Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 jsem teď v 11. týdnu no, ale teda vůbec se necítím, že bych si tu masáž užila. Spíš se bojím, aby mi nebylo špatně z ní. Počkám si na tvoji recenzi ![]()
@Nicole-7 píše:
@Luucka123 jsem teď v 11. týdnu no, ale teda vůbec se necítím, že bych si tu masáž užila. Spíš se bojím, aby mi nebylo špatně z ní. Počkám si na tvoji recenzi
Tak to nech až na druhý trimestru, až ti bude líp. Jsme tedy úplně stejně těhotný. Já mám termín 17. A 21. Březen. 😄
Holky, já už jsem zase vyplasena. Sice už nekrvacim, jen spinim, ale jde ze mě takový natahovaci hlen. Hustý, co drží v celku, lepkavý, docela velký kus. Moc se omlouvám, za podrobný popis. Mam strach, ze je to zatka a ze se oteviram 😳.
Ale zase nechci byt hystericka, co když to nic neznamená 🤔
@Motyna píše:
Holky, já už jsem zase vyplasena. Sice už nekrvacim, jen spinim, ale jde ze mě takový natahovaci hlen. Hustý, co drží v celku, lepkavý, docela velký kus. Moc se omlouvám, za podrobný popis. Mam strach, ze je to zatka a ze se oteviram 😳.
Ale zase nechci byt hystericka, co když to nic neznamená 🤔
A jakou barvu má ten hlen?
@Luucka123 no tak já stále ještě spinim po tom krvácení, takže hnědo-čirý
@Motyna píše:
Tak to tezko říct, ale jelikož je to krev hnědá, tak už je stará a ne nová. Takže to bude v pořádku.
@Motyna píše:
Nebo počkej do rána a kdyztak do nemocnice.
@Luucka123 není to čerstvé. A to spineni slábne. Jen mě znervózňuje ten hlen.
Tak snad to nic neznamená. Děkuji 😘
@Motyna píše:
@Luucka123 není to čerstvé. A to spineni slábne. Jen mě znervózňuje ten hlen.
Tak snad to nic neznamená. Děkuji 😘
Snad ne, budu držet palce, určitě to bude v pořádku 😘
@Nicole-7 ahoj 😘
Ano ano, vše v pořádku. Už vůbec nespinim 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻. Cele dny jen lezim a jsem z toho uplne zničena 🙄 😅.
Na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak snad to bude OK a dovolí mi trochu normalneji fungovat 🙈 nebo se zblázním!
A jak se daří tobě?
A co tady holky ve skupince nového?
🙋🏼♀️
@Motyna pořád jsem slabá, motá se mi hlava, omdlívám, takže jsem prakticky ležák a snoubenec se musí starat o mě i o dům…je mi z toho hrozně😭 na první screening jdu zítra, kdy budu 11+5, tak snad bude vše v pořádku🙏🏽 Nejvíc se bojím ranního vstávání, protože běžně začínám relativně fungovat odpoledne nebo k večeru. Naštěstí půjde snoubenec se mnou🙏🏽 Ty už máš první screening za sebou?☺️️
Mně už je v podstatě dobře. Mám občas dopoledne nebo den, kdy je mi divně. Ale dá se to vydržet. Ale pořád hrozně blbě spím! Teď nám skončí pohoda a začne škola a každodenní vstávání a vožení
Tak snad to bude v pohodě. Já jdu 14.na kontrolu a pak se objednám na ten ve 20. Dneska jsem 14+4. Utíká to ![]()
@Mala A. Ještě ne a nemám ty papiry u sebe, tak si ani nepamatuji, v kolikatem týdnu 2 screening je 🤔
@Nicole-7 Ty jo, to je ti tak zle? No mne bylo taky, ale asi ne takhle…to už si ani nedovedu představit. Chudinko 🥺
Já mam první screening za sebou 👍🏻
@MajakS Držím palce 🙏🏻
Já jsem zítra 14+0 a budu se Registrovat do porodnice 😅. Tak snad se dostanu, když je teď takový Babyboom 😂. Je tu ještě se mnou nějaká Prazacka?