Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katrin2626 píše:
Ahoj!
Já tedy za celou dobu nešpinila ani jednou, a to fakt vůbec (možná proto, že jsem od začátku ještě hned od ovulace brala utrogestan až do 12tt). Ale za to stále trpim na bolesti břicha, do asi 11 tt to bylo neustále, teď je to spíše nárazově, ale taky masakr.Nebo někdy stoupnout si z gauče je šílenost nebo nedejbože kýchnutí, to je utrpení.
Máte také?
Já tak mám právě taky nevím co to je Minule sem jela autem a kychla jsem a v tu chvíli mě chytla taková bolest břicha Že už jsem myslela že je po všem.. Ale pak to přešlo. To stejně když vstávám s gauče musím opatrně.. Jsem 13 tt
@Zan84 ja jsem 19tt a mam to same. Od 15tt se to zlepsilo ale jednou za cas to taky udela. Diky Utrogestanu jsem nastesti take nespinila.
@Katrin2626 ja trpim hlavne na bolesti v oblasti trisel, coz pripisuju roztahovani delohy. A obcas pri/po namaze, ted treba pri lezeni po horach, pocituju takovy tlak v brise, ale nic extra bolestiveho a v klidu to prechazi. A pri kychnuti me obcas taky pichne. Ale nejak se tim nestresuju, prodpokladam, ze je na tohle telo staveny ![]()
Tak na té diabetologii jsme Bohužel to měla zvýšené sice ne tolik jak na gynde ale měla takze změna stravy je to pro mě hrozný boj protože mě nevadí ani to nemoct jíst sladké ale řešit to co jíst aby měl prcek všeho dost ale já to zase nepřehnala s cukrem to je to těžký na tom v pondělí teprve se můžu poradit s výživovou poradkyní do té doby má dovoleno takže je to jen na mě za týden jdu znovu a pak budu chodit jednou za tři týdny a musím si den před kontrolou měřit cukr takže tak
Ahoj maminy
nesu dobrou zprávu
ve funbaby je na vybrané značky od čt-ne 15% sleva…tak pokud by se někomu hodila
mrkněte
…jo nejsem distrubutor, at víte…jen by se někomu třeba hodilo
Holky, kde ste kupili tehu leginy? som 16+1 a uz ich nutne potrebujem
ja som si kupila na bonprixu- ale nie su dobre, presvita mi cez ne spodne pradlo
Mate nejaky tip prosim?
@Piccola1412 ja dostala leginy z Lidlu, zdaji se dobre, asi ani neprosvitaji, ale zatim je nenosim, protoze si i v 18tt zatim vystacim s normalnim oblecenim. By me zajimalo, kdy mi to bricho teda zacne rust ![]()
@Ernais píše:
@Piccola1412 ja dostala leginy z Lidlu, zdaji se dobre, asi ani neprosvitaji, ale zatim je nenosim, protoze si i v 18tt zatim vystacim s normalnim oblecenim. By me zajimalo, kdy mi to bricho teda zacne rust
Dik za tip! idem kuknut
tak to mas stastie, ja som uz v tretom mesiaci vyzerala ako v 6 ![]()
@Piccola1412 fakt? A kolikate cekas? Ja teprve prvni, tak myslim ze je to tim. Na me prave kazdy cuci jak puk, kdyz mu reknu, ze jsem uz v 5 mesici a porad se me ptaji kde mam jako bricho, ze jejich kamaradka/svagrova/manzelka/.. mela bricho podstatne vetsi
Ale je pravda, ze jsem pred otehotnenim byla dost stihla a zatim mam nahore ani ne kilo, tak asi ani nemam z ceho mit bricho ![]()
@Ernais píše:
@Piccola1412 fakt? A kolikate cekas? Ja teprve prvni, tak myslim ze je to tim. Na me prave kazdy cuci jak puk, kdyz mu reknu, ze jsem uz v 5 mesici a porad se me ptaji kde mam jako bricho, ze jejich kamaradka/svagrova/manzelka/.. mela bricho podstatne vetsiAle je pravda, ze jsem pred otehotnenim byla dost stihla a zatim mam nahore ani ne kilo, tak asi ani nemam z ceho mit bricho
Tak ja som mala dobre zasoby pred tehu
ano mas pravdu je to aj tym, ze nie som prvykrat tehu.
@Piccola1412 Lidl má bohužel všechno vyprodané! Taky na ně číhám
I na Sinsay. Ale viděla jsem nějaké na Zootu. A taky už nosím jen legíny -mam jich naštěstí víc z Aliexpressu skvělých, tak nosím ty
Mám už taky břicho, ale čekám 3., tak asi tím ![]()
@Ernais to mám stejně a jsem 24 tt, ale u prvních nejsou ty břicha taková, taky jsem hubena a nahoře nemám ani kilo ![]()