Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikca7 já měla taky jasno, ale příteli jsem to oznámila až když jsem otěhotněla. Jen máme jméno jen pro holčičku 😅 pro kluka se mi líbí Tobias, ale mám pocit, že to teď dávají všichni😮💨
@Ernais píše:
@Nicole-7 my mame oba sva vysnena jmena, ale tomu druhemu pripadaji hrozne. Ja si sice taky rikam, ze casu dost, ale ke konci 7 mesice bych v tom chtela mit jasno a to jsou jen 3 mesice a kdyz jsme ke shode nedosli za ty roky, co spolu jsme, tak si nejsem jista, jak to zvladneme za ty 3 mesice 😂 😂
U nás situace jak přes kopírák. 😂 😂 😂 Teda zatím řešíme jen klucici. Holka by asi takový pruser nebyl. 🤪
No holky, tak jsme na tom všechny dost podobně. Já chci jen jedno jediné jméno a vůbec nevím, jak s tím nalozime. 🙈
@Motyna přítel to jméno naštěstí akceptuje🙏🏽 Snoubenec si víc přeje chlapečka, tak ať nějaké jméno vymyslí on🤷🏼♀️ 😂 já si tak nějak stejně myslím, že čekám chlapečka, protože takto by mě žádná holčička netrápila během těhotenství😂 😂 😂
My se máme pobavit o jménech zítra, tak uvidíme a dám vědět🙏🏽
Holky pojďme se přiznat, jaká jména mate ve hře!
jaká jsou ta vaše a jaká mužova 😁
Třeba se budeme vzájemně inspirovat 🤩
Takže u nás je to takhle:
Muž chce Maxmilián a já Nikolas (Nicola, Nicolas)
A holku jsme neřešili, ale za mě Lola, Rosalie, Lili a určitě bych si vzpomněli na více, které byly ve hře, když jsem čekala svou první holčičku 😻
Maxmilian je bozi, take jsem ho chtela, je v seznamu, ale nakonec to na plne care vyhrava Adam. 😍 A holcicka Viktorka. ![]()
Jestli muzu muj nazor.. jmeno Lola bych nedavala jestli zijete v Cechach. Ale za to uzasnou Rozárku mám také v seznamu (mam 11 jmen pro holcicku a 7 pro kluka). 😀
Treba ja chtela Samuela, manzel mi to zakazal. Tak jsem chtela Servace, ale vsichni ostatni mi to vymluvili, ze bude s tim mit problemy.. SERvác. Nevim, ale stejne se mi libi. 😁
Asi bych si spolecne zasedla ke kalendari a projela ho cely.. vypisovala jmena, na kterych jste se shodli ze jsou alespon ok. No a treba se vam casem jedno z nich zacne libit. 😀
@Motyna pro kluka se mi líbí Tobias, ale to teď dávají všichni mám pocit. Sebastian je super, ale to je prý moc německý a snoubenec nemá rád toho závodníka Sebastiana Vettela😂 Taky se mi líbí Maxim, ale prý se dítě nebude jmenovat jako časopis. A když jsem přišla s návrhem jak se bude jmenovat při křtu, tak to bylo jen “Benedikt? To jsou ty vajíčka který si vždycky dáváš když jdeme na snídani viď?”🤦🏼♀️ 😂 takže ano, bude to náročný výběr😅
@Nicole-7 to je hrozny, jak si do tech jmen kazdy propise nekoho, koho zna
ja co jsem navrhla par jmen, tak mi to manzel shodil ze stolu, ze tenhle je alkoholik, tamten je podvodnik, co vsechny oskube, tamten je takovej trouba a podobne
Ja si zase do jeho vysneneho jmena pro holcicku propsala strasne tlustou nehezkou holku a taky se nedokazu smirit s predstavou, ze by se tam mela jmenovat nase dcera ![]()
@Ernais No tak to mi povídej! Můj chlap si urputně stojí za dvěma jmény a nechce žádné jiné. Jsem učitelka a mu se líbí jméno holky, která chtěla spáchat sebevraždu, prospěchově je na tom úplně špatně, skončila v psychiatrické léčebně a po návratu z léčebny je snad ještě horší. Pak se mu líbí druhé jméno, které mám spojené se třema holkama, které mě samotnou šikanovaly celé čtyři roky na střední škole. Všechny se totiž jmenovaly úplně stejně. A pak si vyber.
No a pro chlapečka se mu snad nelíbí nic. Tak si říkám, že si to dítě snad pojmenuju sama a bude 😂
Čau holky! Já se smeju jak pitomá!!! Fakt je to vtipný, jak je to všude stejný. Asi nejvíc jsem odpadla Benedikt a vejce 😂 😂 😂 strop!!!
Jak tohle cele dopadne? 😅 fakt jsem zvědavá 😝. Bude to ještě boj. Nicméně provozní název máme Pepíček a ten se líbí všem. Asi proto, ze je jen provozní. Mne by ale asi ani nevadilo, kdyby to nakonec byl Josef 🤔 😅. Ale to PREJ také jestli jsem normální?
Hlásím úspěšnou registraci do porodnice
Mam se dostavit ve 34tydnu.
@Motyna my mame jmeno po tatinkovi takze Robin a holcicka Natalie
Jinak dobre, ze jsi to stihla ![]()
Holčička bude Stella❤️️ A je mi jedno, že to je pivo a rostlinný tuk😂 prostě o Vánocích řeknu “Stelli, podej mi Stellu prosím tě z ledničky” no co🤷🏼♀️ 😂
@Motyna gratulujiii🙏🏽 No jako s tim vajíčkem mě taky dostal🤦🏼♀️ A když jsem se ho zeptala, jaký jméno se líbí jemu, tak on “nějaký normální, aby se nám líbilo, hodilo se k příjmení, nevznikaly z toho blbý přezdívky, hodilo se to na malý dítě i na dospěláka, abych mu mohl rázně říct jménem a neznělo to moc měkce a abych svátek nemusel hledat v psím kalendáři”🤷🏼♀️ No takže pár nároků má a beztak jsem na plno zapomněla😂
Čau holky, tak já se po delší době taky zapojím, když je tu ta diskuze o jménech
my nejsme schopni vybrat… Máme jednoho favorita pro holku i pro kluka, obojí je v našem kalendáři takže žádná extra exotika ala Sheila Nováková nebo Aurelius Novotný
rozhodli jsme se, že i když vybereme tak jméno rodině oznámíme až po porodu, abychom nemuseli poslouchat hlupe kecy dřív než bude nutné
ale co to nakonec bude, to fakt nevím… Taky mám averzi ke jménům, se kterými mám spojené lidi kteří mě se*ou ![]()
Ahojte co se týká jmen tak to kluk vůbec nevím holka tam by se asi neco nešlo ale s chlapem jsem to ještě neresila