Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petrussee po mě právě nechtěla manželovu skupinu, a ani nic neříkala… Tak nevím no, snad se nic nestane
spíš by mě zajímalo jestli to nějak měří na těch doběrech jestli matka nevytváří protilátky. Bo mi řekla že je všechno v pořádku, tak jí asi musím věřit ![]()
@el.leanor21 u prvního to nevadí po porodu se dává injekce pokud se narodí dite s faktorem + třeba já mám A- a oba kluci mají A+ to jsem dostala u obou injekci ale dcera má jako já A- to už jsem ji po porodu nedostala
@el.leanor21 jo a myslím že teď už se dává ta injekce i v těhotenství u dcery jsem dostala i když jsme nevěděli co bude mít za skupinu
@lovean ja to všechno chápu, ale zajímalo mě spíše konkrétně co když ženská potrati a neví o tom a pak otehotni a myslí si že je to první těhotenství… No to je fuk, sem nemohla spát tak sem řešila blbosti ![]()
@el.leanor21 tak to už fakt nevím ale já třeba po samovolném potratu nedostala žádnou injekci nebo tak to se asi neřeší protože to asi nijak nevadí jinak nevím
Tak já už jsem si včera musela ušít šaty, abych to mohla ještě chvíli tajit…
Koukala jsem po těhotenských tričkách a nikde nic… ![]()
@Ernais
10.ale už mám doma 2 děti… navíc jak je mi špatně, tak už nějaký ten týden necvičim, takže je to prostě znát i tak. Nějak se s tím smiřuji ![]()
Zdravím holky měla bych dotaz dneska 5 dní zpoždění. V pondělí hcg 18,5 v úterý hcg 25,3 a ve středu hcg 33,5. Dneska jsem byla u doktora a říkal že je to nízká hodnota. Na ultrazvuku nic nebylo vidět říkal. Poslední ms byla 21.6..myslíte že je nějaká možnost, že všechno bude dobrý? Děkuji ![]()
@Karin99 to hcg je opravdu nízké to si myslím že asi nevyšlo uvidíš co ti řekne doktor
@MajakS píše:
Tak já už jsem si včera musela ušít šaty, abych to mohla ještě chvíli tajit…Koukala jsem po těhotenských tričkách a nikde nic…
Já kupovala teď na Zélandu 3× tílko za 150,– mají i trika, i hm
Holky takový dotaz, včera mi jedna kamarádka řekla, že do třetího měsíce se nesmí lítat letdlem. Je to blbost, že?
@Luucka123 píše:
Holky takový dotaz, včera mi jedna kamarádka řekla, že do třetího měsíce se nesmí lítat letdlem. Je to blbost, že?
A na zaklade ceho si to ta kamaradka mysli?
@Ernais píše:
A na zaklade ceho si to ta kamaradka mysli?
No ona asi neví, děti nemá, ale že ségra s níma nemohla letět na dovolenou, prptote ještě nebyla ve 3 měsíci