Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
1.9.21 13:24

@lovean tak nejak jsem si to myslela. A co to ovlivnuje, ze nektera to citi uz v 17tt a jina az v 20tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.9.21 13:30

Tak děkuji za uklidnění že v tom nejsem sama :), a pohyby nechám opravdu až za pár týdnů a budu se snažit užívat ten „klid“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.9.21 13:46

@Ernais kde je položena placenta jak je žena silná a taky může i to kolikáté dítě čeká říká se že vícerodičky to cítí dřív a myslím že to může ovlivnit i to jak je žena vnímavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.9.21 14:08

@Edit1 Presne tak, uzivej klidu a toho, ze muzes delat vsechno. Nebude trvat dlouho a budes na tuto dobu, kdy sis pripadala netehotne, rada vzpominat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.9.21 17:31

Ženy, tak me ceka zitra ve 13:00 screening. Jde se mnou i manža a ja jsem total na nervy. Nemuzu se dockat, tesim se az ho/ji uvidim, tesim se az dostanu jen dobre zpravy. Pojdte se pochlubit s fotkama z ultrazvuku!! 😊 Ja mam zatim same hrozne, malej tam vypada jak z hororu nebo 2 brambory. 😁 Tady je na posledni fotce z 12 tt, oblicejem a telickem smerem k nam. Snad az se narodi, tak bude mit i krk. 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
1.9.21 17:45

@MajakS jaaaj děvče, co to čtu??? 😳 A je to čerstvá červená nebo stara hnědá krev? Ta PREJ tolik nevadí. Hlavně ze je mimco dobrý ♥️️ Bude to v pořádku!!! 🙏🏻
No ja to měla také kvůli placente, ale od te doby, co jsem doma z nemocnice, tak OK 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 Zítra jedu na kontrolu do nemocnice a v pondělí už ke sve gyndr.

Také holky o mimcu nevím a i když mam monitor ♥️️ Nechci ho zbytečně na toho prcka pouštět. Občas mam pocit, ze se tam něco vrti, ale asi spis prd a to možná doslova 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.9.21 17:57

@Motyna Včera byla jasná červená, proto jsem hned jela, pak jen trochu tmavy zašpinění. A v noci zas jasná a dost. Teď od rána zas jen párkrát tmavý zašpinění. Tak já nevím no. Uvidím zas jak v noci :roll:
Večer, když se víc soustředím, tak mám taky sem tam pocit, že tam něco cítím. Ale kdovi jak :D počítám ještě tak 14 dní čas. Ale pak to zas bude stát za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
1.9.21 18:16

@Edit1 Jsem na tom úplně stejně. 15. týden, screening 11.8. a od té doby mám čekat až na další kontrolu 22.9. nebo další screening až 29.9. Břicho žádné, nevolnosti pominuly, jen prsa bolí a cítím smrad. A jak ostatní už mají kopání? Tak to taky nic. Kdybych to miminko několikrát neviděla, snad bych tomu ani nevěřila 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.9.21 18:50

@Katrin2626 já mám poslední ze screeningu fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.9.21 19:58

Holky a jste očkované na covid? :) :roll: Říká se ze to miminko snese lépe když se nechám očkovat v těhotenství to už prý pak miminko se očkovat nemusí. Já zatím nejsem očkovaná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.9.21 19:59
@Mala A. píše:
Holky a jste očkované na covid? :) :roll: Říká se ze to miminko snese lépe když se nechám očkovat v těhotenství to už prý pak miminko se očkovat nemusí. Já zatím nejsem očkovaná. :nevim:

Já mám obě vakcíny, ale nevěděla jsem, že jsem těhotná. Jinak bych na to nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.9.21 20:02

@Luucka123 mě se právě na to nechce. Většina mi říká ať jdu kvůli miminku. Ale bojím se toho no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.9.21 20:03
@Mala A. píše:
@Luucka123 mě se právě na to nechce. Většina mi říká ať jdu kvůli miminku. Ale bojím se toho no :nevim:

Jako těžko se rozhodnout… Nikdo nevíme, co je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.9.21 20:07

@Luucka123 to mi je jasný, jsem taková že kdyby se něco dělo příklanela bych se k tomu ockovani že je to kvůli tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.9.21 20:09

@kaleinad tyjo ja jsem taky 15tt a na 2 screening jdu az 20.10. Mi prijde, ze mam oproti vam ostatnim vsechny kontroly strasne pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí