Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
27.7.21 16:07

Tak holky uz i ja mam za sebou svou prvni kontrolu :dance: Fazolka odpovida 9+2 a ma se pry cile k svetu (ja teda na tom utz nevidim nic :mrgreen: ) dalsi kontrolu mam za 3 tydny a tyden na to 1.screening. Tak snad se na me konecne usmalo stesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.7.21 16:45

@Ernais super tak gratuluji já jdu na kontrolu taky za tři týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.7.21 21:11
@Ernais píše:
Tak holky uz i ja mam za sebou svou prvni kontrolu :dance: Fazolka odpovida 9+2 a ma se pry cile k svetu (ja teda na tom utz nevidim nic :mrgreen: ) dalsi kontrolu mam za 3 tydny a tyden na to 1.screening. Tak snad se na me konecne usmalo stesti..

Paráda, gratuluji. Jak jako nic nevidíš? 😂 😂 Vždycky je to krásné vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.7.21 21:12
@Ernais píše:

Jo ak já jdu zase v pátek. Ja chodím snad nejčastěji že všech 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.7.21 06:03
@Luucka123 píše:
Paráda, gratuluji. Jak jako nic nevidíš? 😂 😂 Vždycky je to krásné vidět

Ja jsem v tomhle takova rozbita, utz je pro me neidentifikovatelna smouha, stale si nedokazu predstavit, ze to neco je tam uvnitr, deti, natoz mimina me absolutne neberou a tak :lol: Ale jinak se mi samozrejme ulevilo, ze pani doktorka vyjadrila nazor, ze tentokrat to ma velkou nadeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.7.21 06:11
@Luucka123 píše:
Jo ak já jdu zase v pátek. Ja chodím snad nejčastěji že všech 😂

No moje pani doktorka je nazoru, ze tam ted stejne nic nevykoukame, s cimz souhlasim, tak me objednala az na ten 13tt. Navic mi jeste rikala, ze dobre, ze jsme to tentokrat s kontrolou nechaly az na 10tt, ze aspon nemusime tolik sledovat, jestli to klapne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.7.21 08:44
@Ernais píše:
Ja jsem v tomhle takova rozbita, utz je pro me neidentifikovatelna smouha, stale si nedokazu predstavit, ze to neco je tam uvnitr, deti, natoz mimina me absolutne neberou a tak :lol: Ale jinak se mi samozrejme ulevilo, ze pani doktorka vyjadrila nazor, ze tentokrat to ma velkou nadeji.

Tak až se to narodí, tak se to určitě změní 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
28.7.21 08:59

Holky, podávám info, že jsem objevila na Sinsay pár těhotenských ousků v kolekci mama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.7.21 09:00
@MajakS píše:
Holky, podávám info, že jsem objevila na Sinsay pár těhotenských ousků v kolekci mama :lol:

Akurat ta kvalita je horší, než pepco. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
28.7.21 09:06

@Luucka123 Jak kdy hele ;) Mají poštu zdarma, tak nějaký trička zkusím a uvidíme, za ty prachy na těch pár měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.7.21 09:09
@MajakS píše:
@Luucka123 Jak kdy hele ;) Mají poštu zdarma, tak nějaký trička zkusím a uvidíme, za ty prachy na těch pár měsíců…

Dobre, já tam. Kupovala dětem a po vyprání to nejde moc dát dohromady 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
28.7.21 09:12

@Luucka123 no, mým dětem tam seděli akorát bodycka a pyžamka. Ale jim nesedí ani Pepco většinou. Já si v Sinsay občas koupím nějaké tílko, triko. Takové ty jednosezonni letní věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.7.21 09:14
@MajakS píše:
@Luucka123 no, mým dětem tam seděli akorát bodycka a pyžamka. Ale jim nesedí ani Pepco většinou. Já si v Sinsay občas koupím nějaké tílko, triko. Takové ty jednosezonni letní věci :D

Tak. Pepco nám taky sedí, ale nesmí se vyprat 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
28.7.21 09:17

@Luucka123 To je často pravda, stalo se mi, že legíny oak měli každou nohavici jinak dlouhou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.7.21 09:20

Holky a vy uz nosite nejake tehotenske obleceni? Ja si asi zatim vystacim s satama a suknema a neco malo prikoupim asi az s prichazejicim podzimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí