Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky já v Lidlu koupila těhu legíny (normálně jsem měla při 158 cm 51 kg) teď mám tak 53 kg a Legíny M budu vracet jsou mi volné a těhu rifle vel. 36 malé, 40 velké, a 38 OK ale potřebuji pružnější - ideálně džegíny. Takže budu vše vracet ![]()
Nemáte zkušenost s těhu džeginama?
@Edit1 36 jsou ti male? Ja si prave ted do kosiku prihodila tehotenske dziny 36 a rikala jsem si, ze budou akorat, mam 165cm 60kg a normalni velikost 34/36, tak jsem si rikala, ze to bude tutovka. Tak mozna ne no ![]()
@Edit1 mám stejnou výšku a 56 kg a brala jsem si velikost S z Lidlu, to je 36/38 a jedny kalhoty 38 a sedí ![]()
@an-na Já jsem dneska 18tt a nemám skoro břicho. Vypadá to, jako kdybych se jen najedla nebo měla trochu špeky. A pohlaví nevíme, jsme z toho smutní, že už to tady všechny víte a mě doktorka vyšetří až po měsíci a půl. Ale snad se to do dvou týdnů už konečně dozvíme.
@kaleinad mě to rekli na prvním screeningu, ale neboj, řeknou příště ![]()
@kaleinad co bych za to dala kdybych měla malé břicho. Já jsem 12 tt a břicho mám jak balvan 🙈jak v 5 měsíci. Já si pohlavi asi říct ani nenechám. Už jednou mě bylo řečeno ze čekám holčičku a na posledni kontrole mě MUDr oznámil ze je to kluk.Tak do třetice počítám s klukem😂 😂Hlavně ať je to zdravé
@Petrussee Na prvním screeningu si z nás dělala doktorka srandu (řekli jsme, že bychom brali holčičku, protože máme v rodině v posledních letech samé kluky) a snažila se nám namluvit, že pupeční šňůra je obrovský a křivý pindík 🤦🏼♀️A pak už jen měřila kosti, takže snad nám to vyjde na druhém.
@Dino..21 Začínám si připadat, jak kdybych to těhotenství simulovala, když nic nejde vidět. Haha, ale podle čeho má pak člověk kupovat oblečení pro miminko? Neutrální se moc neprodává a je dražší než na konkrétní pohlaví 🤷♀️
@kaleinad tak já budu mít oblečení opravdu jen par kousku. A pak zbytek až bude prcek n světě. Ono toho není moc potřeba. Na kluka mám ještě něčí schované a na holčičku zase má segra.TK pak to jen vyprat.😂Já jsem tenkrát měla vše růžové a na poslední chvíli musela vše měnit, tak se mě to nechce podstupovat znovu. Ale taky nemůžu zaručit ze až se mě doktor zeptá jestli to chci vědět ze mu řeknu ze ne 🙈.Holčičku bych moc rada no.
@Ernais Pokud sportuješ tak 36 Ti bude, a klidně si vezmi 36 i 38 a pak jedny vrátíš
. Černé mi připadaly více pružné.
@an-na píše:
@Ernais Tak to jsi mě pobavila
@Piccola1412 Po kočárcích už taky pokukuju, už několik let bych chtěla bugaboo, ale ještě mě zaujal easywalker, nebo cybex. Mas už nějaké favority?
Presne bugaboo mam aj ja ako favourite! ale recenze od uzivateliek su take rozporuplne- bud ho miluju alebo neznasaju. Tie, co su proti sa stazuju, ze je nizky, nevhodny do mensieho terenu. Ja som ale s kocarkem bugaboo videla aj muzov a boli uplne v poho
hned druhy egg alebo cybex. Cybex ze dost dba na bezbepecnost babatka, co sa mi paci moc.Egg mi pride uz mega drahy. Ake faktory zvazujes pri vybere kocika?
Holky tak ja nakonec prehodnotila vyber kocarku z Cybex Priam na Thule Urban glide 2. Mate s nim nektera zkusenost?
@Ernais píše:
Holky tak ja nakonec prehodnotila vyber kocarku z Cybex Priam na Thule Urban glide 2. Mate s nim nektera zkusenost?
Super výběr, můj sen. Ale jelikož mám už 3 dítě, tak mi investice do kočárku přijde zbytecna. Doufám, že něco podobného seženu z druhé ruky. Hlavně chci ruční brzdu
@Luucka123 ja prave byla vzdy presvedcena, ze az budu mit jednou dite, tak si poridim Cybex Priam, protoze se mi desne libi. A ten Thule jsem si chtela pak poridit jako sportak, ale zjistila jsem, ze ho delaji i s hlubokou korbou, tak ho asi poridime rovnou. Navic si musim priznat, ze k mymu zivotnimu stylu se ten Priam asi moc nehodi, protoze spis nez korzovat po nakupakach, budu pravdepodobneji behat nekde po lesnich cestach.
@Dino..21 Tak to máš štěstí, že oblečení na malé je po kom dědit. Já něco klučičího podědila od bráchy, ale i tak jsme nakoupili teď o víkendu na Dnech Marianne neutrální oblečení v H&M 😀 Počkej, tobě řekli holku a byl to kluk? 😳