Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MajakS kratší šaty ta nebyly, jenom dlouhé a to nebyl vůbec pružný materiál takže ty jsem nevrala… Jako neměli tam všechno co na netu… Jo a pyžamo mám ještě ![]()
Holky tak jak se daří? Já zítra začínám 12 týden a ráno jdu na tu screeningovou krev… Dneska je mi teda pěkně na prd, skoro celé dopoledne sem strávila na WC a vypadá to že to nehodlá přestat
Venku leje a buři, tak ležím rozplacla na gauči a čumím na olympiádu ![]()
@el.leanor21 ahoj me se daří celkem dobře teda jako v rámci možností ještě se mi pořád navaluje ale s chlapem nám to teď hodně funguje no musím se přiznat že jsem začali už i sexovat nějak jsem to nevydržela sice se bojím ale zatim dobré žádné bolesti ani krvácení není tak snad to bude dobré nevím jestli je to normální ale hodně se mi zvýšila chuť na sex když jsme s přítelem spolu tak mi ani zle není takže na mě to působí dobře jen mám strach aby jsme neublížili miminku protože to asi trošku prehanime ale snad to bude ok
@lovean ja myslím že to je normální a miminku ublížit nemůžete…
jak ti to doktor vyloženě nezakazal a nekrvacis a jdi pak v pohodě tak je to cajk
užívejte si dokud muzes ![]()
@el.leanor21 no doktorka mi to nezakázala ale měla jsem ty problémy však víš krvácení to bylo kvůli tomu hematomu jako měla jsem v plánu počkat do konce prvního trimestru ale nějak jsem nevydržela ![]()
@lovean bych to vůbec neřešila, jestli se na to cítíš tak prosím ![]()
@el.leanor21 ahoj, ja zacinam 11.tyden, dnes leda citim trosku zaludek jak pri kocovine, ale jinak se citim porad stejne v pohode. Uz jsme se dokonce rozhodli to dnes pri nedelni navsteve oznamit rodicum. Puvodne jsem chtela pockat az po screeningu, ale pak jsme o tom s muzem mluvili a shodli se, ze prece o nic nejde a kdyz to zase nevyjde, tak je to proste zivot a nebudeme to pred rodici jeste mesic skryvat, kdyz by pak stejne poznali, ze se neco stalo.
Cau holky ![]()
Muzu se pridat? Jsem 9+5 a zitra mam kontrolu, tak uz se trestu 🙈. dnes je mi snad zatim nejhur a vcera jsem si rikala to stejny, jen dnesek to opet překonal, tak snad se to nebude stupňovat dal ![]()
Termin mam podle ms 1.3., ktera budete rodit se mnou? ![]()
@Ernais mě je taky dneska strašně, přijde mi že už na mě působí všechny vnější vlivy… Včera jsme zas půl dne litali, jízda autem je pro mě jako jízda smrti… No sem zvědavá na zítřek, 20 minut do Vítkovic a ještě nalačno to bude teda výživné, ale budu to holt muset nějak přežít. Jinak s oznamováním pořád čekáme. Ale při další návštěvě to nejspíše řeknem… No sem zvědavá, nechceme z toho dělat tiatry, spíš to tak říct mezi řečí ![]()
@Motyna ahoj, vítej
na kontroly se tu třesem všechny
já zítra začínám 12tt a jdu na krev ohledně screeningu, sotva se mi zahojil moncl po odběrech u mojí gynekolozky
jinak mám termín podle MS 21.2…
@el.leanor21 ja prave vcera stravila v aute pres 3 hodiny a uplne v pohode, jedla jsem vse, po nicem mi nebylo tezko, vecer jsem protrsala na koncerte a dnes mi je, jak kdybych tam stahla flasku vina ![]()
@Ernais mě je mdlo už jenom jak to čtu
víš co je nejhorší že já to mám tak že mozek by udělal cokoliv ale tělo mě totálně neposlouchá… A pak sem v pr… Jak prepalim začátek
@Ernais omg!!! Toho bych nebyla schopna ani z 10% 😅
@el.leanor21 Takze Vodnář nebo ryba s otaznikem 😁
Holky nemate nejakou fintu na ty nevolnosti? 🤔
Mně se hodně ulevilo s 11.týdnen. Konečně mi zase mi chutná kafe
Na kontrolu a krev jdu v úterý, tak pak už to řekneme.
Holky, ja jsem si rikala, jak uz to všechno přejde, no houby. Jsem 13tt a posledni tyden vstavam kazdy den jak s kocovinou. Boleni hlavy, zaludek na vode, unava, podrazdenost
Zatím se teda u me nic nelepší. Navíc mam uplne nervy co se deje nebo nedeje, 1screnning mam 10.8.a to uz bude mesic od posledni kontroly, tak snad je vse v poradku. Nejake maminky pry nemohly pokořit 12tt a vzdy zamlklo, tak na to nechci ani pomyslet ale ta myslenka se semtam vetre.