Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
23.7.21 23:57

@sarah1618 no říkal, ze podle něho zamlkly potrat momentálně nejspíše probíhající, ze on nevidí pludek a, ze ho mam nízko ten gestacni vacek, moje dr minuly týden když jsem byla na kontrole byla jsem dříve nebo jsem se léčila dlouhé roky s neplodnosti tak mě chtěla raději pozorovat tak viděla 8mm Vacek a už i pludek asi 2 mm :nevim: a dekuji :srdce: uvidím jak to dopadne, moc mě to mrzí, ale aspoň teď už vím, ze to třeba ještě příště vyjde jednou a už dobře, i když moc bych si přála aby to bylo v pořádku už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
24.7.21 09:26

@nicol 28 tak Ti Nicol moc držím palce :srdce:  :hug:

• Citovat
  • Upravit
80
24.7.21 09:52

@sarah1618 dekuji :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
24.7.21 09:56
@nicol 28 píše:
@Tarena dobře uvidím co v pondělí moje doktorka řekne jestli opravdu potrat, jsem z toho zmatená úplně a myslíš, ze minuly týden byl 8mm a teď 14mm, ze to je špatně opravdu?

Dulezite je, aby rostl plod. A ja z hlavy nevim o kolik, tu velikost neboli tydny tehotenstvi meri rovnou ten ultrazvuk. Stačí aby doktor kliknul kousek vedle, a je jine stari
Divne je, ze doktor plod nenasel, ale mohl mit horsi ultrazvuk, takze pockej na svou doktorku, to bude kontrola stejnym doktorem na stejnem ultrazvuku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.7.21 10:19

@nicol 28 Nicol držím Ti palce, to bude dobrý uvidíš, do té doby se snaž být co nejvíce v klidu a v pondělí budeš moudřejší… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.21 13:50

Holky dekuji jste hodne :srdce: :kytka: ano uvidím co v pondělí uvidí moje doktorka, po 5 letech už sem ani nevěřila, ze někdy mít miminko budu a teď takova rána přišla, dam vám vědět jak sem dopadla a opravdu dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.7.21 13:53

@nicol 28 budu držet palce ať je to vše ok já jdu taky v pondělí na gyndu tak jsem zvědavá jak dopadnu před půl rokem jsem si prošla potratem tak mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.21 13:57

@lovean dekuji moc a tobě taky drzim moc palečky ať je vše ok ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.7.21 14:05

@nicol 28 taky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.21 14:10

Holky a co myslíte vy muže opravdu během týdne plod zmizet z toho váčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.7.21 14:31

@nicol 28 pokud si samovolně nepotratila tak ne a ještě nechci ti to tu popisovat kór když nevíš co a jak ale když jsem potratila tak ze mě vypadl celý plod i s váčkem promiň jen říkám že je to blbost leda že by jsi potratila aniž by jsi si toho všimla ale to teda mě přijde divné a taky bys určitě hodně krvácela prostě plod se nemůže sám vypařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.21 14:48

@lovean ne v pohodě jsem rada, ze mi to tak popises ať vím, pravé ze sem jen na spodním prádle měla trosku krev hned sem jela ale od té doby nic už žádná krev nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.7.21 14:57

@nicol 28 tak já jsem poznala že jsem potratila jednorázové krvácení malinké že máš jednou na kalhotkách krev podle mě není potrat ale třeba se mílím ale přeci nemohl ten plod zmizet ale bohužel to víc neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.21 15:26

@lovean jojo jasné no taky nevím vůbec, uvidím co v to pondělí mi řekne moje dr, asi je možný ze třeba plod zanikne a zmizí :nevim:,ale taky to nechápu slyším to poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
24.7.21 16:56

@nicol 28 Znám akorát syndrom mizejiciho dvojcete, jestli se to může stát i u jednoho plodů, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí