Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
24.7.21 17:16

@libo taky vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
24.7.21 17:28

@nicol 28 Možná bude nejlepší to všechno alespon zkusit pustit z hlavy, i když vím, že to jde jen velmi těžko. Třeba to byl opravdu blbý doktor s ještě blbejsim utz. Nicmene co se má stát, stane se. Všechny ti přejeme, aby to dopadlo dobře. A na kontrolu držíme, vše co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.21 18:21

@libo ano mas pravdu, v pondělí vám dam vědět jak jsem dopadla a dekuji moc vám všem :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.7.21 20:24

Holky, po sexu šílená bolest břicha, jakoby křeče, až jsem mohla půl hodiny jen ležet a brečet, po tom už v pohodě. Má někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.7.21 06:21

@Luucka123 znám stalo se mi to už víckrát, taková divná bolestivá soudrzna křeč… Drželo mě to docela dlouho… Ale pak to přestalo. Ovšem co to je to nemám tucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.7.21 14:21

Holky jakou máte neděli? Mě je pořád na nic plus ještě nervy panují bojím se jaká bude dnešní noc z nervů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.7.21 16:05

@lovean Ja cekala jak z toho utery budu nervit a zatim nic. Prijde mi, ze jsem skoro zapomnela, ze jsem tehotna, nebyt priznaku, tak si na to ani nevzpomenu :mrgreen: Muj vikend je ve znameni svatby, vcera jsme mely s kamaradkou holcici den, kdy jsme to vsechno naplanovaly a dnes delame s pritelem upravy na zahrade, kde to bude probihat. Takze ja nastesti ani nemam cas na tu kontrolu myslet. Vim, ze se to lehko rika, ale zkus si taky najit nejakou zabavu, at na ty nervy z kontroly trochu zapomenes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.7.21 16:17

@Ernais mě je tak zle že já nejsem schopná dělat vůbec nic do toho je dneska dcera pěkně protivná takže opravdu jsem na padnutí závidím opravdu těm co si fakt těhotenství užívají já si neužila ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.7.21 18:59

@lovean ahoj, no mě je dneska extrémně na prd… Včera sem se cítila božsky, tak jsme celý den litali po všech čertech a zarozovali různé věci, přijeli jsme domů až kolem 8… No a noc peklo, sem si to vybrala že sem se pretahla… Návaly horka, každou hodinu na záchodě v křečích, spánek nulový… A celý den se to táhne… Takže perfekt :lol: zítra začínám 11 týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.7.21 19:05

@el.leanor21 tak já hlavně žaludek na vodě motání hlavy a únava a já začínám ve středu 10 týden takže jsem o týden a kousek po zadu od tebe teda podle měsíčků nevím jestli není mimi menší no jsem zvědavá na zítra ale bez strachu to nejde a asi bude hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.7.21 19:34

@lovean no ten 11tt mám podle měsíčku, podle ultrazvuku je to o tři dny méně ale říkala mi že se tím nemám řídit že to je detail. Věřím že si nervózní, na kolik hodin to máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.7.21 19:36

@el.leanor21 no já podle utz nevím dneska do sebe rvu vše studené ale už nemám co jinak jdu hned ráno už na 8:30 tak se bojím že nebudu už od 5 spát u nervů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.7.21 19:39

@lovean hned ráno to je lepší, než čekat do odpoledne, to sem celý den byla naprosto v tranzu… Ono na to není asi žádná kloudna rada… Dej si medunkovy čaj, ten se může… A uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.7.21 19:45

@el.leanor21 já bych ráda ten čaj ale asi ho nedokážu vypít leda bych si ho dala do lednice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.7.21 19:51

@lovean no nebo s ledem, jakože ledový… To je taky dobrý… Já tě chápu tez nedokážu pozrit nic teplého ale už to pomalu přechází… Ale nechuť mám furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí