Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
22.7.21 08:05

Tak jsem včera volala doktorce a říkala, že mám ještě počkat jestli se to nezhorší, říkala jsem ji že ráno jsem špinila na imtimce a pak už jen trochu na toaleťaku po utření, v noci klid, ale ráno jsem citila, jak se mě něco teče a byla to růžové špinění a při každem utření mám taky ružový toaleťak, intimku mám vždy trochu zašpiněnou, ale naní ni to nic silného. Tak já nevím :nevim: jestli šilet a jít na kontrolu nebo počkat do pondělí, podbřiško mě trochu bolí v pravo dole a to i při prohmataní. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.7.21 08:47

A teď jsem našla na toaleťaku krvavou žilku, takže letím k dr. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 08:48

@Pajule9 já bych to asi nevydržela a šla bych… Lepší jednou zbytečně plašit než čekat.. I když na druhou stranu co se má stát to se stejně stane a ani doktor tomu nezabrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.7.21 08:50

@el.leanor21 Jdu a je mi to jasné, ale jestli nevýjde toto, tak už asi žádné. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 08:57

@Pajule9 držím palce ať je všechno ok a je to jen poplach… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 08:58

@Pajule9 pak se ozvi jak jak dopadla já krvácím pořád ale já pořád lítat po doktorech nebudu to bych se zbláznila a u mě to prostě už nic dělat nejde co nejvíc ležím beru léky které jsem dostala a víc už neudělám ale co jsem zažila potrat tak to byli strašné bolesti břicha fakt hrozné krvácení samo o sobě může být i hematom ten mám já ale těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.7.21 09:01

@lovean Bolestli nemám nijak velké, takové jako by měla přijít mestruace a to možná ještě měnši a hodně pšikám neboť mám rýmu, tak snad kontrola dopadne dobře. Dám Vám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 09:05

@Pajule9 určitě dej vědět tebe chápu že jsi šla k doktorovi ale já po mich zkušenostech už počkám do pondělí já bych jezdila totiž každý den já prostě vím že víc už dělat nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.7.21 11:00

@Pajule9 myslím na tebe, snad jsi v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
22.7.21 11:29

@Pajule9 Držím palce a vše co jde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.7.21 12:14

Tak to nedopadlo. :,( Podle kontroly je mimi velke 7+5 jako na minule kontrole a nevidela cinnost srdce, ktere na minule kontrole taky bylo. :( Nicmene mam prijit jeste v pondeli na domluvenou kontrolu ke sve Mudr. a tam se vse potvrdi a ve 12 mi udělají zákrok nebo vyvrati což nepředpokládám podle pohledu u dnesni Mudr. :,(
Holky držte se at Vam to všem dobre dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 12:17

@Pajule9 achjo, to je nespravedlivé… :( moc mě to mrzí, drž se… Je šílené jak je to všechno křehké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
22.7.21 12:25

@Pajule9 Je mi to moc líto. Posílám hodně síly a naději, že se to brzy povede znovu a vše dotahnete do zdarneho konce😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 12:29

@Pajule9 tak to je mi fakt moc líto vím jak se cítíš i když já to před pul rokem měla jinak miminko odešlo samo ale byla jsem z toho moc špatná tak ti rozumím proto vím že člověk nikdy neví jak to dopadne ale i tak to člověka moc mrzí drž se posílám objetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.7.21 12:33

Tak to nedopadlo. :,( Podle kontroly je mimi velke 7+5 jako na minule kontrole a nevidela cinnost srdce, ktere na minule kontrole taky bylo. :( Nicmene mam prijit jeste v pondeli na domluvenou kontrolu ke sve Mudr. a tam se vse potvrdi a ve 12 mi udělají zákrok nebo vyvrati což nepředpokládám podle pohledu u dnesni Mudr. :,(
Holky držte se at Vam to všem dobre dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky