Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nicole-7 píše:
@Luucka123 já si právě četla kontraindikace na tehotenskou masáž a tam bylo třeba vysoký krevní tlak, nevolnost, zvracení, první tři měsíce těhotenství a plno dalších věcí. Načež můj partner si do mě rejpnul a prohlásil, že mi to nedoporučuje, protože jediný co nemám, tak je vysoký tlak
Tak zachvilku už budes ve 4 měsíci, ne? No já mám zase nízký tlak
já určitě půjdu.
@Nikca7 píše:
@el.leanor21 ja se na ten bonprix divala a bundy tam jsou kolem 1 700 takze nevim noOstatni veci mi taky přijdou predrazene na to, ze je to obyčejný Bonprix
Já bundu sehnala super na vinted a teď i balík oblečení.
@Nikca7 píše:
@Ernais kokosovy olej
Dobrý napad, přemýšlela jsem o nějakém krému na strie a nevím. Po 2 dětech nemám žádnou strii, ale váhám.
@Ernais píše:
@Motyna ja mam v planu taky vsechno poridit z bazaru a po kamaradkach. Malokdo to chape, protoze finance vubec nemusime resit, tak proc si pry neporidim pro prvni miminko vse nove, ale mne to prijde zbytecne, vzdyt na bazarech je toho milion, spousta z toho jsou veci v super stavu a prodavaji se za par supu, protoze pri tom mnozstvi vsude je to vlastne neprodejne.
Konečně někdo, jako já 😂 taky zrovna nestradame, ale kupovat nové nebudu, protože mě to ani netěší, už jsem sehnala v bazaru úplně nove houpací křeslo za 150,– a teď přebalovací podložku za 25,– úplně bez vady 😁oblečení si objednávám z anglie po více kg a vždy jsem měla krásnou vybavicku.
@Luucka123 jaaaa urcite, jeste nevim jestli v nositku nebo satku ![]()
@Nikca7 píše:
@Luucka123 jaaaa urcite, jeste nevim jestli v nositku nebo satku
Super, já tentokrát volím nositko že šátku, takže něco mezi, je od narození, chci aby nosil i přítel a když vytáhnu šátek, tak to nedá 😂 😂
@Luucka123 taky u me asi vyhrava to nositko, mam strach ze špatného uvazu u satku.. Doporucis nejake?
A jeste se te chci zeptat, ja na bazary nikdy nebyla ale rikala jsme si, ze kouknu ale jiný nez bazos ze seznamu neznam. Na jakem brouzdas ty? ![]()
@Luucka123 ahoj taky sháním nějaké houpací křeslo ukážeš fotku jaký si pořídila? Pro inspiraci
![]()
@Nikca7 píše:
@Luucka123 taky u me asi vyhrava to nositko, mam strach ze špatného uvazu u satku.. Doporucis nejake?A jeste se te chci zeptat, ja na bazary nikdy nebyla ale rikala jsme si, ze kouknu ale jiný nez bazos ze seznamu neznam. Na jakem brouzdas ty?
Co se týče bazaru přes internet, tak nakupuji jediné přes vinted, jinak my máme bazar tady u nás, tak chodím jednou týdně tam 😁
@Mala A. píše:
@Luucka123 ahoj taky sháním nějaké houpací křeslo ukážeš fotku jaký si pořídila? Pro inspiraci![]()
Mám ho schované u tchyně, ale úplně obyc, na netu je toho spousta a je to na jedno brdo.. Ale mám s tím dobrou zkušenost.
@Nikca7 píše:
@Luucka123 taky u me asi vyhrava to nositko, mam strach ze špatného uvazu u satku.. Doporucis nejake?A jeste se te chci zeptat, ja na bazary nikdy nebyla ale rikala jsme si, ze kouknu ale jiný nez bazos ze seznamu neznam. Na jakem brouzdas ty?
No koukala jsem na fidellu a ještě mrkam na tohle, nosila jsem druhé dítě a měla jsem šátek a pak tři nosítka, nosila jsem do 2 let a je to ta nejlepší věc.
@Nikca7 píše: