Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
24.9.21 17:14

@an-na já jsem si po třetím dítěti taky říkala že už konec mám z předchozího vztahu dva kluky a s přítelem holčičku no a on pár měsíců po porodu že by ještě bral jedno no tak jsem to přehodnotila že teda ještě jedno jo ale už fakt poslední a můj chlap to taky bere že je to poslední takže tak ale když se narodila malá taky jsme říkala už nikdy ale časem se mi to rozlezelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.9.21 17:43

Holky budete pořizovat takovou tu mini přístavní postýlku? Jak se dá z jedné strany otevrit a přisunout k posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.9.21 17:46

@lovean No jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne u nás :lol: Ale už teď se do baráku sotva vejdeme, sice je to barák, ale máme dva pidi dětské pokoje a samozřejmě holky (7 a 8 let) mají každá svůj a ani jedna ho nehodlá opustit :lol: Takže budeme opouštět my ložnici za par let :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.9.21 17:58

@an-na Tak mi to tu taky nemáme největší sice máme velký barák ale je to přítelovych rodičů takže dolní patro je jejich no tchán má pokoj tady ale už říkal mojemu že se odstěhuju dolů ale i tak to bude mazec ale chlap je v pohodě ten to moc neřeší říkal mimco bude s námi říkám teď jo ale do 15 určitě ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.9.21 18:24

Ahoj holky mám na vás dotaz spíš na maminky co čekají 3 atd. Byla sem na kontrole a jsem na začátku čípku na špičku prstu otevřená jinak zbytek je zavřeny jsem 20+1 tt a v tabulce v těhotenské průkazce mam už 2 body mate to taky nějaká takhle? Moc děkuji za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 20:43
@an-na píše:
Holky budete pořizovat takovou tu mini přístavní postýlku? Jak se dá z jedné strany otevrit a přisunout k posteli?

Ano my ji mame, dokonce ani bocnici nema a je urcena jen na pridelani k posteli. Je to perfektni vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 20:47

@an-na tyjo tak to ja bych se loznice teda nevzdala, neumim si predstavit, ze bychom s muzem spali v obyvaku a detem poskytli kazdemu vlastni pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
25.9.21 00:34
@Ernais píše:
Ano my ji mame, dokonce ani bocnici nema a je urcena jen na pridelani k posteli. Je to perfektni vec.

A jakou mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
25.9.21 00:38

@Ernais No to jsem si taky myslela :D Ale holky jak nejsou nás obou, tak to byla ze začátku taková blba situace a i teď na sebe občas zarli. Takže neexistuje, abysme jim teď jedné pokojíček vzali. Jak rozhodnout, ktere ho vzít? To proste nejde. A stejně tak ke ktere dat za tři roky prcka, když už budou v pubertě. No uvidíme, ono se to třeba ještě nějak vystříbří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.21 06:54

@an-na nedokazu rict znacku, protoze ji mame pujcenou z rodiny, ale vypada zhruba takto. A vim, ze s ni vsichni byli moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
27.9.21 13:37

Asi zkusím něco podobného.. Mám sice klasickou postýlku, ale tohle se mi zdá na začátek takové praktičtější. Hlavně tedy kvůli vstávání :lol: A chtěla bych si ji i převážet třeba do obýváku, na denní spánek, nebo válečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.9.21 12:42

Prosím, v jakém týdnu vás poslal na genetiku a jak dlouho jste čekaly na objednání? Já mám totiž kontrolu u dr. Přesně ve 20tt, screening a to říkal, že půjdu na genetiku, ale ještě nemám žádnou zadanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
28.9.21 13:38

@Luucka123 Ja jdu 25.10 až myslím že to vychází 21+4 co mě objednali o žádanku si řeknu 11.10 to jdu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.9.21 13:40
@lovean píše:
@Luucka123 Ja jdu 25.10 až myslím že to vychází 21+4 co mě objednali o žádanku si řeknu 11.10 to jdu na kontrolu

Takže jsi se objednala ještě dřív, než ti řekl doktor? Protože zadanku dostaneš až pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
28.9.21 14:02

@Luucka123 mě objednali už na prvním screeningu rovnou na druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie