Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaleinad při prvním tehu se MUDr trefil byl to kluk. Při druhem jsem čekala holčičku do 8 měsíce a pak mě řekl ze je to teda kluk ze se spletl🤣.A já měla doma už vše růžové 🙈.Tak do třetice to necháme asi jako překvapeni. Ale nevím jestli to vydrzim 🤣.Já jediné co budu kupovat je kočárek a něco pěkného jinak vše budu dědit nebo mám schované. Což je super
@Dino..21 Jejda, četla jsem o pár případech, kdy se to stalo, ale většinou je to „hodně staré“, kdy ještě nebyly pořádné ultrazvuky.
Obdivuji rozhodnutí vydržet a nevědět pohlaví. Já se nemůžu dočkat, jak malé dítě na Vánoce 😀
Jo, naštěstí kočárky jsou barevně takové univerzální, že? 🙂
@kaleinad synovi je 9 let. To zase tak dávno není. Jsem sama zvědavá jestli to vydrzim 😂.Jo kočárek to bude asi voříšek je jich strašně moc
@Dino..21 Nejsi v tom sama
Taky to u nás bude překvápko a zatím se držím ![]()
@Dino..21 No 9 let už je dlouho. Teď mají modernější vybavení. Snad! 🙏
Souhlasím. Na internetu je kočárků hromada, člověk neví, který je lepší a když jdu na prodejnu, tak mají maximálně 2 značky a nic se nám nelíbí. 🤷♀️ Proč nemají ty hezké a kvalitní kočárky v obchodech?
@kaleinad já jsem si našla paní na fb která prodává kočárky buď nové nebo minimálně jezdene.Tak se za ni chystám do Prahy až to bude aktuální. Nechce se mě utrácet za kočár spoustu peněz když tohle je naše poslední škvrně😁.Mrkni na FB kočárky Rukaru ![]()
@Dino..21 Tak to my čekáme první, ale také to nechceme přehánět s cenou. Přece jen z kočárku se hrozně rychle vyroste. Děkuji za tip, podívám se 🙂
@Dino..21 píše:
@kaleinad já jsem si našla paní na fb která prodává kočárky buď nové nebo minimálně jezdene.Tak se za ni chystám do Prahy až to bude aktuální. Nechce se mě utrácet za kočár spoustu peněz když tohle je naše poslední škvrně😁.Mrkni na FB kočárky Rukaru
Tak já koukala a suoer, akurat já sháním s ruční brzdou a to paní nema ![]()
Ahoj holky tak už jsem miminko hlásila k pediatrovi, mela jsem ho vyhlidnuteho dlouho a dokonce jsem k němu chodila i já
ještě že jsem to udělala s velkým předstihem jelikož měla poslední místo
![]()
@Mala A. Čauky, zrovna včera jsem nad tím přemýšlela, že bych asi taky měla miminko přihlásit… Precejenom lepší dřív než pak na poslední chvíli shánět, tuším že pediatra musíš vypsat do těch papírů v porodnici při příjmu…
Holky a jak se to s tim pediatrem dela? Proste jen zavolam, ze v unoru rodim a jestli k nemu pak se svym ditetem muzu chodit?
@Ernais píše:
Holky a jak se to s tim pediatrem dela? Proste jen zavolam, ze v unoru rodim a jestli k nemu pak se svym ditetem muzu chodit?
Přesně 😄
@Ernais jojo stačí zavolat, říct termín a zepta se tě na příjmení miminka ![]()
Tak holky já už mám taky malého zaregistrovaného u pediatričky…
říkala že je fajn že volám tak brzo, jelikož má na únor poslední dvě místa
takže super že jsem to stihla… Takže to asi nepodceňujte, i když se zdá že je brzo, není ![]()