Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 tak to máš dobry
já odjíždím sice 15 min ale stejně se mi nechce ![]()
@Mala A. No to ti věřím, já bych to asi nezvládla… Potřebuju být blízko wc… Navíc mám nízký tlak a často pocit na omdleni tak sem ráda že si můžu lehnout
@el.leanor21 já vím že kdybych byla doma tak bych pěkně kynula
Takže u mě by to byla nevýhoda
zkusím být v práci co nejdéle no.. ![]()
@Mala A. No my bydlíme na baráku a máme dost velkou zahradu, zvířata a kus pole takže pohybu je až až… A k tomu se musím donutit chtě nechtě… Už se těším na září až to skončí ![]()
@el.leanor21 to my máme taky zahradu s zvířátky a pěstování zeleniny ale to by pro mě nebylo ono ![]()
@Mala A. Jasně chápu
já se snažím hýbat zatím když to jde, ale někdy sem fakt ráda že ležím… Záleží jaký mám stav zrovna
@el.leanor21 já jsem ráda když přijdu z práce a lednu si jsem úplně vyčerpaná..
![]()
@Mala A. No to se ti nedivím, kor jestli si celý den na nohou… Já mám takovou práci že i kdybych někam jezdila stejně bych seděla v kanclu
…
@el.leanor21 píše:
@Mala A. Já pracuju z domu, takže dikybohu nemusím nikam trajdat
Planujes pracovat i s mimcem, kdyz pracujes z domu?
@lovean tak gratulace!
Me to ceka zitra odpoledne a od vecera mam nejaky divny pocit v podbrisku, trosku jak MS bolesti a horcik na to nezabira, tak mam trosku obavu, aby to bylo vsechno v pohode.
@Ernais to je celkem častá otázka
ne zatím to neplánuju. Možná že změním názor a začnu, sama nevím… Záleží na tom jaké mimčo bude a jak budeme zvládat. První si musíme zkusit jak budeme fungovat a pak se rozhodnu.
@el.leanor21 ja totiz ze sve prace nemuzu na 3 roky vypadnout, ve vyvoji jde vsechno strasne rychle dopredu a to bych se pak vracela jako totalni novacek. Takze si budu muset jen snizit uvazek a pokracovat na homeoffice + jezdit na porady. Tak me zajinalo, jestli to neplanujes stejne ![]()