i ví že nesmím tahat dceru ale před tím půl rokem mi přijde že to bral že se nemůže nic stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 18:35

@lovean to zvládnem, nesmíme se tím nechat semlit…

@Luucka123 Ajeje, co nechápe pantata? Zeby si to zkusil všechno třeba sám? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 18:36
@lovean píše:
@Luucka123 tak mi přišlo že to měl chlap když jsem čekala před půl rokem to co jsem potratila teď mě nechává tak i když ležím i ví že nesmím tahat dceru ale před tím půl rokem mi přijde že to bral že se nemůže nic stát

Je to jeho první dítě, tak jsem asi čekala, že to bude víc prožívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 18:37
@el.leanor21 píše:
@lovean to zvládnem, nesmíme se tím nechat semlit…@Luucka123 Ajeje, co nechápe pantata? Zeby si to zkusil všechno třeba sám? :lol:

Já bych mu tak přála, aby byl těhotnej 😁 😁 víš co, mám tu 2 děti, takže ráno od 7 obstarat, pak jsem jela na úklid velkyho baráku, oběd, chvilku jsem si lehká, ale nikdo mě stejně nenechal spát, pak s detma ven a je divný, že se mi nechce ještě na kolo večer… Zítra musím vařit a opět na úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 18:39

@Luucka123 no chlapy to nikdy moc neprozivaji mě přijde že chlap prožívá až teď když už je dcera starší jako miminko ano pomohl mi když byla dcera malinká ale nebyl na ni tak vázaný jak teď a v těhotenství až ke konci se těšil ale chlapy jak říkám to nijak extra neprozivaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí