Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
27.8.21 07:23

Holky, mozna hloupy dotaz, ale k cemu je to nositko dobre? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.8.21 07:27
@Ernais píše:
Holky, mozna hloupy dotaz, ale k cemu je to nositko dobre? :lol:

Asi v první řadě k tomu, že máš obě ruce volné a můžeš jít cokoli dělat a netaham ho na rukách, super na výšlap, kam se nedostane kočár ne o třeba na rychlovka do obchodu, super se v tom uspava, dítě mi vždy spalo do 5 min. Navíc je to ergonomické oproti kočáru, vhodné na nožičky, záda, dobře se v tom vyprdi a hlavně je blízko matky, jejího srdce, matka ho má blízko u sebe, dá se v tom. I kojit, určitě je dobre i na podporu kojení. No je toho hodně a určitě me ještě někdo doplní 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
27.8.21 07:48

CAu holky. Tak už nekrvacim, jen lehce spinim, ale stále jsem v nemocnici 🙄 dnes by měly byt ještě nějaké výsledky. A pak by me snad poslali domu. Ještě bych potřebovala info, ze je mimi v pořádku, ale utz mi dělali jen při příjmu 🤔

Za mě nositko MANDUCA :pankac: Mam ji schovanou po dceři a použijí určitě znovu. Super věc! :palec:

A břicho mazu arganovym olejem, ale koupím brzy něco přímo na to určené. Zatím jsem se k tomu nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.8.21 07:57
@Motyna píše:
CAu holky. Tak už nekrvacim, jen lehce spinim, ale stále jsem v nemocnici 🙄 dnes by měly byt ještě nějaké výsledky. A pak by me snad poslali domu. Ještě bych potřebovala info, ze je mimi v pořádku, ale utz mi dělali jen při příjmu 🤔

Za mě nositko MANDUCA :pankac: Mam ji schovanou po dceři a použijí určitě znovu. Super věc! :palec:

A břicho mazu arganovym olejem, ale koupím brzy něco přímo na to určené. Zatím jsem se k tomu nedostala :mrgreen:

Ahojky, super zprávy, vše bude v pořádku. Manduca je fajn, taky jsem měla, ale neprijde mi ok pro novorozence, ta vložka byla hrozná. Od toho 4 m je už fajn. Spíš mě překvapuje, že ergobaby teď začalo vyrábět neergo nosítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
27.8.21 08:10

Já kupovala nosítko na druhou dceru, že nám ulehčí cestu do školky, skrz dovolený a nevydržela moc sama někde ležet. Ale nechtěla v něm moc být. Využila jsem je na dovolené na horách, na to je to nejlepší věc! Jinak mi obě děti spali krásně 3 hodky dopo a 3 odpo v kočárku. Nejsem ten typ, co by byl jen pro nošení :D ale pořídím je skrz ty dovolený. Mela jsem šátkové nosítko VeKa a bylo úžasné! Určitě budu zas koukat po nositkovem! Měla jsem i od kamarádky vyzkoušenou Tulu, a taky fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.8.21 08:16
@MajakS píše:
Já kupovala nosítko na druhou dceru, že nám ulehčí cestu do školky, skrz dovolený a nevydržela moc sama někde ležet. Ale nechtěla v něm moc být. Využila jsem je na dovolené na horách, na to je to nejlepší věc! Jinak mi obě děti spali krásně 3 hodky dopo a 3 odpo v kočárku. Nejsem ten typ, co by byl jen pro nošení :D ale pořídím je skrz ty dovolený. Mela jsem šátkové nosítko VeKa a bylo úžasné! Určitě budu zas koukat po nositkovem! Měla jsem i od kamarádky vyzkoušenou Tulu, a taky fajn :)

Jo ty nosítka od veka to jsou ty od Lenky, taková super paní s pahylem ruky. Ráda jsem ji sledovala. Tak ještě kouknu jaký má.. Díky.. Je jich strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.8.21 09:00

@Luucka123 aha diky, zni to zajimave na ty vyslapy, akorat ja mam od detstvi problemy se zady a nezvladnu nosit ani batoh, takze prcka asi bude muset odtahat manzel :mrgreen: Ale doma si zatim nejak nedokazu predstavit, jak bych to vyuzila, myslim ze pri praci na pocitaci by mi ten satek spis prekazel, takze budu doufat, ze male zvladne lezet v postylce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.8.21 09:15
@Ernais píše:
@Luucka123 aha diky, zni to zajimave na ty vyslapy, akorat ja mam od detstvi problemy se zady a nezvladnu nosit ani batoh, takze prcka asi bude muset odtahat manzel :mrgreen: Ale doma si zatim nejak nedokazu predstavit, jak bych to vyuzila, myslim ze pri praci na pocitaci by mi ten satek spis prekazel, takze budu doufat, ze male zvladne lezet v postylce

Používají to i při práci na pc. Uvidíš sama 😄 no tohle nosis vpředu, ale zátěž tam na záda je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
27.8.21 09:24

@Ernais Já to taky doma nevyuzila asi nikdy. Ale na výlety nebo tak je to supr :)
Já jsem pořád takový ten klasický zastánce kočárků no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.8.21 09:49

@Luucka123 @MajakS ja mam na doma v planu si poridit postylku na koleckach, kterou budu moct prevazet po celem dome podle potreby, tak snad to bude stacit, uvidime.

Jinak ja uz mam oznamovani v praci za sebou, radosti ze me sice neskakali, ale kdyz jsem je ujistila, ze nechci odchazet na materskou, jen budu potrebovat upraveny uvazek, tak to nejak skousli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.8.21 10:22

Ja se take tesim na noseni! 😀 Dokonce uz mam vybrano. Ted koupim Caboo satkove nositko na prvni 3-4 mesice a pote BeLenka! :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.8.21 13:44

Ahojte holky tak mám to za sebou vše je v pořádku jen miminko nechtělo úplně spolupracovat pohlaví nevím ale hlavně že je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.8.21 14:02

@lovean
Super zpravy, gratuluji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
27.8.21 16:25

@lovean gratulujiiii 🙏🏻 ♥️️

Postýlku jsem měla s dcerou Scarlett Laura s koleckama. Kolečka dobrý, ale byla stále hrozné velká na manipulaci. Takže jsem pak měla na ty první měsíce takovou tu postýlku z porodnice.

No a já jsem holky doma 🥳 🥳 🥳. Miminko je v pořádku. Jen tedy ta placenta no. Ta je přes branku. Snad se ještě vytáhne 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.8.21 16:46

@Katrin2626 @Motyna holky díky se mi ulevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie