Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
16.9.21 11:33

@Piccola1412 já kupovala v H&M a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.9.21 11:39

@Petrussee a trpela jsi na nevolnosti, ze mas v 24tt nahore jen kilo, nebo jsi taky hodne aktivni? Ja 2× tydne posiluju, do toho plavu a beham, takze si myslim, ze u me ty vahovy prirustky behem tehotenstvi budou spis na te spodnejsi hranici. Ale u doktorky mi kladly na srdce, ze minimum, co musim pribrat je 12kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
16.9.21 11:47

Ja kupovala na Zalandu a naprosta spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
16.9.21 11:48

@Ernais ono jako asi neovlivnis, kolik bude vazit plodovka atd, takze ty vahove prirustky jsou nekdy dost orientacni. Ja jsem 20tt a nahoře mam 2kg, první dite. Znama je 23 tt a nahore ma 10kg, chodi po horach a je aktivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6760
16.9.21 11:55

@Ernais do půlky 4. měsíce mi dobře nebylo, takže jsem zhubla 3 kila, tak teď mám 56 kg a měřím 158 cm, tak nevím, ale nemám žádné chutě, nic, jim normálně jako před, takže jsem se vždycky snažila zdravěji ;), mě nikdo neříkal, kolik musím nebo nemusím přibrat, miminko roste..má 550 g, takže jsem v klidu :kytka:, co se týká cvičení, tak chodím na jógu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 12:23
@MajakS píše:
@Piccola1412 Lidl má bohužel všechno vyprodané! Taky na ně číhám :lol: I na Sinsay. Ale viděla jsem nějaké na Zootu. A taky už nosím jen legíny -mam jich naštěstí víc z Aliexpressu skvělých, tak nosím ty ;) Mám už taky břicho, ale čekám 3., tak asi tím :lol:

Sinsay som si objednala cierne tehu rifle a strasne smrdeli (akokeby od farbenia) hned som ich vratila🙈a z aliexpress sa ti osvedcili? nepresvitaju? nemas nejaky link prosim?🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 12:25
@Mala A. píše:
Já jsem koupila leginy v H&M a jsou super. :palec:

Tam som bola a ze nemaju tehu modu..Teda ze to uz na predajni nedrzia🤷🏼‍♀️Tiez som sa na nich spoliehala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 12:28
@Petrussee píše:
@Ernais do půlky 4. měsíce mi dobře nebylo, takže jsem zhubla 3 kila, tak teď mám 56 kg a měřím 158 cm, tak nevím, ale nemám žádné chutě, nic, jim normálně jako před, takže jsem se vždycky snažila zdravěji ;), mě nikdo neříkal, kolik musím nebo nemusím přibrat, miminko roste..má 550 g, takže jsem v klidu :kytka:, co se týká cvičení, tak chodím na jógu

No ja som pribrala zatial pol kila- kilo, schudla som z noh a ruk aj tvare a pribrala do brucha :D Ja mam 172 a 70,5 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6760
16.9.21 12:44

@Piccola1412 přes e-shop jedine, u nás v hm nemají..tenhle týden jsem kupovala v obchodě v Lidlu normálně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 12:49
@Petrussee píše:
@Piccola1412 přes e-shop jedine, u nás v hm nemají..tenhle týden jsem kupovala v obchodě v Lidlu normálně :kytka:

Super, dakujem za tip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
16.9.21 19:26

Ahoj holky. Já jsem 19tt, čekám druhé a břicho mám, ale kdo to neví tak si nevšimne 😄 Vy co mate malé bříško, necekate holcicky?
Už někdo nakupujete nějakou vybavicku? Já furt vyckavam, ale už bych se do toho nejradši pustila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
16.9.21 19:27

Co se tyče těch legin, taky shanim. Ale nechci těhotenské, ale naopak s nízkým pasem. Nekupovali jste někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.9.21 20:02

@an-na kdepak, ja cekam na 90% kluka, takze male bricho s pohlavim asi nesouvisi :lol: jinak ja vybavu zatim neresim, ale manzel uz neco malo zacal. My to v techto vecech mame otoceny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 23:34
@an-na píše:
Ahoj holky. Já jsem 19tt, čekám druhé a břicho mám, ale kdo to neví tak si nevšimne 😄 Vy co mate malé bříško, necekate holcicky?
Už někdo nakupujete nějakou vybavicku? Já furt vyckavam, ale už bych se do toho nejradši pustila :lol:

Ja budem kupovat vybavicku az po 20 tt.ale uz minimalne 3 tyzdne citam vsetky recenze na kocarky :D a bude to celkom oriesok. vobec neviem co vybrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
17.9.21 06:36

@Ernais Tak to jsi mě pobavila :lol:
@Piccola1412 Po kočárcích už taky pokukuju, už několik let bych chtěla bugaboo, ale ještě mě zaujal easywalker, nebo cybex. Mas už nějaké favority?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí