Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
22.7.21 18:47

@lovean no já to do Vítkovic Taky mám tak 20 až 30 minut, záleží jaký je provoz :lol: ale na gynde sem do 10 minut což je vyhoda… No nějak to musíme dokopat… Zítra přijedou naši, tak sem po baráku poschovavala všechny doličné předměty co by mohly napovědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 18:51

@el.leanor21 no mě přijede mamka ale naštěstí s ní budu mluvit jen mezi dveřmi ale i tak doufám že mi nebude nějak extra zle aby mamka nic nepoznala no a mě bolí ucho snad to nic nebude ještě řešit ucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 19:01

@lovean no, tak to máš lepší, moje máti je strašná šmejdilka, všechno proliza… Nemám ráda když mi tu leze Bo neustále cosi kritizuje, všechno je špatně a když není tak ono se něco najde třeba nezalite kvítko :lol: takže sem fakt nadšená… doma mám sice sterilní prostředí ale na poli je pohroma, plno plevelu… Ani sem nesadila spoustu věcí Bo mi bylo zle a hlavne mám nízký tlak, točí se mi hlava když se ohnu tak sem tam zapichala jen dýně a cukety… A na zbytek sem se vyprdla… Jenže ona to šílené řeší, pro ni to je na prvním místě mít precizní zahradu a pole, já mám jiné priority ale to ona nechápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 19:10

@el.leanor21 tak u nás mamka taky kontroluje doma co a jak jsem ráda že nepřijde k nám dovnitř jinak by ju kleplo kdyby neměl chlap zlomenou nohu uklidí on ale tahle to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 19:12

@lovean chápu no, navic jim do toho nic není, ono je to spíše asi nutkání něco vyčíst nebo na něco upozornit :lol: prostě bez toho by se to neobešlo… Už i manžel si z toho začal dělat srandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 19:19

@el.leanor21 no je to všechno náročný třeba dcera má 16 měsíců zítra ona sice chodí atd. Ale když ji koupu nebo se vytahuje nebo dává do postýlky tak někdo to musí udělat je to složité protože já ji nesmím tahat vůbec ještě kór když krvácím přítel má tu noho no dělá to syn 11 let ale za prvé by samozřejmě ji taky neměl tahat a zítra jedou do pondělí k otci takže mi chlap bude muset nějak pomoct i se zlomenou nohou protože on má zlomenou nohu ale já bych mohla přijít o miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 19:40

@lovean tak zlomená noha je sice nepříjemná ale ruce má zdravé ne… Tak holt prostě se bude muset přemoct… Já sem si tez dělala pořádek s chlapem, nabyl dojmu že když mě je blbě a ležím takže pro něho to platí taky… Ale vyvedla sem ho z omylu, tak zas jede jak hodinky… Já taky i přesto že je mi zle se musím přemoct a spoustu věcí udělat… Však to znáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 19:51

@el.leanor21 no můj chlap jako nelení to zase ne ale ze zlomenou nohou se toho moc dělat nedá to je bohužel pravda že se nedá nic dělat a pomoc musí kdybych nekrvacela tak se budu snažit přemoct aspoň trochu ale takhle riskovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 19:59

@lovean jasně no to chápu… Ty se musíš hlavně co nejvíc šetřit… Ale tak sádru nebude mít věčně, jak mu ji sundaji a rozhybe se tak zas bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.7.21 20:03

@el.leanor21 to nebude ale do příštího pátku má sádru a pak nevím do kdy ještě dostane ortézu co mu říkal doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.7.21 20:21
@el.leanor21 píše:
@lovean no, tak to máš lepší, moje máti je strašná šmejdilka, všechno proliza… Nemám ráda když mi tu leze Bo neustále cosi kritizuje, všechno je špatně a když není tak ono se něco najde třeba nezalite kvítko :lol: takže sem fakt nadšená… doma mám sice sterilní prostředí ale na poli je pohroma, plno plevelu… Ani sem nesadila spoustu věcí Bo mi bylo zle a hlavne mám nízký tlak, točí se mi hlava když se ohnu tak sem tam zapichala jen dýně a cukety… A na zbytek sem se vyprdla… Jenže ona to šílené řeší, pro ni to je na prvním místě mít precizní zahradu a pole, já mám jiné priority ale to ona nechápe

Se divim, ze s tim mamu neposles do haje. U nas si nedovoli nic rict ani moje mama ani tchyne :mrgreen: jako urcite se najdou veci, se kterymi nesouhlasi, ale nedovoli si me peskovat, protoze vi, ze bych s nima byla rychle hotova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
22.7.21 20:52

@Ernais věř nebo ne, ale nefunguje to… Nefunguje nic, ona se akorát sekne a dělá naschvály a uráží atd… Já sem celkem hodně razna, ale co se týče matky je jednodušší si to vyslechnout a dobrý než se do něčeho pouštět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
23.7.21 06:00

@el.leanor21 tak to je mi te lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
23.7.21 06:22

Holky, nemohla se spát tak sem přemýšlela nad různýma věcma… A napadlo mě, jak se řeší ten Rh faktor, aby matka nevysavala dítě… Já sem B- a manžel 0+… Prý když se jedná o první těhotenství tak se nic neděje, ale co když jsem v minulosti potratila a ani o tom nevím a najednou ta moje krev začne nějak bojovat s krví mimina? Hlídají to nějak na odberech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6754
23.7.21 06:48

@el.leanor21 já mám nula negativní a sestra chtěla krevní skupinu i partnera, takže jsem musela přinést potvrzení o jeho krevní skupině, je problém kdyby měl pozitivní, ale je nula negativní taky, takže se to hlídá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí