Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petrussee a trpela jsi na nevolnosti, ze mas v 24tt nahore jen kilo, nebo jsi taky hodne aktivni? Ja 2× tydne posiluju, do toho plavu a beham, takze si myslim, ze u me ty vahovy prirustky behem tehotenstvi budou spis na te spodnejsi hranici. Ale u doktorky mi kladly na srdce, ze minimum, co musim pribrat je 12kg.
@Ernais ono jako asi neovlivnis, kolik bude vazit plodovka atd, takze ty vahove prirustky jsou nekdy dost orientacni. Ja jsem 20tt a nahoře mam 2kg, první dite. Znama je 23 tt a nahore ma 10kg, chodi po horach a je aktivní ![]()
@Ernais do půlky 4. měsíce mi dobře nebylo, takže jsem zhubla 3 kila, tak teď mám 56 kg a měřím 158 cm, tak nevím, ale nemám žádné chutě, nic, jim normálně jako před, takže jsem se vždycky snažila zdravěji
, mě nikdo neříkal, kolik musím nebo nemusím přibrat, miminko roste..má 550 g, takže jsem v klidu
, co se týká cvičení, tak chodím na jógu
@MajakS píše:
@Piccola1412 Lidl má bohužel všechno vyprodané! Taky na ně číhámI na Sinsay. Ale viděla jsem nějaké na Zootu. A taky už nosím jen legíny -mam jich naštěstí víc z Aliexpressu skvělých, tak nosím ty
Mám už taky břicho, ale čekám 3., tak asi tím
Sinsay som si objednala cierne tehu rifle a strasne smrdeli (akokeby od farbenia) hned som ich vratila🙈a z aliexpress sa ti osvedcili? nepresvitaju? nemas nejaky link prosim?🙏🏻
@Mala A. píše:
Já jsem koupila leginy v H&M a jsou super.
Tam som bola a ze nemaju tehu modu..Teda ze to uz na predajni nedrzia🤷🏼♀️Tiez som sa na nich spoliehala ![]()
@Petrussee píše:
@Ernais do půlky 4. měsíce mi dobře nebylo, takže jsem zhubla 3 kila, tak teď mám 56 kg a měřím 158 cm, tak nevím, ale nemám žádné chutě, nic, jim normálně jako před, takže jsem se vždycky snažila zdravěji, mě nikdo neříkal, kolik musím nebo nemusím přibrat, miminko roste..má 550 g, takže jsem v klidu
, co se týká cvičení, tak chodím na jógu
No ja som pribrala zatial pol kila- kilo, schudla som z noh a ruk aj tvare a pribrala do brucha
Ja mam 172 a 70,5 kila
@Piccola1412 přes e-shop jedine, u nás v hm nemají..tenhle týden jsem kupovala v obchodě v Lidlu normálně ![]()
@Petrussee píše:
@Piccola1412 přes e-shop jedine, u nás v hm nemají..tenhle týden jsem kupovala v obchodě v Lidlu normálně
Super, dakujem za tip ![]()
Ahoj holky. Já jsem 19tt, čekám druhé a břicho mám, ale kdo to neví tak si nevšimne 😄 Vy co mate malé bříško, necekate holcicky?
Už někdo nakupujete nějakou vybavicku? Já furt vyckavam, ale už bych se do toho nejradši pustila ![]()
Co se tyče těch legin, taky shanim. Ale nechci těhotenské, ale naopak s nízkým pasem. Nekupovali jste někde?
@an-na kdepak, ja cekam na 90% kluka, takze male bricho s pohlavim asi nesouvisi
jinak ja vybavu zatim neresim, ale manzel uz neco malo zacal. My to v techto vecech mame otoceny ![]()
@an-na píše:
Ahoj holky. Já jsem 19tt, čekám druhé a břicho mám, ale kdo to neví tak si nevšimne 😄 Vy co mate malé bříško, necekate holcicky?
Už někdo nakupujete nějakou vybavicku? Já furt vyckavam, ale už bych se do toho nejradši pustila
Ja budem kupovat vybavicku az po 20 tt.ale uz minimalne 3 tyzdne citam vsetky recenze na kocarky
a bude to celkom oriesok. vobec neviem co vybrat ![]()
@Ernais Tak to jsi mě pobavila ![]()
@Piccola1412 Po kočárcích už taky pokukuju, už několik let bych chtěla bugaboo, ale ještě mě zaujal easywalker, nebo cybex. Mas už nějaké favority?