Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean píše:
@Luucka123 no chlapy to nikdy moc neprozivaji mě přijde že chlap prožívá až teď když už je dcera starší jako miminko ano pomohl mi když byla dcera malinká ale nebyl na ni tak vázaný jak teď a v těhotenství až ke konci se těšil ale chlapy jak říkám to nijak extra neprozivaji
Tak víš jak, dlouho jsme se těšili, tak asi proto jsem si to myslela… Ale to nevadí, až se narodí, bude to jiný. Už vám roste břicho? ![]()
@Luucka123 tyvole kolo bych mu asi omotala kolem krku
to by mě mohlo ještě po celém dni litani
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 tyvole kolo bych mu asi omotala kolem krkuto by mě mohlo ještě po celém dni litani
Přesně, já už fakt nemám sílu 😁 😁
@Luucka123 ne že by rostlo ale sem nafoukla jak vzducholoď a nejde zatáhnout
ale nepribrala sem zatím, včera sem se vážila
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 ne že by rostlo ale sem nafoukla jak vzducholoď a nejde zatáhnoutale nepribrala sem zatím, včera sem se vážila
Jako taky nevím, jestli roste nebo sem prifoukla, ale už sotva dopnu kalhoty a vše mě tlačí… Už jsem si objednala těhotenský, snad to nebude moc velký, protože já nevím, co budu nosit. Jsem si říkala, tak třetí dítě asi už je to povoleny a vystoupne rychle
@Luucka123 mě růst nebude ještě dlouho já jsem hodně silná sama o sobě takže na mě to jde vidět až na konci já vypadám těhotná už teď
@lovean píše:
@Luucka123 mě růst nebude ještě dlouho já jsem hodně silná sama o sobě takže na mě to jde vidět až na konci já vypadám těhotná už teď
Jo takhle, no já mám 56kg a 168cm. Ale na tom asi úplně nesejde
@Luucka123 tak to já taková váhu nikdy mít nebudu proto jsem se snažil hubnout ale teď jak jsem těhotná tak to nudrzim protože jim na co mám chuť ale po porodu na sobě začnu zase pracovat protože další miminko už nechci potom
@lovean píše:
@Luucka123 tak to já taková váhu nikdy mít nebudu proto jsem se snažil hubnout ale teď jak jsem těhotná tak to nudrzim protože jim na co mám chuť ale po porodu na sobě začnu zase pracovat protože další miminko už nechci potom
Jasný, teď to nemá moc smysl. Jim tedy zdravé pořád a budu se hýbat, ale po porodu budu mít tak 50kg, vzdxcky mi jde váha hodně dolů sama, asi kojením a stresem
@Luucka123 a kde jsi objednávala ty kalhoty prosímtě? Já právě taky normální ryfle už nedám, dopnu je ale šíleně tlačí… Takže sem na leginach nebo šatech, ale to taky nepůjde věčně zejo ![]()
@lovean ja tez nejsem zrovna hubená, ale sem vysoká tak u mě se to celkem vyváží ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 a kde jsi objednávala ty kalhoty prosímtě? Já právě taky normální ryfle už nedám, dopnu je ale šíleně tlačí… Takže sem na leginach nebo šatech, ale to taky nepůjde věčně zejo@lovean ja tez nejsem zrovna hubená, ale sem vysoká tak u mě se to celkem vyváží
Každej vysoké člověk je hubenej 😂 😂 na zelandu, mají teď slevy a těhotenský za hubičku
@Luucka123 mě se nikdy nepodařilo kojit ani u jednoho vždycky se mi nepodařilo rozkojit takže jsem od narození i přikrmovala a pak to vzdala
@lovean píše:
@Luucka123 mě se nikdy nepodařilo kojit ani u jednoho vždycky se mi nepodařilo rozkojit takže jsem od narození i přikrmovala a pak to vzdala
Tak tím to možná bude, co zkusit nějakou pomoc při kojení?