Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean tak nejak jsem si to myslela. A co to ovlivnuje, ze nektera to citi uz v 17tt a jina az v 20tt?
Tak děkuji za uklidnění že v tom nejsem sama
, a pohyby nechám opravdu až za pár týdnů a budu se snažit užívat ten „klid“ ![]()
@Ernais kde je položena placenta jak je žena silná a taky může i to kolikáté dítě čeká říká se že vícerodičky to cítí dřív a myslím že to může ovlivnit i to jak je žena vnímavá
@Edit1 Presne tak, uzivej klidu a toho, ze muzes delat vsechno. Nebude trvat dlouho a budes na tuto dobu, kdy sis pripadala netehotne, rada vzpominat ![]()
Ženy, tak me ceka zitra ve 13:00 screening. Jde se mnou i manža a ja jsem total na nervy. Nemuzu se dockat, tesim se az ho/ji uvidim, tesim se az dostanu jen dobre zpravy. Pojdte se pochlubit s fotkama z ultrazvuku!! 😊 Ja mam zatim same hrozne, malej tam vypada jak z hororu nebo 2 brambory. 😁 Tady je na posledni fotce z 12 tt, oblicejem a telickem smerem k nam. Snad az se narodi, tak bude mit i krk. 😀 😀
@MajakS jaaaj děvče, co to čtu??? 😳 A je to čerstvá červená nebo stara hnědá krev? Ta PREJ tolik nevadí. Hlavně ze je mimco dobrý ♥️️ Bude to v pořádku!!! 🙏🏻
No ja to měla také kvůli placente, ale od te doby, co jsem doma z nemocnice, tak OK 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 Zítra jedu na kontrolu do nemocnice a v pondělí už ke sve gyndr.
Také holky o mimcu nevím a i když mam monitor ♥️️ Nechci ho zbytečně na toho prcka pouštět. Občas mam pocit, ze se tam něco vrti, ale asi spis prd a to možná doslova 😂
@Motyna Včera byla jasná červená, proto jsem hned jela, pak jen trochu tmavy zašpinění. A v noci zas jasná a dost. Teď od rána zas jen párkrát tmavý zašpinění. Tak já nevím no. Uvidím zas jak v noci ![]()
Večer, když se víc soustředím, tak mám taky sem tam pocit, že tam něco cítím. Ale kdovi jak
počítám ještě tak 14 dní čas. Ale pak to zas bude stát za to.
@Edit1 Jsem na tom úplně stejně. 15. týden, screening 11.8. a od té doby mám čekat až na další kontrolu 22.9. nebo další screening až 29.9. Břicho žádné, nevolnosti pominuly, jen prsa bolí a cítím smrad. A jak ostatní už mají kopání? Tak to taky nic. Kdybych to miminko několikrát neviděla, snad bych tomu ani nevěřila 😀
Holky a jste očkované na covid?
Říká se ze to miminko snese lépe když se nechám očkovat v těhotenství to už prý pak miminko se očkovat nemusí. Já zatím nejsem očkovaná. ![]()
@Mala A. píše:
Holky a jste očkované na covid?![]()
Říká se ze to miminko snese lépe když se nechám očkovat v těhotenství to už prý pak miminko se očkovat nemusí. Já zatím nejsem očkovaná.
Já mám obě vakcíny, ale nevěděla jsem, že jsem těhotná. Jinak bych na to nešla.
@Luucka123 mě se právě na to nechce. Většina mi říká ať jdu kvůli miminku. Ale bojím se toho no ![]()
@Mala A. píše:
@Luucka123 mě se právě na to nechce. Většina mi říká ať jdu kvůli miminku. Ale bojím se toho no
Jako těžko se rozhodnout… Nikdo nevíme, co je lepší.
@Luucka123 to mi je jasný, jsem taková že kdyby se něco dělo příklanela bych se k tomu ockovani že je to kvůli tomu ![]()
@kaleinad tyjo ja jsem taky 15tt a na 2 screening jdu az 20.10. Mi prijde, ze mam oproti vam ostatnim vsechny kontroly strasne pozde.