Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
20.7.21 18:28
@lovean píše:
@Luucka123 aha tak to potom jo tak to je pochopitelné já jdu taky brzo ale já to mám hlavně kvůli tomu krvácení

No 6+4 bude taky brzo, ale lepší, než cekat😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.7.21 18:32

@Luucka123 aspoň budeš klidná před dovolenou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 18:33
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 aspoň budeš klidná před dovolenou… :lol:

Jo to je jasný 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.7.21 18:46

@Luucka123 tak určitě lepší než vůbec když budeš na dovolené ja zase už bych taky chtěla aby bylo pondělí ať vím na čem jsem když pořád krvácím ale jak říkám u dcery to byli taky a vše bylo v pořádku ono se stejně víc než co nejvíc odpočívat a brát léky nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 18:50
@lovean píše:
@Luucka123 tak určitě lepší než vůbec když budeš na dovolené ja zase už bych taky chtěla aby bylo pondělí ať vím na čem jsem když pořád krvácím ale jak říkám u dcery to byli taky a vše bylo v pořádku ono se stejně víc než co nejvíc odpočívat a brát léky nejde

No jasný, čas neuchvatame 😁 ještě si budeme říkat, jak rychle to uteklo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.7.21 18:56

@Luucka123 tu dovcu ti zavidim, kam letite? My meli na podzim taky letet, ale nakonec jsme to odpiskali a misto toho narychlo planujeme svatbu, kterou uz pres rok kvuli covidu odkladame a ted uz kvuli tomu neplanovanemu prirustku nic odkladat nemuzeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 19:00
@Ernais píše:
@Luucka123 tu dovcu ti zavidim, kam letite? My meli na podzim taky letet, ale nakonec jsme to odpiskali a misto toho narychlo planujeme svatbu, kterou uz pres rok kvuli covidu odkladame a ted uz kvuli tomu neplanovanemu prirustku nic odkladat nemuzeme :mrgreen:

Tak. To mě si asi nikdo nevezme 😂 😂 😂 do Řecka, na koš, doufám, že těch 10 dní už ta situace vydrží, nemůžeme se dočkat. Do toho kupujeme chatu, tam začneme hned potom makat. Máme toho dost 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.7.21 19:05

@Luucka123 tyjo tak to si uzijte, fakt ti to zavidim, urcite ti ten relax u more prospeje :palec: No ja hned na zacatku vztahu upozornila, ze deti jako svobodna nerodim, takze u nas nebyl prostor pro debaty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 19:07
@Ernais píše:
@Luucka123 tyjo tak to si uzijte, fakt ti to zavidim, urcite ti ten relax u more prospeje :palec: No ja hned na zacatku vztahu upozornila, ze deti jako svobodna nerodim, takze u nas nebyl prostor pro debaty :lol: :lol:

No jo, já jsem teprve dva roky rozvedená. Asi na to tlačit nebudu 😁 užijeme, příští rok asi nepoletime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.7.21 19:20

@Luucka123 na já se svatby taky nikdy nedočkám ale jsem taky tři roky rozvedená a přítel si zažil dost těžké chvíle s bývalou ženou takže já ani tlačit nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.7.21 19:20

@Luucka123 ajoo tak to je pak jina situace, my jsme oba svobodni a bezdetni, takze se ta svatba nabizi jako logicky krok. To ja naopak doufam, ze pristi rok uz konecne poletime, pred covidem jsme byli zvykli litat klidne 3× do roka a ted uz druhym rokem sedime doma :roll: teda jezdime po Cesku, ale uz mi chybi to litani a zahranici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 19:28
@Ernais píše:
@Luucka123 ajoo tak to je pak jina situace, my jsme oba svobodni a bezdetni, takze se ta svatba nabizi jako logicky krok. To ja naopak doufam, ze pristi rok uz konecne poletime, pred covidem jsme byli zvykli litat klidne 3× do roka a ted uz druhym rokem sedime doma :roll: teda jezdime po Cesku, ale uz mi chybi to litani a zahranici

Tak gratuluji, určitě to bude krásná svatba i v těhotenství :wink: ty Joo. To se máte… My chtěli na Bali, ale to už nezvladneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.7.21 19:36

@Luucka123 chceme se brat, kdyz budu cca v 14tt, takze to pod satama ani nebude videt si myslim. A bude to jen takove male a neformalni, protoze klasicke velke svatby nas oba desi. Akorat me mrzi, ze tim prijdeme o nas sen vzit se jen ve dvou nekde u more a pak si uzit super cestovatelskou dovolenou, meli jsme to tak v planu na letosni podzim, ale clovek mini a zivot meni :lol: Joo Bali je muj sen, ale ten si jeste nekolik let nesplnim, s malym ditetem si troufnu litat max kolem 3 hodin, takze pokud to male donosim, tak se ted na par let omezime jen na Evropu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 19:38
@Ernais píše:
@Luucka123 chceme se brat, kdyz budu cca v 14tt, takze to pod satama ani nebude videt si myslim. A bude to jen takove male a neformalni, protoze klasicke velke svatby nas oba desi. Akorat me mrzi, ze tim prijdeme o nas sen vzit se jen ve dvou nekde u more a pak si uzit super cestovatelskou dovolenou, meli jsme to tak v planu na letosni podzim, ale clovek mini a zivot meni :lol: Joo Bali je muj sen, ale ten si jeste nekolik let nesplnim, s malym ditetem si troufnu litat max kolem 3 hodin, takze pokud to male donosim, tak se ted na par let omezime jen na Evropu

Tak na tobě to určitě vidět nebude. 😁 Taky bych s malýma detma dal neletela. Jinak můj sen je taky svatba kdekoli, ale jen my dva 😁 já už nechci svatbu. Ten stres znovu, nechci 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.21 20:03

Holky já čekám na svatbu od doby, co jsem čekala prvního :D jasně mi bylo řečeno, první musíme předělat byt, nejsou peníze.

Jinak jsem začala zvracet krev na prázdný žaludek :,( stalo se to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí