Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean píše:
@Luucka123 aha tak to potom jo tak to je pochopitelné já jdu taky brzo ale já to mám hlavně kvůli tomu krvácení
No 6+4 bude taky brzo, ale lepší, než cekat😁
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 aspoň budeš klidná před dovolenou…
Jo to je jasný 😁
@Luucka123 tak určitě lepší než vůbec když budeš na dovolené ja zase už bych taky chtěla aby bylo pondělí ať vím na čem jsem když pořád krvácím ale jak říkám u dcery to byli taky a vše bylo v pořádku ono se stejně víc než co nejvíc odpočívat a brát léky nejde
@lovean píše:
@Luucka123 tak určitě lepší než vůbec když budeš na dovolené ja zase už bych taky chtěla aby bylo pondělí ať vím na čem jsem když pořád krvácím ale jak říkám u dcery to byli taky a vše bylo v pořádku ono se stejně víc než co nejvíc odpočívat a brát léky nejde
No jasný, čas neuchvatame 😁 ještě si budeme říkat, jak rychle to uteklo 😁
@Luucka123 tu dovcu ti zavidim, kam letite? My meli na podzim taky letet, ale nakonec jsme to odpiskali a misto toho narychlo planujeme svatbu, kterou uz pres rok kvuli covidu odkladame a ted uz kvuli tomu neplanovanemu prirustku nic odkladat nemuzeme ![]()
@Ernais píše:
@Luucka123 tu dovcu ti zavidim, kam letite? My meli na podzim taky letet, ale nakonec jsme to odpiskali a misto toho narychlo planujeme svatbu, kterou uz pres rok kvuli covidu odkladame a ted uz kvuli tomu neplanovanemu prirustku nic odkladat nemuzeme
Tak. To mě si asi nikdo nevezme 😂 😂 😂 do Řecka, na koš, doufám, že těch 10 dní už ta situace vydrží, nemůžeme se dočkat. Do toho kupujeme chatu, tam začneme hned potom makat. Máme toho dost 😁
@Luucka123 tyjo tak to si uzijte, fakt ti to zavidim, urcite ti ten relax u more prospeje
No ja hned na zacatku vztahu upozornila, ze deti jako svobodna nerodim, takze u nas nebyl prostor pro debaty
![]()
@Ernais píše:
@Luucka123 tyjo tak to si uzijte, fakt ti to zavidim, urcite ti ten relax u more prospejeNo ja hned na zacatku vztahu upozornila, ze deti jako svobodna nerodim, takze u nas nebyl prostor pro debaty
![]()
No jo, já jsem teprve dva roky rozvedená. Asi na to tlačit nebudu 😁 užijeme, příští rok asi nepoletime…
@Luucka123 na já se svatby taky nikdy nedočkám ale jsem taky tři roky rozvedená a přítel si zažil dost těžké chvíle s bývalou ženou takže já ani tlačit nemůžu
@Luucka123 ajoo tak to je pak jina situace, my jsme oba svobodni a bezdetni, takze se ta svatba nabizi jako logicky krok. To ja naopak doufam, ze pristi rok uz konecne poletime, pred covidem jsme byli zvykli litat klidne 3× do roka a ted uz druhym rokem sedime doma
teda jezdime po Cesku, ale uz mi chybi to litani a zahranici
@Ernais píše:
@Luucka123 ajoo tak to je pak jina situace, my jsme oba svobodni a bezdetni, takze se ta svatba nabizi jako logicky krok. To ja naopak doufam, ze pristi rok uz konecne poletime, pred covidem jsme byli zvykli litat klidne 3× do roka a ted uz druhym rokem sedime domateda jezdime po Cesku, ale uz mi chybi to litani a zahranici
Tak gratuluji, určitě to bude krásná svatba i v těhotenství
ty Joo. To se máte… My chtěli na Bali, ale to už nezvladneme
@Luucka123 chceme se brat, kdyz budu cca v 14tt, takze to pod satama ani nebude videt si myslim. A bude to jen takove male a neformalni, protoze klasicke velke svatby nas oba desi. Akorat me mrzi, ze tim prijdeme o nas sen vzit se jen ve dvou nekde u more a pak si uzit super cestovatelskou dovolenou, meli jsme to tak v planu na letosni podzim, ale clovek mini a zivot meni
Joo Bali je muj sen, ale ten si jeste nekolik let nesplnim, s malym ditetem si troufnu litat max kolem 3 hodin, takze pokud to male donosim, tak se ted na par let omezime jen na Evropu
@Ernais píše:
@Luucka123 chceme se brat, kdyz budu cca v 14tt, takze to pod satama ani nebude videt si myslim. A bude to jen takove male a neformalni, protoze klasicke velke svatby nas oba desi. Akorat me mrzi, ze tim prijdeme o nas sen vzit se jen ve dvou nekde u more a pak si uzit super cestovatelskou dovolenou, meli jsme to tak v planu na letosni podzim, ale clovek mini a zivot meniJoo Bali je muj sen, ale ten si jeste nekolik let nesplnim, s malym ditetem si troufnu litat max kolem 3 hodin, takze pokud to male donosim, tak se ted na par let omezime jen na Evropu
Tak na tobě to určitě vidět nebude. 😁 Taky bych s malýma detma dal neletela. Jinak můj sen je taky svatba kdekoli, ale jen my dva 😁 já už nechci svatbu. Ten stres znovu, nechci 😁
Holky já čekám na svatbu od doby, co jsem čekala prvního
jasně mi bylo řečeno, první musíme předělat byt, nejsou peníze.
Jinak jsem začala zvracet krev na prázdný žaludek
stalo se to někomu?