Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3295
2.8.21 19:13

@lovean Paralen normálně můžeš. Vždy, když mě bolí hlava ho beru, dělala jsem to tak každé těhotenství a mám pět zdravých děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.21 21:23

Me take jsem v 8 tydnu. 12.8 jdu k doktorovi tak snad bude vse v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.8.21 08:06

Ahoj holky, přidávám se do skupinky :D. Nyní jsem 11.týden, zítra kontrolu u Dr. snad už dostanu i průkazku a 17.8. screening.
Holky jak jste na tom se zátěží - sport, práce na zahradě? Mě při nějaké zátaží začne pobolívat břicho - jízda na kole (přiznávám 37 km bylo moc) a nebo včera jsem plela na zahradě a do hodiny jsem cítila pobolívání břicha. Dnes už naštěstí je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.8.21 08:35

@Edit1 taky me poboliva bricho, kdyz delsi dobu jdu, jedu dele jak hodinu v aute, pracuju delsi dobu na zahrade nebo uklizim. Myslim, ze je to normalni. Pocituju to jako takove pichani nebo pnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
3.8.21 08:45

@Edit1 čauky, taky jdu na screening 17. 8 :) jinak to bolení a pnutí břicha mám taky, ze sekání trávy a z vytirani především… Plet sem nezkoušela protože jak se ohnu sem okamžitě na zemi 😃… Takže myslím že je to normální, vždycky pak zvolnim, nechci nic pokoušet to mi za to nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.8.21 09:32

Tak děkuji za uklidnění holky! A opravdu raději dělat práce po trochách a nic nepřehánět… zkusím to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
3.8.21 12:16

@Edit1 ono to ne vždycky je tak jednoduché co když je potřeba něco nutně udělat :lol: vždycky se uklidňuju tím že babičky to taky zvládly a to neměly moderní vymoženosti :lol: je to chabé ale dodává mi to odvahu :lol: :lol: :lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
3.8.21 14:00

Ahoj holky. Bohuzel taky patrim do skupiny bolavych hlav, je to vazne nesnesitelne. Ale v lekarne mi prodali myslim panadol, ze je to stejny jako paralen a ten prej muzu :nevim: Snazim se hresit jen v kritických okamžicích, ale vzdy kdyz si ho vezmu, tak mam vycitky 🙈 😅

Jinak bych se chtela zeptat, jak to mate ted se sexem? 🤔 😅 omlouvam se za dotaz, ale rada bych znala nazor a postoj dalsich mamin. Ja jsem ted aktualne velmi velmi pri chuti a jsme jak utržený z retezu. Clovek si to v daném okamziku nijak neuvedomuje, ale kdyz je po vsem, mam vycitky svedomi 🙈 🙈 🙈. Jestli mimcu nemuzem nejak ublizit? Preci jen je tak křehké jeste 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.8.21 16:31

@Motyna sex mame normalne jako vzdycky a zadne vycitky z toho teda nemam :mrgreen: Vsak jak bys tomu plodu chtela ublizit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
3.8.21 16:48

@Ernais 😂 😂 😂 no to nevim, jsme obcas totalne splaseni, ze si rikam, ze se ten prcek musi citit jak v pracce 😅. Fakt jsme ted jak “zamlada” 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.8.21 16:57

@Motyna jo tak co se týká sexu tak to já jsem ještě víc jak utržená ze řetězu občas mám taky výčitky že už to moc prehanim a já teda měla potíže krvácení ale teď žádné problémy nemám ani po tom sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.8.21 17:42

Ahojky holky :mavam: jsem 6tt (5+4), včera mi nasadili clexane a chtěla bych se vás zeptat zda bych podle vašeho názoru měla jít na gyndu aby zjistili zda už tam něco je, hlavně když poslední těhotenství nedopadlo (udělal se mi jen plodovy obal),chtěla bych se už objednat abych věděla že je vše v pořádku, ale na druhou stranu se bojím že tam nebude nic vidět a já se budu stresovat. Dekuji za vaše názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
3.8.21 17:49

@29Kacka01 ahoj, když zavoláš, zeptá se tě kdy byly poslední měsíčky a podle toho ti dá termín. Já byla poprvé mezi 6 a 7 týdnem a vidět toho bylo dost, i akce… Ničeho se neboj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.8.21 17:56

El. leanor21 děkuji za radu, jen jsem z toho taková nervózní, nepamatuji si že bych těhotenství s dcerami někdy takto hrotia :lol: ale zklamáni bylo víckrát, takže teď mám smíšené pocity :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.8.21 20:25

Ahoj holky, pokud mohu tak se přidávám do klubu. TP polovina března, akorát teď začínám 9. týden. 😊 Občas pobolívá v bříšku, nevolnosti celodenní, únava.. jinak je vše fajn. :-)
Je někdo také v 9.TT? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky