Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
23.7.21 17:39

@nicol 28 bože ti doktoři jsou blbci však já jsem zažila něco podobného když jsem čekala dceru od té doby jsem na pohotovost nejela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.7.21 17:41
@nicol 28 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, ze jsem nenapsala dříve, ale slabe jsem krvacela pak už dobrý jela jsem tedy k dr do nemocnice, protože moje dr už neordinovala, doktor hodně nepříjemný proč tam lezu, ze jsem mohla jít ke své dr říkám, ze tam bohužel není a, ze sem krvacela řekl mi a kdy mate mít kontrolu říkám 4.8 a on to jste klidně mohla jako počkat pokud je to potrat tak to odejde třeba do té doby, no hnus pak se teda koukl a řekl, ze to je asi potrat podle něho ať tedy počkám a zajdu k me dr, jsem z toho úplně vyrizena :nevim: :( měla bych být asi 5+3 tak uvidím co bude přes víkend :,(

No to je Teda hnus… Strašný, žádný soucit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
23.7.21 17:51

Já jsem s první taky krvácela, 2× a hodně. Poprvé nějaký 7.tyden a hematom. A podruhé 11.tyden a odloučená placenta. V nemocnici mě v klidku vyšetřili a nic mi neřekli. Pak ultrazvuk a že mi taky nic neřeknou, že se za pár dní uvidí. Polezela jsem si tam asi 14 dní a dobře to dopadlo. Dcera má skoro 6 let. Držím palce a věř! :srdce:

Příspěvek upraven 23.07.21 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
23.7.21 17:51

@nicol 28 Pokud se v tomto stádiu s embryjkem neco děje, většinou se tomu moc pomoct nedá. NICMÉNĚ tohle by si žádný doktor dovolit neměl. Ty jsi přišla s problémem za doktorem a jeho povinnosti je, bez keců a nejlépe s jistou dávkou empatie a slušnosti, zkontrolovat a vyšetřit pacienta. Je to hnus, co si někteří lékaři dovolí.
Tobě držím palce, ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.7.21 18:08

Holky moc vám všem dekuji, jsem úplně ve stresu ten strach a čekání do pondělí je šílený :,( ale dekuji vám budu ještě porad doufat, ze to třeba ještě dobře dopadne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
23.7.21 18:09

@nicol 28 a vyšetřil tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.7.21 18:18

@MajakS ano nakonec jo jen mi řekl, ze to vidí asi nejspíše na potrat, ze neví co viděla moje dr když jsem byla na kontrole a, ze ani podle ms nemůže soudit nebo jsem ji měla v červnu dvakrát ale ta poslední byla 3 až 6.6 a druhá 24.6 tak já vůbec nevím mu nesedela ani ta ms, přitom u me dr sem byla minulou středu a ta viděla Vacek 8mm a pludek asi 2mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
23.7.21 18:22

@Ernais Ty cvičíš, viď? Jedeš pořád stejně a nebo si třeba jinak hlodáš tepovku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.7.21 18:27

@nicol 28 to je ale divné protože pokud si nezačala hodně krvácet a plod z tebe neodešel tak není možné aby se vypařil někam pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.7.21 18:32

@lovean taky to vůbec nechápu u dr sem to viděla ukazovala mi Vacek 8mm i plod a on mi řekl Vacek 14 mm mate a tot vše a ne krvacela sem jen chvíli hned jsem jela na tu pohotovost a pak už ok nic ze mě právě zatím nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
23.7.21 18:34
@nicol 28 píše:
@MajakS ano nakonec jo jen mi řekl, ze to vidí asi nejspíše na potrat, ze neví co viděla moje dr když jsem byla na kontrole a, ze ani podle ms nemůže soudit nebo jsem ji měla v červnu dvakrát ale ta poslední byla 3 až 6.6 a druhá 24.6 tak já vůbec nevím mu nesedela ani ta ms, přitom u me dr sem byla minulou středu a ta viděla Vacek 8mm a pludek asi 2mm

Pokud nevis presne MS, tak je dulezite, aby plod rostl podle dni mezi kontrolami, tzn..na jedne kontrole treba 5+3 a za tyden aby byl 6+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.7.21 18:39

@Tarena dobře uvidím co v pondělí moje doktorka řekne jestli opravdu potrat, jsem z toho zmatená úplně a myslíš, ze minuly týden byl 8mm a teď 14mm, ze to je špatně opravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.7.21 18:51

@nicol 28 já osobně si myslím že ten doktor byl nějaký divný prostě počkej do pondělí ke svojí doktorce ta ti určitě řekne víc ale je to divné tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.7.21 19:08

@lovean ano počkám a uvidím, taky to vůbec nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
23.7.21 21:25

@nicol 28 a z čeho usoudil, že se jedna o potrat?
Já ti nechci dávat žádné plané naděje ale jestli jsi jen malinko zakrvacela? Tak proč by to hned musel být potrat?

Držím palce ať je vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí