Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
24.9.21 10:33

@el.leanor21 Tak já mám výhodu že chodím s malou tam kde bude chodit i miminko a byla jsem tam teď s malou na 18 měsíční prohlídce tak jsem zrovna řekla o miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 10:57

Holky uz nektera citite pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.9.21 10:58
@Ernais píše:

Já včera trošku něco, ale těžko říct co. Jsem 16tt, 3. Dítě, říkají, že už bych cítit mohla. Ty už jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.9.21 10:59
@Ernais píše:

Jinak jsem sehnala thule glide 2, tak mám velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.9.21 11:04

@Ernais já někdy jo dneska 17+1 jsem sice silná ale čekám 4 dítě myslím si že už chvíli dneska ráno jsem se i lekla i když miminko ještě nemá sílu tak jsem byla ještě rozespalá a jak se pohlo jsem se lekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 11:15

Ja prave zacinam 19tt a zatim si myslim, ze nic necitim, vsichni se me na to ptaji, jestli uz neco citim a ja vlastne ani nevim, jak to poznam, ze uz je to ono 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 11:17
@Luucka123 píše:
Jinak jsem sehnala thule glide 2, tak mám velkou radost.

Tak to je super? Novy nebo nekde na bazaru? Ja co se divala po bazarech, tak tam moc tech Thule nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.9.21 11:17
@Ernais píše:
Ja prave zacinam 19tt a zatim si myslim, ze nic necitim, vsichni se me na to ptaji, jestli uz neco citim a ja vlastne ani nevim, jak to poznam, ze uz je to ono 😂

Poznáš, ale myslím, že je ještě čas 😄 nebo to poznáš až to bude silnější. Dítě ještě nemá takovou sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.9.21 11:18

Tak já jsem 17+1 první dítě a jako vůbec nic… :mrgreen: a sama jsem zvědavá, zda ty pohyby vůbec poznám… :srdce: :srdce: :srdce:…spíš čekám uplně nějaký kopanec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a to budu vědět, že je to vono :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.9.21 11:19
@Ernais píše:
Tak to je super? Novy nebo nekde na bazaru? Ja co se divala po bazarech, tak tam moc tech Thule nebylo.

Na bazaru jsem práce sehnat nemohla, nový je mi líto. Sehnala jsem od známé, vím, že ho měla a shodou náhod se ho chystala prodávat. Takže i s korbou a po 1 dítěti. A dneska jedeme ještě pro komodu s prebalovakem, monitor a postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 11:27

@Luucka123 tak to je super, ze se ti to takto podarilo sehnat. Ja chtela rozhodne bazarovy kocarek, ne z duvodu financi, ale spis z ekologickeho hlediska, ale manzel si trva na tom, ze pro prvni miminko chce mit vse nove a nechce mit veci buhvi po kom, kvuli usetrenym par tisicovkam. Tak jsem z toho trosku smutna, prijde mi to zbytecne.
To uz budete mit celkem solidni vybavu, my mame akorat pujcene 2 postylky od rodiny, manzel zadal v truhlarne prebalovak na miru a objednal si prebalovaci podlozku a nejake drobnosti s oblibenym motivem, jinak to zatim neresim vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.9.21 12:07

@Ernais ja jsem 21tt a pohyby lehounce citim ale úplně nepravidelně, kolikrat to taky určitě nepoznám. Spis vim, kde zrovna je ale zatim to zadna slava neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
24.9.21 12:49

@lovean nojo to máš výhodu, my prvorodičky musíme shánět :D ale aspoň mám o starost méně…

Jinak dnes jsem začala 19 týden ale co se týče pohybu tak nevím, něco cítím, dokonce si i myslím že by to mohlo být ono ale jistá si uplne nejsem… Je to slaboucke lechtani a bouchani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.9.21 17:01
@Piccola1412 píše:
Presne bugaboo mam aj ja ako favourite! ale recenze od uzivateliek su take rozporuplne- bud ho miluju alebo neznasaju. Tie, co su proti sa stazuju, ze je nizky, nevhodny do mensieho terenu. Ja som ale s kocarkem bugaboo videla aj muzov a boli uplne v poho :lol: hned druhy egg alebo cybex. Cybex ze dost dba na bezbepecnost babatka, co sa mi paci moc.Egg mi pride uz mega drahy. Ake faktory zvazujes pri vybere kocika?

Popravdě, teď se divam především na to aby se mi líbil. Mám veškerou vybavicku schovanou po dceři, vč. kočárku, takže toho budu kupovat úplně minimálně. Proto chci nějakou designovku. Kočár do terénu po dceři budeme mít jako druhy, když pojedeme nekam kde bude potřeba. No a pak už to všechno prodam a s detma končíme :lol: I když… Ja mam z předchozího vztahu holčičku, chlap má taky holčičku, společnou teď budeme mít taky pravděpodobně holčičku, takže jsou tu myšlenky, ze to ještě zkusíme na kluka :lol: Ale to jsou myšlenky teď, což se v únoru jisto jistě rychle změní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.9.21 17:08
@Ernais píše:

Já jsem 19tt a tento týden jsem to začala cítit, ze už jsem si fakt jistá, ze je to ono. Do té doby to bylo takové lechtání, nebo možná prdy :lol: Ale jsem druhorodicka a cítím to jenom já. Chlap když mi sáhne na břicho, tak nic necítí. Takže si myslím, ze mas ještě čas, říká se ze u prvorodicek je to déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí