Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ernais Tak já bych normalně, taky šla asi později, ale jelikož jsem prodělala nějaké vyšetření, šla jsem to už v 5 týdnů skonzultovat s gynekoložkou, aby se případně zakročilo co nejdříve, ale zatím je vše jak má. Nicméně se ještě nětěším neboť nemám zjištěné vývojové vady a v mém věku člověk nikdy neví.
@Luucka123 píše:
Jako úplně na první?
Jojo uplne na prvni
doktorka mela pres 14 dni dovolenou a nema zastup a tim, ze jsem tehotenstvi zjistila az v 6tt, tak mi to s prvni kontrolou vyslo az takto pozde. Priznam se, ze jsem dost nervozni, protoze mam za sebou SP v 8+2 a 8+4. No a dnes jsem 8+1 a vubec nevim, co se tam uvnitr deje nebo nedeje no..Musim se snazit na to nemyslet, nic jinyho se ani delat neda
Ahojte mě bylo v noci taky zle bolest hlavy boleli mě ruce a nohy jsem přemýšlela jestli se dožiju rána
@Ernais píše:
Jojo uplne na prvnidoktorka mela pres 14 dni dovolenou a nema zastup a tim, ze jsem tehotenstvi zjistila az v 6tt, tak mi to s prvni kontrolou vyslo az takto pozde. Priznam se, ze jsem dost nervozni, protoze mam za sebou SP v 8+2 a 8+4. No a dnes jsem 8+1 a vubec nevim, co se tam uvnitr deje nebo nedeje no..Musim se snazit na to nemyslet, nic jinyho se ani delat neda
Tak to je hustý, to už bych se asi ukouslala.. Nee, to bude v pohodě
👍
@lovean no tak to jsme dvě… Ale teď je mi kupodivu dobře… Ale sem nervozni a nemůžu z toho ani jist ani pít… Snažím se něco dělat a nemyslet na to ale vždycky mě přepadne takový ten svoravy pocit na hrudi a v krku
@el.leanor21 jo to chápu to mě za týden taky čeká ale já už budu mít v tuto dobu po kontrole ale mě je pořád zle motá se mi a bolí mě hlava
@lovean mě je momentálně zle asi více z té nervozity… Chlap už je tez nervózní, sice mě uklidňuje že všechno bude cajk ale jde vidět že má nervy Bo je divný
@el.leanor21 no to chápu ale určitě bude vše ok já doufám že mi do středy bude líp musím ze syny na oční
@lovean snad jo, já když se musím k něčemu přemoct a vím že musím tak to tělo se nějak nastartuje a jede, aspoň relativně…
@Ernais Já byla na první kontrole 7+5, teď půjdu 10+5 na krev k tomu screeningu a teprve mě bude objednávat na ten screening. Měla bych jít 12+4 - 13+1
Holky, nechtěli byste tu diskuzi nějak zamknout, aby byla jakože jen pro nás? ![]()
@MajakS píše:
Holky, nechtěli byste tu diskuzi nějak zamknout, aby byla jakože jen pro nás?
Jsem pro, ale nevim, jak se to dela ![]()