Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
26.7.21 17:07
@el.leanor21 píše:
@lovean no toho screeningu už se nemůžu dočkat… Hlavně že už malé uvidí i manžel, si myslím že si to pak naplno uvědomí… Jako ne že by si to teď neuvědomoval, ale víš jak to myslim :lol: a pak se mi uleví až to nebudeme muset tajit a dávat si pozor na každé slovo a schovávat věci po baráku když má někdo přijít :D

Na screening ve 12 tt jde s tebou manžel? Přemýšlím, kdy ho tam dotáhnout 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.7.21 17:08

@Luucka123 jojo jde :lol: těší se jak malé děcko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.7.21 17:10
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 jojo jde :lol: těší se jak malé děcko :lol:

No. To ten můj taky, určitě ho vezmi na 4d utz. A asi i na ten 12tt. Mám to dopředu říct doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.7.21 17:13

@Luucka123 no mě sama doktorka řekla že ho můžu příště vzít sebou. Ani sem se na nic neptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.7.21 17:21
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no mě sama doktorka řekla že ho můžu příště vzít sebou. Ani sem se na nic neptala :lol:

Tak to je super, tak každej dr je jinej 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.7.21 18:09

@nicol 28 ahoj Nikol, jak si dopadla?🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.7.21 23:19

@Michelle27 ahojky,špatně revize :,( :,( po tolika letech snažení je to hodně smutné, ale snad se ještě zadari :srdce: vám všem přeji hlavně zdravicko pro ty vaše malé zlaticka a ať to tehulkovani v pořádku všechny dokončite :srdce: holky jen se chci ještě zeptat nějaký tip léku, vitamínu na podporu otěhotnění??dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6758
27.7.21 05:58

@nicol 28 já brala kyselinu listovou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.7.21 06:26
@nicol 28 píše:
@Michelle27 ahojky,špatně revize :,( :,( po tolika letech snažení je to hodně smutné, ale snad se ještě zadari :srdce: vám všem přeji hlavně zdravicko pro ty vaše malé zlaticka a ať to tehulkovani v pořádku všechny dokončite :srdce: holky jen se chci ještě zeptat nějaký tip léku, vitamínu na podporu otěhotnění??dekuji :kytka:

Je mi to moc lito, vim jak se citis a ze zadne slovo utechy neni dostatecne. Ale preju ti, at se brzy zase zadari a urcite to bude s lepsim koncem :hug: Jinak z vitaminu jsem krom listovky nebrala nikdy nic, spis se snazim o celkovy zdravy zivotni styl, pravidelny pohyb, kvalitni strava a zivot bez stresu, to je podle me vic nez vsechny vitaminy dohromany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.21 07:20

@nicol 28 tak to je mi moc líto, myslela jsem na Tebe celý den, tak se drž a budu Ti držet palce, aby si tě ta malá dušička co nejdříve našla, mojí sestře se tohle stalo ve 13tt, pak měla šestinedělí a po tom šestinedělí hned otěhotněla a má krásného kluka :srdce: já brala macu a asi za mne jsou nejlepší kapičky gynex :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
27.7.21 07:33

@nicol 28 To je mi moc líto, taky jsem si tím prošla, vím, jak se cítíš. Držím ti palečky, aby si k vám miminko co nejdříve našlo cestu. K té podpoře otěhotnění (při prvních dětech) jsem ještě pila kontryhelovy čaj ode dne ms a po ovulaci čaj malinikovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.7.21 07:58

@nicol 28 nosifol forte v prášku doporučuji :palec: dražší ale za mě účinné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.7.21 09:26

@nicol 28 ahoj tak to je mi líto držím palce ať se brzy znovu zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
27.7.21 09:50

@Mala A. Ja teda taky nezvracim spis to nechutenství, jakoze do sebe zacnu neco ladovat a zaroven se mi navali a tak hned přestanu :mrgreen: vecer uz to byva vetsinou ok, to akorat chodim ze spaní porad curat. Spis me trapi silene migreny celodenni, to bych radeji zvracela. A boli te bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.7.21 10:23

@Nikca7 břicho mě nebolí.. ale navali nemám. Mě je špatně jako kdybych držela hladovku tak si něco kousnu a je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí