Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
17.7.21 19:58

A co vitamíny, berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 19:59

@Luucka123 tak te bude mít až mu/ji to poleze usima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.7.21 20:00

@Luucka123 já beru akorát kyselinu listovou, ale tu sem brala už i před otěhotněním asi rok… Jinak nic neberu, čekám co mi kdyztak doporučí doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.7.21 20:03
@Luucka123 píše:
Přesně 😂 😂 taky maskuju. Brisaky Teda nemá, to jsi dobrá.

Ja mam cca 18% telesneho tuku a bricho neni moje problemova partie, takze jsem se na ty brisaky nastesti ani nikdy nemusela moc drit, proste tam jsou tak nejak samy od sebe :lol: Ty chodis do prace? Jestli jo, kdy to mas v planu oznamit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.7.21 20:07

@Luucka123 ja beru taky akorat listovku, ale zacala jsem s ni az v 6tt, kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, tak snad bude vse v pohode. Navic jsem jeste na prelomu 5-6tt mela ibalgin, dva dny jsem si strikala kapky do nosu a prolivala se hektolitry kavy, k tomu nejake pivo a gin-tonicy, proste vsechno, co se nema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 20:09
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já beru akorát kyselinu listovou, ale tu sem brala už i před otěhotněním asi rok… Jinak nic neberu, čekám co mi kdyztak doporučí doktorka

Aha, já začla hned, femibion, kyselinu sem brala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
17.7.21 20:10

@Ernais krásné bříško závidím. To moje po pěti porodech rozhodně není žádna hitparáda. S cca 6 cm rozestupem břišních svalů vypadám stále jak v 5.mesici🙄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 08:35

Tak co holky, jak je dneska? Mi se od rána příšerně točí hlava, ale to bude asi tím tlakem venku… Nebo možná nervozitou ze zítřka… Už sem si hledat na netu, protože sem z toho ještě víc na nervy :lol: co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.7.21 08:40
@libo píše:
@Ernais krásné bříško závidím. To moje po pěti porodech rozhodně není žádna hitparáda. S cca 6 cm rozestupem břišních svalů vypadám stále jak v 5.mesici🙄.

A co fyzioterapeut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.7.21 08:41
@el.leanor21 píše:
Tak co holky, jak je dneska? Mi se od rána příšerně točí hlava, ale to bude asi tím tlakem venku… Nebo možná nervozitou ze zítřka… Už sem si hledat na netu, protože sem z toho ještě víc na nervy :lol: co vy?

Já už od rána u plotny, musím do práce, tak ať tu neumrou hlady 😂 jsem jen unavená a nervózní taky, úterý se blíží 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 08:45

@Luucka123 no mi povídej já pomalu lezu po stropě uz… Zítra začínám 10tt… Je to něco šíleného ty obavy… :lol: naštěstí odpoledne jedeme pryč tak na to zase nebudu chvíli myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.7.21 08:48

@el.leanor21 me v noci probudily zvlastni krece v brise, az se mi to propsalo do snu a zdalo se mi, ze jsem zacala krvacet a zase potracim. To nastesti pravda neni, tak jsem si namichala horcik a ted rano uz dobry, vubec nevim, co to bylo, ale jsem z toho teda dost vydesena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 08:51

@Ernais tyjo chudaku, snad to bude dobrý, ono to moc neuklidí když se ti o tom ještě zda…na mě zas vyskočil na netu nějaký článek o zamlklem těhotenství, kráva sem si to musela přečíst :lol:… Ale snažím se být racionální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.7.21 08:51
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no mi povídej já pomalu lezu po stropě uz… Zítra začínám 10tt… Je to něco šíleného ty obavy… :lol: naštěstí odpoledne jedeme pryč tak na to zase nebudu chvíli myslet

Jo je dobrý se trošku zaměstnat, taky někam vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 09:00

@Luucka123 se právě snažím furt něco dělat pokud to jde ať na to nemyslím Bo to bych se zbláznila… Minulý týden jsme se dozvěděli že si ZT letos prošel jeden nám blízký pár, ještě k tomu rodina, tak nás to trochu rozhodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí