Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ernais Ano ale když jsem čekala malou tak sice mohli chlapy do čekárny ale do ordinace nechodili
@lovean a porad to tak drzi jo? To se divim tyjo. U nas se to vubec neresi.
Ahoj všem, včera mi přišel anglel, ale zatím není nic slyšet, asi je moc brzy. Už někdo zkoušel?
@lovean U nás taky nesmí ani do čekárny žádný doprovod. Sestra říkala že jenom tak byli schopni v covid době zabezpečit že se z nich nikdo nenakazil a nemuseli zavřít. Ani v čekárně není tolik čekajících jak před tím. Ale nemají zase problém aby si maminka natočila na video ultrazvuk aby tatínci o nic nepřišli ![]()
@Ernais ano pořád ale nám to tolik nevadí pro mě byl u malé nejhorší zákaz otců u porodu doufám že to se opakovat nebude @Edit1 tak mojemu chlapovi stačí fotka a screening malou taky viděl jen tam a byl s tím v pohodě
@Luucka123 ahoj já jsem zkoušela teď chvíli jsem zaslechla ale ještě to není úplně ono tak jsem říkala že zkusím zase příště ale chvíli jsem slyšela
@lovean píše:
@Luucka123 ahoj já jsem zkoušela teď chvíli jsem zaslechla ale ještě to není úplně ono tak jsem říkala že zkusím zase příště ale chvíli jsem slyšela
Tak já ještě počkám. Neslyším moc ani svoje srdce Teda
@Luucka123 tak uvidíš příště já třeba jsem hledala tam kde u dcery a vypadá že je to asi stejné ale fakt se mi to zatím celkem stracelo asi to zkusím za týden znovu
@lovean píše:
@Luucka123 tak uvidíš příště já třeba jsem hledala tam kde u dcery a vypadá že je to asi stejné ale fakt se mi to zatím celkem stracelo asi to zkusím za týden znovu
A kde hledáš Teda?
@Luucka123 já jsem našla dole v podbřišku na levé straně ale myslím že teď je to ještě horší u malé jsem poslouchala než jsem pořádně začala cítit pohyby a potom už to šlo slyšet pěkně jak už byla větší
@lovean píše:
@Luucka123 já jsem našla dole v podbřišku na levé straně ale myslím že teď je to ještě horší u malé jsem poslouchala než jsem pořádně začala cítit pohyby a potom už to šlo slyšet pěkně jak už byla větší
Já na pravé
díky
@lovean píše:
@Luucka123 už jsi našla?
Zkusím to znovu až za týden. A lezis nebo v polosedu?
@lovean píše:
@Luucka123 ležím u toho
Tak já si zkusím pořádně lehnout 😁