Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikca7 ja si prave rikala, ze nez mi naroste bricho tak, abych potrebovala ty tehotenske, tak naberu na velikost M ![]()
@Ernais píše:
@Nikca7 ja si prave rikala, ze nez mi naroste bricho tak, abych potrebovala ty tehotenske, tak naberu na velikost M
Určitě nedorostes, mám s a těhotenské kupují s a je mi to velký a normální oblečení mi je zase male
@Nikca7 píše:
@Káťa19 dekuji moc za skvely seznam
není zač, jsem ráda, že někomu pomůže, i když na něm už vidím mouchy ![]()
@lovean čauky, tak co jak nakonec dopadlo to obavane oznamování rodině? Byla to taková hrůza jak si předpokládala?
@el.leanor21 ahoj ví to jenom maminka pokud to někomu neřekla a maminka mi sice nenadala ale řekla mi že si myslí že to nezvládneme kór protože mám postiženého syna můj ji přesvědčoval že to zvládneme je pravda že kolikrát mám pochybnosti mám i já no jinak dneska je mi extrémně zle a nevím co s tím dvakrát jsem zvracela šla jsem do města málem jsem nedošla zpět a teda už jsem to řešila i jinde ale myslim si že cítím občas pohyby zda se mi to brzy ale prý když čekám čtvrté tak to možné je tak nevím a co ty byla jsi na tom očkování? Já pořád přemýšlím jestli jít
@lovean no teď už je asi pozdě rozmyslet nad tím jestli to zvládnete nebo ne… Ale tak to 4 dítě už se v tom nějak ztratí 😃 nemej strach to bude okej… Ja jsem tam šla, a jsem ráda že jsem to udělala. Ale to je na každém, jestli se na to necítíš nebo máš pochyby tak tam nechoď
@el.leanor21 to je pravda že člověk už to musí zvládnout nejlepší bylo když asi týden nebo možná i min před tím než jsem zjistila že jsem těhotná jsem chlapovi říkala že nevím jestli do toho našeho druhého společného ještě jít no tak asi to tak mělo být ![]()
Holky moje
už máte určitě po prvním screeningu. Jak to prosím vás probíhalo? Mně brali krev minulé úterý a doktor přeměřil velikost (poprvé přes bříško) a na screening jdu až 13. září, takže vlastně po skoro 2 týdnech. Taky jste měly takový rozestup mezi odběrem krve, moči a screeningem jako takovým?
@Anonymní píše:
Jj. To ma. Protoze jinak pojistovna ji proplati jen 3 utz za tehotenstvi. Takze si ty utz navic proste neúčtuje.
Někteří doktori fakt navic nic neudelaji, a maji pak ty tehotenske balicky, kde je utz a fotka kazdou kontrolu.
Já chodím od začátku těhotenství každé 2 týdny a vždy dostanu i fotku z ultrazvuku a nikdy jsem nemusela nic připlácet. To asi záleží na zařízení a na gynekologovi, kam se chodí.
@Nicole-7 píše:
Holky mojeuž máte určitě po prvním screeningu. Jak to prosím vás probíhalo? Mně brali krev minulé úterý a doktor přeměřil velikost (poprvé přes bříško) a na screening jdu až 13. září, takže vlastně po skoro 2 týdnech. Taky jste měly takový rozestup mezi odběrem krve, moči a screeningem jako takovým?
Ahoj, já chodím 1 za 4 týdny.
Holky tak ja uz mam za sebou kontrolu v 16tt a uz vime pohlavi. Prcek se ma cile k svetu, prestoze ho natrasam v posilovne a pri behani, a vypada, ze to bude akcnak po me, protoze ho doktorka ani nemohla vyfotit, jak tam skakal ![]()
@Ernais píše:
Holky tak ja uz mam za sebou kontrolu v 16tt a uz vime pohlavi. Prcek se ma cile k svetu, prestoze ho natrasam v posilovne a pri behani, a vypada, ze to bude akcnak po me, protoze ho doktorka ani nemohla vyfotit, jak tam skakal
Jeee, super, je to kluk?
gratuluji… Já se obávám, že se pohlaví ještě nedozvim
až za 8 týdnu. Dlouhá doba 😁
@Ernais píše:
@Luucka123 jojo je to kluk, presne jak jsme si mysleli
Super, doufám, že taky budeme mít to, co myslíme 😂 😂 tak hurá do vybavicky.
@Luucka123 Vybavicku u nas resi manzel, mne to zatim nic nerika 😂 tuhle jsem prochazela sekci kojeneckeho obleceni, jestli uz to se mnou neco dela a zatim ani tuk 😂