Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 no to budu mít stejné já mám žíly taky naprd ale pokud máš žili na nic tak výživný je test na cukrovku
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 včera mi dala sestra papír na odběry ať si zajdu, byla tam glukóza, toxoplazmoza, nějaký hormon štítné žlázy a spoustu dalších křížkůasi to potřebujou…
Aha 😁 já myslela, že glukóza je až to pití ty hnusný sra*ky 😂 😂
@lovean píše:
@Luucka123 no díky doufám jo tolik krve se bere normálně co si pamatuji u malé jsou tam nějaké první odběry pak teda co vím tak je tam i screening
Aha, tak já už si to opravdu vůbec nepamatuju 🤦♀️ 😁
@Luucka123 jo tak ten test na cukr je výživný ale mě nevadilo pití ty hnusný sracky ale to jak po tom vypiti mi bylo zle u malé jsem tam měla přítele seděl se mnou v čekárně a já se o něho opírala takže jsem byla vděčná že tam byl
@lovean píše:
@Luucka123 jo tak ten test na cukr je výživný ale mě nevadilo pití ty hnusný sracky ale to jak po tom vypiti mi bylo zle u malé jsem tam měla přítele seděl se mnou v čekárně a já se o něho opírala takže jsem byla vděčná že tam byl
Jo no, to si naopak mapatuju dost přesně.. Je to fakt hnus, taky mi bylo blbě.
@lovean no to se moc těším ![]()
@Luucka123 to si ozivis neboj, již brzy ![]()
@el.leanor21 tak je tu super ale vydržet se to dá akorát moje vzpomínka je krom toho že mi bylo zle že mě museli třikrát píchnout do toho samého místa protože jiná žila nebyla
@lovean no to sem zvědavá, už ted mám na ruce moncla jak petikorunu hrající všemi barvami… Ale vždycky se uklidňuju tím že porod bude horší ![]()
@el.leanor21 jo tak to asi jo to brání krve není tak hrozné i když já mám chlapa ciťu takže pro něho i to je děs
Test na cukrovku není hrozný
jo je to sice hrozně sladké, ale chutná to tuším po citronu a je to celkem dobré.. jen jedna z pěti co jsme tam byli zvracela, je to individuální. Jako netěším se, ale dá se to přežít. Pro mě bylo na tom nejhorší ranní vstávání
![]()
@lovean tak to asi nebude chtít být u porodu
můj chce, pokud nám to zase nezakážou jako u syna, ale já sama nevím jestli chci po tom co vím jak jsem na tom sále byla a co jsem dělala ![]()
@lovean mě to nevadí, jsem zvyklá brali mi krev často takže s tím jsem v pohodě. Asi není nic čeho bych se bála z těch vyšetření (myslím u sebe, strach o dítě je samozřejmě šílený)…
@Sedmikráskakrásná chce být u porodu u dcery už chtěl být ale přesně jak píšeš byl zakáz chlapů u porodů já jsem to strašně obrecela že tam být nemůže a pak i v té porodnici to bylo náročné
@el.leanor21 taky se nebojím vyšetření braní krve mi nevadí samozřejmě o miminko mám taky strach a taky vím že budu mít strach z porodu ale to teď neřeším to přijde časem