Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
1.9.21 20:16

@Mala A. Ja ockovana nejsem a ani o tom neuvazuju. Covid jsem prodelala, nic hroznyho to nebylo a nesouhlasim se soucasnym zpusobem ockovani, kdy se to picha bez rozmyslu hlava nehlava bez jakekoliv znalosti zdravotniho stavu ockovaneho. Co se tyce miminka, nemyslim si, ze je covidem vic ohrozeny nez chripkou, ktery bude vsude plno a nikdo se na ni neockuje, takze ani kvuli nemu to nebudu podstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
1.9.21 22:15

@Ernais Připadá mi, že to je asi běžné, že jsou budoucí maminky několik týdnů bez kontroly a že víc jak měsíc své miminko neuvidí 🤔
@Mala A. Moje tchýně dělá v nemocnici a říkala opak. Že jsou těhotné mají oslabenou imunitu a to očkování je akorát ještě víc dodělá a nedej bože mít nějakou alergii na některou z látek. Moje švagrová po první dávce otekla, že na druhou ani nešla, přitom nebyla na nic alergická. Já osobně půjdu až po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.9.21 22:55

@kaleinad děkuji asi bych to tak taky videla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
2.9.21 00:29
@Ernais píše:
@Mala A. Ja ockovana nejsem a ani o tom neuvazuju. Covid jsem prodelala, nic hroznyho to nebylo a nesouhlasim se soucasnym zpusobem ockovani, kdy se to picha bez rozmyslu hlava nehlava bez jakekoliv znalosti zdravotniho stavu ockovaneho. Co se tyce miminka, nemyslim si, ze je covidem vic ohrozeny nez chripkou, ktery bude vsude plno a nikdo se na ni neockuje, takze ani kvuli nemu to nebudu podstupovat.

MOJE SLOVA :pankac:
Covid máme za sebou, protilátky přirozené vytvořené a přijde mi zbytečne do sebe a mých děti pouštět cokoliv navíc, co různé mutace stejně obejdou. Chvíli si ještě s rozhodnutím počkám. Zatím si to moji důvěru nezískalo. 🤷‍♀️
Navíc můj dědeček měl po očkováni embolie a malém nám umřel. Zatím opravdu nechci!!! 🙅🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
2.9.21 00:31

@MajakS tak hlavně se setri kocko a odpocivej, co to půjde 🙏🏻 Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.9.21 06:24

@Motyna mne by jeste nevadilo, kdyby se ockovalo pouze u obvodniho lekare, ktery zna tvou anamnezu a dukladne vhodnost ockovani zvazi. Ale tohle hromadny ockovani, dokonce v obchodnich centrech, ockovani i lidi s prokazatelnou imunitou, apod. me dokonale odradilo. Ale chapu, proc to takto je, cilem je naockovat co nejvetsi pocet lidi za co nejkratsi cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6760
2.9.21 06:54

Covid mám za sebou, v těhotenství se očkovat rozhodne nepůjdu, verim v protilátky a imunitu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
2.9.21 07:51

Já budu věřit mé imunite covid jsem neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.9.21 08:31

Já mám první dávku ještě před otěhotněním drouhou zatím nemám a pořád se rozhoduji jestli se nechat doockovat nebo ne @Ernais já jdu na druhý screening až 25.10 já dneska začínám 15 tt a na kontroli taky chodím jedinou za 4 týdny takže asi nic nenormálního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.9.21 10:25

Holky už nevím kde jsem psala do diskuze, ale když jsem se ptala svého gynekologa na očkování tak říkal, že u svých pacientek měl cca 98% dobrý průběh a zvládly to pořešit doma.
Druhou věc nechápu, řešíme jestli si můžeme vzít paralen, né tak Ibalgin v těhotenství ale očkování je v pohodě :think:?!??! :nevim:
Já očkovaná nejsem, covid jsem vědomě neprodělala. Rozmýšlela jsem se na jaře, že půjdu až na podzim dle situace, ale těhotenství to vyřešilo a teď rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.9.21 10:27
@Ernais píše:
@kaleinad tyjo ja jsem taky 15tt a na 2 screening jdu az 20.10. Mi prijde, ze mam oproti vam ostatnim vsechny kontroly strasne pozde.

Kontrolu u svého doktora mám koncem září (doufám že i s ultrazvukem klasickým), ale druhý screening mám 14.10. Takže skoro jak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.9.21 11:22
@Edit1 píše:
Kontrolu u svého doktora mám koncem září (doufám že i s ultrazvukem klasickým), ale druhý screening mám 14.10. Takže skoro jak ty.

U tveho doktora se nedela utz automaticky pri kazde kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
2.9.21 12:54

@Ernais nooo ne 😅. Já byla dnes na kontrole v nemocnici kvůli tomu krvácení a žádný utz mi neudělali. Jen zkontrolovala pohmatem hrdlo a to bylo vše :nevim:

No a neudělali by mi ho ani při propouštění minuly tyden, kdybych si nevyzada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.9.21 13:58

@Motyna tyjoo to teda koukam, moje doktorka dela utz automaticky pri kazde kontrole a delali mi ho i na pohotovosti, kdyz jsem tam prijela s krvacenim. Nenapadlo me, ze jeste dneska nekde probiha kontrola bez utz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.9.21 14:53

@Ernais při poslední kontrole u mého Dr. jsem byla týden po 1. screeningu tak mi jen zkontroloval na gyn. křesle a toť vše. Před tím mi vždy dělal i ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí