Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 píše:
@lovean @Motyna tak holky je to dobrý, roste jak má, srdíčko sem viděla bít. Jsme zase klidnější
Nádherný a to je jaký týden? Je já už se těším 😁
@Motyna tak snad to tak i zustane až do finále ![]()
@Luucka123 jsem 12+3…už to vypadá jako člověk a ne jak brambora ![]()
@el.leanor21 gratulace velika!! Ja jdu zitra taky ve 12+3tt, tak snad bude taky vse v poradku.
@Ernais @lovean děkuji holky, zítra to snad taky dopadne dobře
já myslím že to všechny dotáhnem do konce
jsme silná sestava ![]()
@el.leanor21 brambora!
![]()
@Ernais Drzim palce!!! ![]()
Me to ceka ve ctvrtek 12+2
A krev uz mi brali pred 14ti dny nalacno, asi 5 zkumavek 🤪
@Motyna mě brali u mojí gyndarky 2 velké a 1 malou a pak na screeningu jenom jednu pidi
počítala sem teda že mě vycucaji víc ![]()
Tak se hlasim po kontrole. Tak uz jsem dostala prukazku, tvorecek se ma cile k svetu a uz ma pres 6 cm
Muz byl uz na kontrole se mnou a vypadal, ze se kazdou chvili dojetim rozbreci. Jinak pohlavi zatim pani doktorka nevidela, ac se snazila, ale rikala ze pristi tyden v Brne uz by ho videt mohli, pokud se prcek lepe natoci. Zbezne i prohlidla mozne vyvojove vady a rikala, ze vse vypada naprosto v poradku, ale screening samozrejme ukaze vic. Tak se mi celkem ulevilo a mozna uz z tehotenstvi zacnu mit radost ![]()
@Ernais gratuluju ![]()
My teď přijeli že screeningu, dopadlo všechno na jedničku
manžel taky vypadal že to tam pustí
byl šťastný že malé konečně vidí, pustili nám srdíčko a dali fotecku. Tak už jsme klidnější
jo a je to lenoch, spal a moc se mu nechtělo otočit tak pohlaví nevíme ![]()
@el.leanor21 je super že to dopadlo dobře a taky že už to máš za sebou já už bych taky chtěla vědět že je vše ok ten screening je nejhorší
@lovean mě už včera doktorka zběžně kontrolovala to šíjové projasnění a tak, tak mě trochu uklidnila… No, teď už si to začnu snad užívat ![]()