Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ernais no v Praze jo, tam je to “povinnost”, ale myslím, ze nikde jinde se to nedělá 😂 😂 😂
Tady je to fakt boj. Na profláknuté porodnice matky čekají do půlnoci, až budou 14+0, aby se hned mohly přihlásit a pak je to loterie, kdo má štěstí 😂 😂 😂, protože v 00:01 je obsazeno 🤯
@Motyna To jako vazne? To je silene
Mne prave o porodnici nikdo nic nerikal, tak jsem si rikala, jestli jsem pri svem salamismu zas neco neprosvihla
ale ono to bude asi spis jen tou Prahou
@Motyna jsem registrovaná u Apolinare ale nejspíš to zruším vůbec se.mi tam nelíbí
prostředí je pro mě taky zásadní ![]()
Já doufám, že v Brně se nebudu muset registrovat. Představa, že mám 3 týdny na to se rozhodnout kde budu rodit a pak doufat, že mě vezmou mě dost děsí😅
@Ernais joo, to vážně 😂 😂 😂 🙈
@Mala A. Ajaj. No to se nedivím. Ležela jsem tam před 6ti lety a bylo to utrpení. Dům hrůzy. 😂
@Nicole-7 ano, je to děs 😂. Zítra se pochlubim, jestli jsem uspěla. Dnes o půlnoci totiž zhavim net a přihlášku 🤪
Holky moje🙏🏽 Už vybíráte jméno nebo ještě ne? Já už si začínám psát seznam a cítím se jak blázen, že to řeším tak brzy😅 🤷🏼♀️
Tak to je blazinec! 😀 😀 no ja uplne cumim. U nas se registruje do porodnice az nekde po 32. tydnu myslim. Driv ani system nemocnice nepusti.
Taky mi to prijde uplne svihly, ale ano, delam to taky. Uz mam napsana jmena v mobilu asi 2 tydny. 😀 😀 😀 😀
@Nicole-7 píše:
Holky moje🙏🏽 Už vybíráte jméno nebo ještě ne? Já už si začínám psát seznam a cítím se jak blázen, že to řeším tak brzy😅 🤷🏼♀️
My s manzelem zjistili, ze nejsme schopni se shodnout na zadnem jmene
Tak nevim, co budeme delat…
My budeme vybírat 3.jméno a pokaždé to byl děsný problém. Naposled až na příjmu
Takže budu vyčkávat až co nejpozději ![]()
@Ernais tak naštěstí máte času ještě dost☺️️ Já si zamilovala jméno pro holčičku už několik let zpátky a příteli se naštěstí taky líbí🙏🏽 Ale pro kluka to bude boj🥴
@Nicole-7 my mame oba sva vysnena jmena, ale tomu druhemu pripadaji hrozne. Ja si sice taky rikam, ze casu dost, ale ke konci 7 mesice bych v tom chtela mit jasno a to jsou jen 3 mesice a kdyz jsme ke shode nedosli za ty roky, co spolu jsme, tak si nejsem jista, jak to zvladneme za ty 3 mesice 😂 😂
@Nicole-7 my mamr vybráno jeste nez jsme vubec pocali
Bohudik, tohle bylo to nejjednodušší