Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sedmikráskakrásná píše:
Holky já čekám na svatbu od doby, co jsem čekala prvníhojasně mi bylo řečeno, první musíme předělat byt, nejsou peníze.Jinak jsem začala zvracet krev na prázdný žaludek
stalo se to někomu?
Jezismarja, cože? To asi není normální
@Luucka123 bolí mě dost krk, tak je to asi z toho.. četla jsem v nějakých diskuzích, že se to stává, tak zjišťuju co u vás
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 bolí mě dost krk, tak je to asi z toho.. četla jsem v nějakých diskuzích, že se to stává, tak zjišťuju co u vás
Aha, tak já nezvracim skoro nikdy
@Sedmikráskakrásná může se to stát kdyby se to nezlepšilo tak se zeptej ale pokud to není moc nemělo by to nic znamenat
Zdravím holky, z bolesti krku už mám rýmu a pšikám a teď jsem byla na záchadě a vidím na intimce světlé hnědy výtok, tak jsem se úplně lekla.
Ale na druhou stranu jsem si řekla, že když to není čistá krev, tak je sto snad v pořádku, v pondělí ráno mám kontrolu. Teď jsem 10+6 ![]()
Příspěvek upraven 21.07.21 v 08:06
@Pajule9 píše:
Zdravím holky, z bolesti krku už mám rýmu a pšikám a teď jsem byla na záchadš a vidím na intimce světlé hnědy výtok, tak jsem se úplně lekla.Ale na druhou stranu jsem si řekla, že když to není čistá krev, tak je sto snad v pořádku, v pondělí ráno mám kontrolu. Teď jsem 10+6
Nevím, nechceš raději zavolat k dr? Vezme tě třeba dřív
@Pajule9 Možná jen praskla cevka z toho psikani. Nicmene za optání u dr.nic nedáš. Ale věřím, že to nic neznamena.
@Pajule9 hnědá by nic být neměla já třeba teď taky spinim hnědou ale já mívám i červenou a bohužel je to u mě normální mám hematom který to dělá samozřejmě to něco být může ale já už to beru s rezervou protože to bych musela jezdit pomalu každý den
Holky dneska jsem byla s klukama na tom očním no cesta děs a tam taky děs naštěstí jsme byli hned na řadu a za chvíli jeli dom já jsem fakt totálně nepoužitelná to je děs
@lovean to věřím že když je to špatně není to nic příjemného, ale máš to zasebou konečně… Mě bylo ráno dobře, tak sem posekala trávu místo obvykle hodiny sem sekala 2 a půl hodiny, úplně spomalena… Ale dala sem to… Po obědě sem sebou praskla do postele a vytuhla.. A od té doby sem jak praštěná pytlem
@el.leanor21 mě přijde že jak praštěná jsem pořád už nevím jak to vydržet nejsem schopná nic dělat to je děs v pátek mi má přijet mamka a zavést mi syny o jejich otci ona je pojízdná a bývalý auto nemá a můj teď neřídí kvůli té noze tak se budu muset na chvíli překonat a dělat že mi nic není protože ji to chci říct až po první genetice a v pondělí na tu gyndu to bude zase zahul ale zase mě poveze tchán jako dneska busem bych to nedala a pak ještě pěšky do kopce já to mám celkem daleko na gyndu
@lovean to pretavrovani mi taky dává zabrat, jak na svinu vždycky když má přijet někdo z rodiny tak je mi festovne špatně a nejlepší ze všichni vždycky dotáhnout nějaké jídlo
jinak tez si chvílemi připadám že sem úplně mimo, hlavně nejsem schopna nic udělat… Máme velký barák zahradu, kus pole… A já sem ráda že doma jakstaks uklidim, vyperu, na vařím a raz za týden posecu trávu… Jinak to absolutně nedávám
@el.leanor21 tak ty aspoň to já ani to ne vždycky se snažím aspoň naskládat myčku ale vždycky mám co dělat i abych se mepozvracela do ledničky prakticky nechodím a takových věcí je víc
@lovean tez mi to dělá problém ale bohužel mi nic jiného nezbyde než i přesto zatnout zuby… Jediné co fakt nedělám tak nechodím ke zvířatům, to nedávám jenom na to pomyslím… Dalo mi zabrat hodit slipkam zbytky, pak sem si to šla hodit já ![]()
@el.leanor21 mi naštěstí krom psa žádné zvířata nemáme ta to řešit nemusím