Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
10.8.21 11:49

@lovean tak to je super, aspoň na chvíli vypneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.21 12:10

@el.leanor21 to nevím protože můj se mnou nebude já budu běhat za malou takže to taková sranda nebude jedu že se mi nechce být samotné doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.8.21 12:19

Holky, tak ja uz mam screening za sebou, vse je v poradku. Srdicko tlouklo jako o zavod, male si cucalo rucicku a skakalo na zadech jak lachtan :lol: Bude to aso maly raubir :) Termin se mi posunul na 11.2., uz se nemuzu dockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.21 12:20

@Nikca7 super skvělá zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.8.21 13:23

@Nikca7 tak to je boží :kytka: já jdu to další úterý, začínám mít z toho zase tu svoji nervozu :D ale modlím se ať to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.21 13:48

@el.leanor21 Tak jsem chlapa přesvědčila aby jsme šli do kina on rozhodl že v neděli takže aspoň se před další kontrolou a těmi odběry trochu odreaguju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.8.21 13:56

@el.leanor21 určitě uvidis :srdce: ja jsem trochu zklamana z toho přístupu ale snad bude dalsi screening lepsi. Hlavne se tesim na pohlavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.8.21 14:07

@Nikca7 no, já z přístupu v nemocnici kam na ten screening jdu taky nejsem odvarena… Ale říkám si že to je jen půl hodiny :lol: a rodit budu stejně jinde… Akorát sem moc nepochopila proč to mají někde tak že první jdeš na krev a za 14 dní na UZ a někde ti to udělají v jeden den a pak zavolají výsledky… Ale aspoň vím pro příště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.8.21 14:09

@lovean no tak super, my jsme byli teď o víkendu celé dva dny od rána do večera v tahu, dneska máme den ve znamení obirani švestek, ve čtvrtek chci udělat generální úklid, v sobotu jede chlap pryč tak budu mít babinec… takže já asi budu odreagovana až až :D ale sem ráda, aspoň nemyslím na kraviny před tou kontrolou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.21 14:27

@el.leanor21 to jo no to máš dobré ja mám dneska žaludek zase na vodě takže na prd až se mi vzbudí malá která před chvílí usnula tak jedeme pro moje syny byli teď na prázdninách u otce ale jinak nic ale chlap už se mi doléčuje takže už se blíží čas kdy budu s dětmi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.8.21 15:15

@Nikca7 ahoj taky mám dnes po screeningu vše v pohodě akorát mi dala prášky na preeklampsii. Můžu se zeptat jaký máš u toho hodnoty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 15:18

@el.leanor21 určitě je lepsi krev drive a screening az za par dni, doktor muze s tebou probrat vysledky hned. Pokud to kompletuji pozdeji a vysledky ti volaji, tak pokud je neco spatne, nebo je potreba to vice vysvetlit, tak tam musis znovu.

• Citovat
  • Upravit
1261
10.8.21 15:38
@Anonymní píše:
@el.leanor21 určitě je lepsi krev drive a screening az za par dni, doktor muze s tebou probrat vysledky hned. Pokud to kompletuji pozdeji a vysledky ti volaji, tak pokud je neco spatne, nebo je potreba to vice vysvetlit, tak tam musis znovu.

Aha dekuju to sem nevěděla… Jenom jsem od kamarádek slyšela že jim to dělali najednou… Jsem prvorodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.8.21 15:40

@lovean mě teď bývá zle ráno a dopoledne… Bere mě že všeho na zvracení a točí se mi hlava. Ale naštěstí to většinou brzo přechází… Tak se snažím odpočívat dopo a odpo už je to cajk. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.21 16:04

@el.leanor21 mě po některých jídlech a od včera mě bolí po stranách zad takže se bojím že jsou to ledviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí