Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem včera volala doktorce a říkala, že mám ještě počkat jestli se to nezhorší, říkala jsem ji že ráno jsem špinila na imtimce a pak už jen trochu na toaleťaku po utření, v noci klid, ale ráno jsem citila, jak se mě něco teče a byla to růžové špinění a při každem utření mám taky ružový toaleťak, intimku mám vždy trochu zašpiněnou, ale naní ni to nic silného. Tak já nevím
jestli šilet a jít na kontrolu nebo počkat do pondělí, podbřiško mě trochu bolí v pravo dole a to i při prohmataní. ![]()
A teď jsem našla na toaleťaku krvavou žilku, takže letím k dr. ![]()
@Pajule9 já bych to asi nevydržela a šla bych… Lepší jednou zbytečně plašit než čekat.. I když na druhou stranu co se má stát to se stejně stane a ani doktor tomu nezabrání
@el.leanor21 Jdu a je mi to jasné, ale jestli nevýjde toto, tak už asi žádné. ![]()
@Pajule9 pak se ozvi jak jak dopadla já krvácím pořád ale já pořád lítat po doktorech nebudu to bych se zbláznila a u mě to prostě už nic dělat nejde co nejvíc ležím beru léky které jsem dostala a víc už neudělám ale co jsem zažila potrat tak to byli strašné bolesti břicha fakt hrozné krvácení samo o sobě může být i hematom ten mám já ale těžko říct
@lovean Bolestli nemám nijak velké, takové jako by měla přijít mestruace a to možná ještě měnši a hodně pšikám neboť mám rýmu, tak snad kontrola dopadne dobře. Dám Vám vědět.
@Pajule9 určitě dej vědět tebe chápu že jsi šla k doktorovi ale já po mich zkušenostech už počkám do pondělí já bych jezdila totiž každý den já prostě vím že víc už dělat nejde
Tak to nedopadlo.
Podle kontroly je mimi velke 7+5 jako na minule kontrole a nevidela cinnost srdce, ktere na minule kontrole taky bylo.
Nicmene mam prijit jeste v pondeli na domluvenou kontrolu ke sve Mudr. a tam se vse potvrdi a ve 12 mi udělají zákrok nebo vyvrati což nepředpokládám podle pohledu u dnesni Mudr. ![]()
Holky držte se at Vam to všem dobre dopadne. ![]()
@Pajule9 achjo, to je nespravedlivé…
moc mě to mrzí, drž se… Je šílené jak je to všechno křehké..
@Pajule9 Je mi to moc líto. Posílám hodně síly a naději, že se to brzy povede znovu a vše dotahnete do zdarneho konce😘.
@Pajule9 tak to je mi fakt moc líto vím jak se cítíš i když já to před pul rokem měla jinak miminko odešlo samo ale byla jsem z toho moc špatná tak ti rozumím proto vím že člověk nikdy neví jak to dopadne ale i tak to člověka moc mrzí drž se posílám objetí ![]()
Tak to nedopadlo.
Podle kontroly je mimi velke 7+5 jako na minule kontrole a nevidela cinnost srdce, ktere na minule kontrole taky bylo.
Nicmene mam prijit jeste v pondeli na domluvenou kontrolu ke sve Mudr. a tam se vse potvrdi a ve 12 mi udělají zákrok nebo vyvrati což nepředpokládám podle pohledu u dnesni Mudr. ![]()
Holky držte se at Vam to všem dobre dopadne. ![]()