Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ernais píše:
@Luucka123 Vybavicku u nas resi manzel, mne to zatim nic nerika 😂 tuhle jsem prochazela sekci kojeneckeho obleceni, jestli uz to se mnou neco dela a zatim ani tuk 😂
Tak to ti závidím, se mnou to dělá hodně. Chlapa to nezajímá 😂 jak zvládáš ještě chodit cvičit? Já už na to nemám energii. Do práce a z práce děti a jsem ko
už mám nahoře 2kg.
@Ernais tak super kolik jsi přesně? Mě na screeningu pohlaví neřekli tak si říkám že v pondělí jdu na kontrolu tak jsem zvědavá ale moc tomu nedávám
@Luucka123 ja jsem na tom s energii stejne jako pred otehotnenim, takze zvladam chodit cvicit uplne normalne. Dokonce se chystam na dovcu do hor, kde budeme chodit na pesi tury, tak se desne tesim. Jinak ja se vazila o vikendu a zatim mam porad stejne, ale myslim, ze uz to nebude dlouho trvat ![]()
@Ernais píše:
@Luucka123 ja jsem na tom s energii stejne jako pred otehotnenim, takze zvladam chodit cvicit uplne normalne. Dokonce se chystam na dovcu do hor, kde budeme chodit na pesi tury, tak se desne tesim. Jinak ja se vazila o vikendu a zatim mam porad stejne, ale myslim, ze uz to nebude dlouho trvat
Tak to ti závidím, já si musím odpoledne lehnout aspoň na 30 min, už ráno vstávám vyčerpaná a večer už mi ve 21:00 padají oči ![]()
Ahoj, zase mám problém s Angelsound, nejde mi nahrát zvuk do tel.. Mám app, dám kabel, srdce slyším, dám nahrávat a nic ![]()
@Luucka123 já jsem to taky chtěla nahrát jednou a nešlo mi to od tý doby jen poslouchám abych se uklidnila že je vše ok
@lovean píše:
@Luucka123 já jsem to taky chtěla nahrát jednou a nešlo mi to od tý doby jen poslouchám abych se uklidnila že je vše ok
No, ale já bych ráda měla památku, kvůli tomu jsem to kupovala
@Luucka123 tak chápu když sis to kupovala kvůli tomu já jsem tu kupovala kvůli tomu abych se uklidnila že miminku bije srdíčko kvůli tomu jsem to pořizovala i u malé
Dobrý den,
jsem 15+4tt. V Úterý ráno jsem zjístila že krvácím, ale jen když jsem šla na malou. Také jsem měla už delší dobu bolesti v podbřišku. Šla jsem k Dr.,který mi řekl že to mohlo být z námahy že mimi i placenta jsou v pořádku. Dostala jsem DIOVARIX na cévy a byl mi nařízen týden klidový režim. V Pátek jsem začala mít hnědý výtok při utření a bolesti pořád přetrvávali. Jela jsem tedy na pohotovost (jsem po 2 SP takže strach).Pan doktor užasný sympaťák. Udělal mi ultrazvuj přes břicho i přes spodek. Také se podíval přes želíska. Prý je to zcela běžné v těhotenství. Že se zvětšuje děloha. Mimi i placenta v pořádku. Co jsem četla tak většina ženských na to dostala ascorutin a hořčík. Já nic. Hlavně bych se chtěla zeptat zda je to vážně běžné v těhotenství a jak dlouho budou tyhle výtoky trvat.Na kontrolu jdu až za 2 týdny. Omlouvám se vím že jsem hrozná, ale prostě nademnou vítězí strach. ![]()
Miminko získané přes Inseminaci. ![]()
Já špinila do 14 tt, brala jsem utrogestan, znovu pak v 17 tt, zase progesteron a magnezium a teď ve 24 tt, magnezium a ascorutin..nevědí z čeho to je, asi to někdo proste tak má..predtim hematom, teď asi překrveni nebo praskla cevka, taky jsem dneska raději jela, držím palce ![]()
Ahoj!
Já tedy za celou dobu nešpinila ani jednou, a to fakt vůbec (možná proto, že jsem od začátku ještě hned od ovulace brala utrogestan až do 12tt). Ale za to stále trpim na bolesti břicha, do asi 11 tt to bylo neustále, teď je to spíše nárazově, ale taky masakr.
Nebo někdy stoupnout si z gauče je šílenost nebo nedejbože kýchnutí, to je utrpení.
Máte také?