Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
26.8.21 21:34

@Ernais kokosovy olej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:00
@Nicole-7 píše:
@Luucka123 já si právě četla kontraindikace na tehotenskou masáž a tam bylo třeba vysoký krevní tlak, nevolnost, zvracení, první tři měsíce těhotenství a plno dalších věcí. Načež můj partner si do mě rejpnul a prohlásil, že mi to nedoporučuje, protože jediný co nemám, tak je vysoký tlak :mrgreen:

Tak zachvilku už budes ve 4 měsíci, ne? No já mám zase nízký tlak :( já určitě půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:03
@Nikca7 píše:
@el.leanor21 ja se na ten bonprix divala a bundy tam jsou kolem 1 700 takze nevim no :nevim: Ostatni veci mi taky přijdou predrazene na to, ze je to obyčejný Bonprix :nevim:

Já bundu sehnala super na vinted a teď i balík oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:05
@Nikca7 píše:
@Ernais kokosovy olej :srdce:

Dobrý napad, přemýšlela jsem o nějakém krému na strie a nevím. Po 2 dětech nemám žádnou strii, ale váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:07
@Ernais píše:
@Motyna ja mam v planu taky vsechno poridit z bazaru a po kamaradkach. Malokdo to chape, protoze finance vubec nemusime resit, tak proc si pry neporidim pro prvni miminko vse nove, ale mne to prijde zbytecne, vzdyt na bazarech je toho milion, spousta z toho jsou veci v super stavu a prodavaji se za par supu, protoze pri tom mnozstvi vsude je to vlastne neprodejne.

Konečně někdo, jako já 😂 taky zrovna nestradame, ale kupovat nové nebudu, protože mě to ani netěší, už jsem sehnala v bazaru úplně nove houpací křeslo za 150,– a teď přebalovací podložku za 25,– úplně bez vady 😁oblečení si objednávám z anglie po více kg a vždy jsem měla krásnou vybavicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:10

A kdo se chystá nosit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 22:22

@Luucka123 taky tam kouknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 22:34

@Luucka123 jaaaa urcite, jeste nevim jestli v nositku nebo satku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:38
@Nikca7 píše:
@Luucka123 jaaaa urcite, jeste nevim jestli v nositku nebo satku :)

Super, já tentokrát volím nositko že šátku, takže něco mezi, je od narození, chci aby nosil i přítel a když vytáhnu šátek, tak to nedá 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 22:40

@Luucka123 taky u me asi vyhrava to nositko, mam strach ze špatného uvazu u satku.. Doporucis nejake? :D A jeste se te chci zeptat, ja na bazary nikdy nebyla ale rikala jsme si, ze kouknu ale jiný nez bazos ze seznamu neznam. Na jakem brouzdas ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.8.21 22:40

@Luucka123 ahoj taky sháním nějaké houpací křeslo ukážeš fotku jaký si pořídila? Pro inspiraci :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:44
@Nikca7 píše:
@Luucka123 taky u me asi vyhrava to nositko, mam strach ze špatného uvazu u satku.. Doporucis nejake? :D A jeste se te chci zeptat, ja na bazary nikdy nebyla ale rikala jsme si, ze kouknu ale jiný nez bazos ze seznamu neznam. Na jakem brouzdas ty? :lol:

Co se týče bazaru přes internet, tak nakupuji jediné přes vinted, jinak my máme bazar tady u nás, tak chodím jednou týdně tam 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:46
@Mala A. píše:
@Luucka123 ahoj taky sháním nějaké houpací křeslo ukážeš fotku jaký si pořídila? Pro inspiraci :) :D

Mám ho schované u tchyně, ale úplně obyc, na netu je toho spousta a je to na jedno brdo.. Ale mám s tím dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 22:48
@Nikca7 píše:
@Luucka123 taky u me asi vyhrava to nositko, mam strach ze špatného uvazu u satku.. Doporucis nejake? :D A jeste se te chci zeptat, ja na bazary nikdy nebyla ale rikala jsme si, ze kouknu ale jiný nez bazos ze seznamu neznam. Na jakem brouzdas ty? :lol:

No koukala jsem na fidellu a ještě mrkam na tohle, nosila jsem druhé dítě a měla jsem šátek a pak tři nosítka, nosila jsem do 2 let a je to ta nejlepší věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.8.21 07:09
@Nikca7 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí