Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Edit1 tak to já jdu do Ostravy
no musí to dopadnout dobře, jinou možnost si ani nepřipustím… Ale ten strach tu je, občas mě popadne úplně úzkost ![]()
@Edit1 píše:
@Ernais Tak hlavně že máš pohotové kolegy a zachytli Tě! Teď nevím jestli už jsi to v práci říkala? Zda jim to nebylo divné ale kolikrát v těch horkách se udělá zle i netěhotné…
Zatim jsem to nerikala, jsem ve 12tt a chtela bych si to nechat pro sebe minimalne do 16tt, sice mi o nic nejde, protoze mam smlouvu na neurcito a misto jiste, navic chci dal pracovat i po dobu materske, ale zatim se necitim na to, to nekomu rikat. Porad mam prilis velky strach, ze to zase nedopadne.
Jinak na Veveri jdu taky na screening, ale az za 14 dni. Ale uz jsme tam byli s muzem na genetickem vysetreni paru po druhem potratu a pusobili tam na me prijemne.
@Edit1 Já tam byla s oběma a teď jdu taky. Chodím teda přímo k p. Vlašínovi, podle mojí dr. Je největší odborník. A mám tam jen dobrou zkušenost! ![]()
@Ernais píše:
Zatim jsem to nerikala, jsem ve 12tt a chtela bych si to nechat pro sebe minimalne do 16tt, sice mi o nic nejde, protoze mam smlouvu na neurcito a misto jiste, navic chci dal pracovat i po dobu materske, ale zatim se necitim na to, to nekomu rikat. Porad mam prilis velky strach, ze to zase nedopadne.
Jinak na Veveri jdu taky na screening, ale az za 14 dni. Ale uz jsme tam byli s muzem na genetickem vysetreni paru po druhem potratu a pusobili tam na me prijemne.
No co to tady čtu… Dávej na sebe pozor a šetři se!
Tak se jdu zeptat, jak vám je, holky? Mě téměř přestalo být špatne, ale objevil se u mě úplně šíleně hlad a pořád jim a mám šílený chuťe. Máte taky některá neustálý pocit hladu? Bolí mě úplně břicho i 20.min po obědě. Zatím mám tedy možná kg nahoře, ale bojím se, že moc naberu, s dcerou jsem měla nahoře asi 9kg a s klukem 12kg, nerada bych teď víc.
@Luucka123 no mě moc taky zle neni ale jakmile sním něco tak je to horší
@lovean píše:
@Luucka123 no mě moc taky zle neni ale jakmile sním něco tak je to horší
A máš hlad?
@Luucka123 mne byva jak kdy, pres den mi je dobre porad, ale vecere mi nekdy delaji problem. Vcera jsem treba vecerela poradny burger a v pohode, no a dnes se nemuzu na nic ani podivat a prijde mi, ze mi v zaludku jeste lezi risotto z obeda ![]()
@Ernais píše:
@Luucka123 mne byva jak kdy, pres den mi je dobre porad, ale vecere mi nekdy delaji problem. Vcera jsem treba vecerela poradny burger a v pohode, no a dnes se nemuzu na nic ani podivat a prijde mi, ze mi v zaludku jeste lezi risotto z obeda
Jo to znám, doufám, že se mi to nevrátí..
@lovean píše:
@Luucka123 no hlad tolik ne spíš chuť
Aha, já právě ani ne tak chutná, jako doslova hlad, kolikrát už si nic nedám a trpím, protože fakt nemám na nic chuť. Neprijde mi to úplně v pohodě 😁
Přes den to mám celkem v pohodě, jím mezi jídlem hodně ovoce ze zahrádky. Ale večer ideálně se najíst a pak zalepit pusu
. Včera jsme slavili a já jsem musela pořád do sebe cpát
A hlavně když se večer víc najím, tak mi pak není dobře ![]()
@Edit1 já teď ujíždím na švestkach
mám pocit že už sem sezrala celý jeden strom
a chuť mám na čokoládu a želé bonbóny… Jinak toho moc nedávám, spíš nejim než jim…
@el.leanor21 Tak já jsem snědla snad celý strom letních jablek ![]()
Na sladké mám taky chuť - gumídky, čokoládka. A ještě jsem k narozeninám místo alkoholu dostala samou bonboniéru
Ale snažím se to opravdu moc nejíst - mám strach, abych ze sladkého nechytla mykózu ![]()