Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 jo led už bohužel došel ale uvidíme něco vymyslim no já ty nevolnosti znám už aby to skončilo ale u zbytku mi bývalo hůř
@lovean led si hlídám, aby nedošel, to bych taky nemusela přežít
no, já potřebuju být pomalu fit, budeme mít celkem náročný srpen… Tak se na to psychicky připravuju, jak to zvládnu
@el.leanor21 já hlavně od září až zase bude škola ale chytla mě teď depka k tomu všemu co mě trápí to mi ještě chybělo mít depku
@lovean a má nějaký důvod ta depka nebo to je hormonama? Mě se někdy stane že se cítím na prd a myslím si že to všechno nezvládnu… Ale pak to přejde a zas mi na tom všem nepřijde nic tak hrozného..
@el.leanor21 jo tak asi důvod nemá někdy s říkám že bych chtěla být chlap a přesně jak ty y že to vše nezvládnu
@lovean no holt to není jednoduché… Ale to zvládnem, bude v poho všechno… ![]()
@el.leanor21 no doufám někdy mi přijde že mi ženský máme tolik nevýhod ale nenadelame nic
Ahoj holky, já docela dobrý🙏🏻 Akorát velká únava a nemám chuť na jídlo, musím se nutit, ale melouna bych mohla jíst po kilech, hodně mě tedy pnou prsa, zvláštní bolest. Na kontrolu jdu 10.8, tak jsem zvědavá, jsem 6+2 ![]()
Tak se holky držte ![]()
@Michelle27 tak to já zase jahody no pak ještě vše studené včetně zmrzliny a ještě teda můžu hermelín ale jen tepelně upravený zbytek se taky nutim
Ahoj všem, tak mě se začínají projevovat těhotenský nevolnosti, je mi na zvracení a nemůžu jist.. No to si tu dovcu užiju
držím všem palce, kdo jdou dnes na kontrolu.
@Mala A. To jsme se hezky sešly
a jak se cítíš? Já tak střídavě oblačno, jeden den na prd a druhý bych mohla skály lámat ![]()
@Luucka123 no tak to je radost… Ale možná že když změníš prostředí že to bude lepší a nebudeš na to tolik myslet… I když třeba mě osobně fakt dělá blbě vedro, jakmile je víc než 25 stupňů je mi zle… Tak snad to tak nemáš taky
@el.leanor21 no mě je každý den dopoledne špatně a pak mi je pred spaním strašně špatně kolem ty 23:00 i mě to budí..
ale musím to vydržet. Nezvracim
jinak vstávám do práce v 5:30 a to mi je nejhůř
tento víkend jsem to musela oznámit půlce rodině
tak koukali ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no tak to je radost… Ale možná že když změníš prostředí že to bude lepší a nebudeš na to tolik myslet… I když třeba mě osobně fakt dělá blbě vedro, jakmile je víc než 25 stupňů je mi zle… Tak snad to tak nemáš taky
No to je 😁 potřebuji uvařit oběd a nemůžu vidět jídlo ani na obrázku 😂