Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 trička už jsem tam právě dneska neviděla. Lidl má vyprodáno…
@Luucka123 píše:
No ona asi neví, děti nemá, ale že ségra s níma nemohla letět na dovolenou, prptote ještě nebyla ve 3 měsíci
To spis ta segra mela strach letet pred ukoncenym 12tt, ale zakaz pro to pokud vim zadny neni.
@Ernais píše:
To spis ta segra mela strach letet pred ukoncenym 12tt, ale zakaz pro to pokud vim zadny neni.
Asi ano.. To já se zase nebojim
@Luucka123 tak já nevím vim že jsem kdesi četla že se moc v těhotenství celkově nedoporučuje létat ale důvod nevím a osobní zkušenost taky nemám tak netuším
@Luucka123 tez sem o tom slyšela nějaké zvěsti ale to spíše až na lítání v 9 měsíci, a pokud je ti dobře a gynekolog ti neřekne že to vyloženě nedoporučuje, tak si myslím že můžeš v klidu letět…kdyby ses měla řídit vším co někdo řekne tak nesmíš nic
.
@lovean a chci se zeptat zda to odchází samo nebo tomu nějak pomáhají. Protože těhotenství započatý je to mi říkal i doktor, říkal i že mohlo dojít k pozdějšímu oplození
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 tez sem o tom slyšela nějaké zvěsti ale to spíše až na lítání v 9 měsíci, a pokud je ti dobře a gynekolog ti neřekne že to vyloženě nedoporučuje, tak si myslím že můžeš v klidu letět…kdyby ses měla řídit vším co někdo řekne tak nesmíš nic.
No to je pravda, teď jsem četla, že tlakem dochází víc k pptratum. Tak nevím. No…
@Luucka123 píše:
No to je pravda, teď jsem četla, že tlakem dochází víc k pptratum. Tak nevím. No…
Riziko potratu zvysuje i piti kavy
Hele letenky uz mate stejne koupeny ne? Tak to neres a uvidis, ze to bude dobry
@Karin99 tak záleží co ti řekne doktor já nevím mě se ještě nestalo že by mi hcg nerostlo záleží co bude dál může se to ještě vyvíjet ale vzhledem k tomu že hcg roste pomalu nevím no já bych asi počkala co řekne doktor ono taky nevíme jak dál to hcg roste a co ultrazvuk
@Ernais píše:
Riziko potratu zvysuje i piti kavyHele letenky uz mate stejne koupeny ne? Tak to neres a uvidis, ze to bude dobry
A jee, tu piju taky 😁 jo já to dr říkala, že letíme a neřekl nic, zeptám se ještě v pátek Teda.. Máme no, zrušit se to už nedá
@Luucka123 hele, sousedka letěla v 10 týdnu do Chicaga a to už bylo pěkných pár hodin letu, tuším že nějak 11… Radila se s doktorem a říkal jí že pokud je jí dobře tak má letět… Letěla a nic se nestalo, malá má rok a je to kus baby… Bude dobrý, uvidíš…
Tak jsem zjistila, že jediné co mi dělá dobře je cola, po všem ostatním zdravím tak snad mimi bude v pořádku když do sebe jen díky cole aspoň něco dostanu. ![]()
Jinak já taky chtěla letět před pár lety když jsem čekala první. Jen tři hodinky, ale onemocněli jsme s přítelem takže cesta se nekonala a pak už byla moc zima
Tak přeji holky ať vám to vyjde
.
Ahoj holky, omlouvám se, ze jsem nenapsala dříve, ale slabe jsem krvacela pak už dobrý jela jsem tedy k dr do nemocnice, protože moje dr už neordinovala, doktor hodně nepříjemný proč tam lezu, ze jsem mohla jít ke své dr říkám, ze tam bohužel není a, ze sem krvacela řekl mi a kdy mate mít kontrolu říkám 4.8 a on to jste klidně mohla jako počkat pokud je to potrat tak to odejde třeba do té doby, no hnus pak se teda koukl a řekl, ze to je asi potrat podle něho ať tedy počkám a zajdu k me dr, jsem z toho úplně vyrizena
měla bych být asi 5+3 tak uvidím co bude přes víkend ![]()
Chci zeptat muže se stát, ze třeba dr vidí plod na ultrazvuku a druhy ho nevidí??muze ten plod nějak zaniknout sám?