Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
20.7.21 20:06
@Sedmikráskakrásná píše:
Holky já čekám na svatbu od doby, co jsem čekala prvního :D jasně mi bylo řečeno, první musíme předělat byt, nejsou peníze.Jinak jsem začala zvracet krev na prázdný žaludek :,( stalo se to někomu?

Jezismarja, cože? To asi není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.21 20:26

@Luucka123 bolí mě dost krk, tak je to asi z toho.. četla jsem v nějakých diskuzích, že se to stává, tak zjišťuju co u vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.7.21 20:34
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 bolí mě dost krk, tak je to asi z toho.. četla jsem v nějakých diskuzích, že se to stává, tak zjišťuju co u vás

Aha, tak já nezvracim skoro nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.7.21 21:22

@Sedmikráskakrásná může se to stát kdyby se to nezlepšilo tak se zeptej ale pokud to není moc nemělo by to nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.7.21 07:50

Zdravím holky, z bolesti krku už mám rýmu a pšikám a teď jsem byla na záchadě a vidím na intimce světlé hnědy výtok, tak jsem se úplně lekla. :nevim: Ale na druhou stranu jsem si řekla, že když to není čistá krev, tak je sto snad v pořádku, v pondělí ráno mám kontrolu. Teď jsem 10+6 :roll:

Příspěvek upraven 21.07.21 v 08:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.7.21 08:00
@Pajule9 píše:
Zdravím holky, z bolesti krku už mám rýmu a pšikám a teď jsem byla na záchadš a vidím na intimce světlé hnědy výtok, tak jsem se úplně lekla. :nevim: Ale na druhou stranu jsem si řekla, že když to není čistá krev, tak je sto snad v pořádku, v pondělí ráno mám kontrolu. Teď jsem 10+6 :roll:

Nevím, nechceš raději zavolat k dr? Vezme tě třeba dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.7.21 08:18

@Pajule9 Možná jen praskla cevka z toho psikani. Nicmene za optání u dr.nic nedáš. Ale věřím, že to nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.7.21 08:18

@Pajule9 hnědá by nic být neměla já třeba teď taky spinim hnědou ale já mívám i červenou a bohužel je to u mě normální mám hematom který to dělá samozřejmě to něco být může ale já už to beru s rezervou protože to bych musela jezdit pomalu každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.7.21 11:51

Holky dneska jsem byla s klukama na tom očním no cesta děs a tam taky děs naštěstí jsme byli hned na řadu a za chvíli jeli dom já jsem fakt totálně nepoužitelná to je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.7.21 13:14

@lovean to věřím že když je to špatně není to nic příjemného, ale máš to zasebou konečně… Mě bylo ráno dobře, tak sem posekala trávu místo obvykle hodiny sem sekala 2 a půl hodiny, úplně spomalena… Ale dala sem to… Po obědě sem sebou praskla do postele a vytuhla.. A od té doby sem jak praštěná pytlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.7.21 13:46

@el.leanor21 mě přijde že jak praštěná jsem pořád už nevím jak to vydržet nejsem schopná nic dělat to je děs v pátek mi má přijet mamka a zavést mi syny o jejich otci ona je pojízdná a bývalý auto nemá a můj teď neřídí kvůli té noze tak se budu muset na chvíli překonat a dělat že mi nic není protože ji to chci říct až po první genetice a v pondělí na tu gyndu to bude zase zahul ale zase mě poveze tchán jako dneska busem bych to nedala a pak ještě pěšky do kopce já to mám celkem daleko na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.7.21 13:52

@lovean to pretavrovani mi taky dává zabrat, jak na svinu vždycky když má přijet někdo z rodiny tak je mi festovne špatně a nejlepší ze všichni vždycky dotáhnout nějaké jídlo :D jinak tez si chvílemi připadám že sem úplně mimo, hlavně nejsem schopna nic udělat… Máme velký barák zahradu, kus pole… A já sem ráda že doma jakstaks uklidim, vyperu, na vařím a raz za týden posecu trávu… Jinak to absolutně nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.7.21 13:56

@el.leanor21 tak ty aspoň to já ani to ne vždycky se snažím aspoň naskládat myčku ale vždycky mám co dělat i abych se mepozvracela do ledničky prakticky nechodím a takových věcí je víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.7.21 14:19

@lovean tez mi to dělá problém ale bohužel mi nic jiného nezbyde než i přesto zatnout zuby… Jediné co fakt nedělám tak nechodím ke zvířatům, to nedávám jenom na to pomyslím… Dalo mi zabrat hodit slipkam zbytky, pak sem si to šla hodit já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.7.21 14:27

@el.leanor21 mi naštěstí krom psa žádné zvířata nemáme ta to řešit nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie