Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean tyjo fakt to je až tak hrozné? Že se bojíš to říct… Jako jsi dospělá, předpokládám že se zivite sami… Tak max budou pindat no, na to bych se vykašlala… Však to dítě nemusí vídat když je to takový problém pro ně…
@el.leanor21 no jako není to ideální ze začátku je to vždycky na prd ale ségru to jsem neviděla určitě skoro dva roky a to jenom protože byla na mě hnusná nic jí nešlo vysvětlit jenomze důvod proč se nebavíme je to že se urazila že jsem napsala někomu že je blbá a ona se to dozvěděla jenže ono totiž bylo jinak a hlavně její chování nepobral nikdo můj chlap se o mě strašně bál protože se bál abych nepotratila ale ono je to na dlouhé povídání
@Ernais píše:
@Katrin2626 Mne doted prislo ze moc bricho nemam porad nosim stejny veci a jsem 13+5, ale okoli me vyvedlo z miry, ze uz to videt fakt jeJinak holky uz nektera nekupujete? Ja nemam vubec nic a ani jsem nad tim jeste ani nezacla premyslet, ale vsichni kolem me vcetne manzela zacinaji blaznit, ze je potreba zacit vybirat vybavicku, ze kdy to jako chci delat
Břicho mám, nosím už jen těhotenský gatě, ale cítím to asi jen já, protože někomu když řeknu, že jsem těhotná, tak nevěří, 😂 tak asi si myslí, že jsem nabrala nebo nevím. Mám houpací křesílko, prebalivak, pár oblečků, ale vše ostatní budu kupovat kolem vánoc. Je čas
Holky mám dotaz nevyšel tu někomu z prvních odběru vyšší cukr? Teď mi volali od mojí gynekoložky že podle těch odběrů mám vyšší cukr tak prý musím to jít zkontrolovat do diebetologicke poradny nikdy s žádným dítětem jsem neměla tak mě zajímá
Ahoj holky, dnes běžná kontrola u mého Dr. po screeningu ale jen na křesle ne ultrazvuk (a to jsem se těšila). Bohužel jsem chytla zánět a mám předepsané Macmiror na zavádění
. Tak budu muset zase maximálně omezit sladké a bílé pečivo. Acho jo… ![]()
Co se týká výbavičky tak jsem po dvou dětech vše dala do rodiny tak nemám nic. Byla jsem se už dívat na kočárky - trochu do terénu. Baby Design Husky, nádherné Noordi, Tutis a pak když jsem doma četla recenze tak jsem byla zklamaná…
@lovean Je škoda pokud máš zábranu říct do mamce, když už asi víš reakce. Ale třeba Tě překvapí… Lepší než kdyby se to dozvěděla od cizích, to by ju určitě mrzelo. Držím palce ať to vezme tuto krásnou novinu dobře!
@lovean píše:
Holky mám dotaz nevyšel tu někomu z prvních odběru vyšší cukr? Teď mi volali od mojí gynekoložky že podle těch odběrů mám vyšší cukr tak prý musím to jít zkontrolovat do diebetologicke poradny nikdy s žádným dítětem jsem neměla tak mě zajímá
To je tvoje cukrovka, ne těhotenská cukrovka
třeba to bude v pohode, js budu mít výsledky zítra.
@lovean někdy jsou holt vztahy v rodině na palici… Ale ty máš svůj život, sestra taky svůj život, asi bych se vyprdla na nějaké žabomyší války.. Řekni to rodičům, stejně to na tobě za chvíli poznají… A je pravda že radši než by se to měli dozvědět od cizích… Tak to mít rychle z krku
@el.leanor21 no mamce to říct budu muset s otcem se nestykam tak tam není co řešit a ze sestrou to už se asi nikdy nespravi
@Luucka123
Ty jo, ja zatim nakupuji jen tehu obleceni, protoze uz mohu nosit jen saty, leginy nebo tehotenske dziny. 🙈 Ale je fakt, ze uz take pokukuju 😍 😀 Pristi tyden ve ctvrtek po screeningu si udelam radost a uz treba nejakou vec koupim! 😀
@Katrin2626 píše:
@Luucka123
Ty jo, ja zatim nakupuji jen tehu obleceni, protoze uz mohu nosit jen saty, leginy nebo tehotenske dziny. 🙈 Ale je fakt, ze uz take pokukuju 😍 😀 Pristi tyden ve ctvrtek po screeningu si udelam radost a uz treba nejakou vec koupim! 😀
To já taky nakupuji, mám strach, že budu chodit na podzim nahata 😂 😂
Zavidim, ze uz mas screening za sebou. Ja furt stresuju sama sebe a premyslim, co vse jsem udelala za tehotenstvi spatne a jestli jsem nemohla mimcu ublizit, proste jak blazen. 🙈 😀
No my take obra nechceme! Jenze ja mam 170cm a manzel 198cm, dohromady mame presne 160kg, tak si asi holt moc nevyberu. 😀 Doktorka mi musela prepsat i termin porodu. Myslim, ze kdybych primo v den ovulace nebyla u doktorky, tak mi nikdo neveri, ze to miminko je opravdu jen 11+4. 😀 Ale termin vime jiste, no. Bojim se, jak bude moje bricho vypadat za par mesicu kdyz uz ted vypadam takhle, a to jsem nepribrala ani gram. 😀
A jak ti je? Mate tu jeste nekdo stale nevolnosti? ![]()
@lovean
Pri prvnich odberech pred par tydny jsem mela hodnotu 5,4. Doktorka mi rekla, ze je to hranicni, ale nebudeme to zatim resit, ale napsala mi to do prukazky. Ted v pondeli jsem byla znovu (musim kazdy mesic kvuli stitne zlaze) a cukr vysel 4,7. Doktorka rekla, ze to je zvysene, ale ze kdyz jsem tehotna, tak je to OK. Drzim se furt na hrane, takze pro me zasadni bude hodnota namerena na tom zatezaku oGTT co bude za nekolik tydnu. Co jsem cetla, tak jakmile ti pred testem nameri vic jak 5,1, tak test ani nedelas a rovnou posilaji na diabetologii. Tak uvidime
Jake hodnoty mas ty?
@Katrin2626 já právě nevím jaké mám hodnoty to mi neřekla sestřička jen že to mám zvýšené a že si mám zajít na tu diabetologie aby to zhodnotili tam děti mám tři a vždycky jsem to měla ok až teď u čtvrtého
@Katrin2626 jee takove brisko mam dnes taky, ale jsem spis hlavne nafoukla bych rekla
jinak se ale vubec nestresuj, ja udelala na zacatku spatne snad vsechno, jeste v 6tt jsem pila kafe na litry, bezela zavody, kde jsem se fakt totalne odrovnala, mela jsem rymu, takze jsem si dala ibalgin a strikala si par dni kapky do nosu, zavody jsem oslavila dvojitym gin tonicem a tak
a ani ted kdyz uz o tehotenstvi vim, tak se k sobe nechovam jako ke sklenikove kytce, chodim na vyslapy po horach, cvicim, ted se pomalu vracim i k behani, ktere jsem na skoro 2 mesice vypustila a pres to vsechno je male naprosto v poradku. Tak se hod do klidu, uvidis ze i to tve je v poradku. Vsak cim jsi mu mohla ublizit?