Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to pak když se někdo bude chtít přidat ještě tak to nepůjde asi bych to nechala ještě chvíli otevřené
Holky, tak my jsme v cajku
výrazně se mi ulevilo, bobek odpovídá všemu, dostala jsem průkazku.. Dostala sem kupu brozurek a letaku. Termín mi napsala do průkazky 21.2.2022 zatím ten první podle MS. Otec se hned v autě poplacal po rameni jak mě hezky kvalitně oplodnil
![]()
@el.leanor21 píše:
Holky, tak my jsme v cajkuvýrazně se mi ulevilo, bobek odpovídá všemu, dostala jsem průkazku.. Dostala sem kupu brozurek a letaku. Termín mi napsala do průkazky 21.2.2022 zatím ten první podle MS. Otec se hned v autě poplacal po rameni jak mě hezky kvalitně oplodnil
![]()
![]()
Super, gratuluji ❤️️❤️️❤️️
@Ernais @Luucka123 děkuji děkuji, tak zas budu na chvíli v klidu než půjdu na ten screening
teď jste na řadě vy holky ![]()
@el.leanor21 super taky moc gratuluji já si musím ještě týden počkat doufám že taky budu mít dobré zprávy za ten týden a ptala jsi se na to očkování?
@lovean děkuji, určitě to bude cajk… Ptala, říkala že v tom 2 trimestru to doporučuje pokud mi bude dobře, že je to rozhodnutí na mě. Jinak nic
Ahoj, mně vychází TP dle poslední MS na začátek března
jen nevím jak se k vám přidat. Jinak doma mám jedno 15m mimi, začala jsem zvracet tak se bojím jak to s ním zvládnu sama když manžel bude v práci zrovna. ![]()
@Sedmikráskakrásná ahoj taky mi bude vycházet podle ms termín na začátek března a mám doma dceru skoro stejně starou jako ty teď bude mít 16 měsíců
@Sedmikráskakrásná píše:
Ahoj, mně vychází TP dle poslední MS na začátek březnajen nevím jak se k vám přidat. Jinak doma mám jedno 15m mimi, začala jsem zvracet tak se bojím jak to s ním zvládnu sama když manžel bude v práci zrovna.
Ahoj, super.. Nevolnosti přejdou a vše zvládneš
👍
@lovean půjdu… Jestli mi bude dobře a nebudu mít žádné komplikace tak sem rozhodnuta že půjdu…
@Sedmikráskakrásná ahoj, vítej. ![]()
@el.leanor21 a to budeš kolikátý týden? Já se asi tedy taky objednám na ten druhý trimestr
@lovean 15 týden budu. Což by mohlo být ok… Aspoň v to doufám
@el.leanor21 aha tak to jo no já ještě uvidím kdy půjdu ještě si to promyslim ale teď nad tím nechci moc přemýšlet dneska mi fakt není dobře tak neřeším nic