Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
26.8.21 08:16
@Katrin2626 píše:
@Ernais
To, ze jsme byli na horach me nestresuje, spis resim tu stravu. Po cele dva dny jen pastiky, uzenky z grilu, cokolady a susenky. 😀
A byla si u kadernice i v tech prvnich 12 tydnech? Nevim, vsude na internetu strasej, jak tyhle chemicky hnusy muzou ovlivnit vyvoj. Barva se prej muze vstrebat kuzi do tela (tomu teda moc neverim a nemyslim, ze je to ohrozujici) a jdou z tech barev a trvale ty chemicke vypary, tomu verim a verim, ze to neni pro miminko uplne fajn. Ja si na svatbu ani vlasy nebarvila kvuli mimcu, ale ty rasy me fakt nenapadly proste. Ale puch radnej, jsem si fakt rikala ze chudak mimco.

Horší bude ten stres, kterej si teď způsobujes. Taky nejím úplně top a na začátku tehu jsem i kouřila, protože jsem to nevěděla, vlasy si barvim normálně sama doma a barvila jsem si je i u obou děti, navíc mám v sobě obě dávky na coronu, ale že bych se stresovala… Prostě vím, že bude v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.21 08:30

@Katrin2626 u kadernice jsem byla v 9tt a znovu jdu v 17tt. A na nehty chodim co 3 tydny. Navic v praci mame lakovnu pres kterou obcas prochazim do jine haly a taky z toho nestresuju, dulezity je se z toho nepo***t ;) a to ti rikam jako nekdo kdo uz ma za sebou dva potraty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.21 08:35

@Luucka123
Jo a jeste mi navic kocka skace po brise neustale. 😂 Nastesti je to prcek 3,5kg, tak si rikam, ze mimco je tam snad dobre chranene.
No, to bude asi taky ono, kdyz uz deti mas, beres to jinak. Je to moje prvni tehotenstvi a je vymodlene. Mela jsem pred laparoskopii a IVF, mimco dostalo posledni sanci a chytlo se. 😀 Jsem jeste furt na Utrogestanu diky kteremu jsem otehotnela a beru ho tedy uz 10 tydnu, nastesti posledni 2 dny a pak uz ne. ❤️ Takze davka progesteronu kterou moje telo musi pobrat je celkem vysoka. No a mela jsem uplne postizenou sestru, totalni idiocie, cely zivot lezelo jeji bezvladne telo v ustavu na pristrojich a az nekde v asi 32letech umrela. Stejna mamka, jiny otec. Vzhledem k tomu, ze ja s druhou segrou jsme zdrave (segra ma 2 zdrave deti), tak je na 99% jasne, ze to byl spatny gen jejiho otce. Ale stejne to furt hloda a clovek nad tim proste premysli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 09:40
@Katrin2626 píše:
@Luucka123
Jo a jeste mi navic kocka skace po brise neustale. 😂 Nastesti je to prcek 3,5kg, tak si rikam, ze mimco je tam snad dobre chranene.
No, to bude asi taky ono, kdyz uz deti mas, beres to jinak. Je to moje prvni tehotenstvi a je vymodlene. Mela jsem pred laparoskopii a IVF, mimco dostalo posledni sanci a chytlo se. 😀 Jsem jeste furt na Utrogestanu diky kteremu jsem otehotnela a beru ho tedy uz 10 tydnu, nastesti posledni 2 dny a pak uz ne. ❤️ Takze davka progesteronu kterou moje telo musi pobrat je celkem vysoka. No a mela jsem uplne postizenou sestru, totalni idiocie, cely zivot lezelo jeji bezvladne telo v ustavu na pristrojich a az nekde v asi 32letech umrela. Stejna mamka, jiny otec. Vzhledem k tomu, ze ja s druhou segrou jsme zdrave (segra ma 2 zdrave deti), tak je na 99% jasne, ze to byl spatny gen jejiho otce. Ale stejne to furt hloda a clovek nad tim proste premysli. :-)

Já to chápu, každý si něčím projde a následkem toho tak přemýšlí, ale důležité je přemýšlet pozitivně. Já zase pracuji u děti s postižením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.21 09:50

@Luucka123
I ja pracovala u postizenych. Take me to asi poznamenalo, ale je to uplne neco jineho, je to jen prace. Geny nezapru a nezmenim, neovlivnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 09:52
@Katrin2626 píše:
@Luucka123
I ja pracovala u postizenych. Take me to asi poznamenalo, ale je to uplne neco jineho, je to jen prace. Geny nezapru a nezmenim, neovlivnim.

To jo, ale to už ti ukáže utz. Posrat se to může i u porodu, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 10:11

@Katrin2626 štítnou žlázu mám v pohodě, byla jsem na vyšetření tak 4 roky zpátky. Já chodím normálně na nehty a nějak to neřeším :D včera jsem byla na kosmetice a kosmetička mi chtěla dát galvanickou žehličku a špachtli a říkala, že tam je kontraindikace těhotenství, tak mi vše dělala ručně…chtěla jsem jít i na masáž a ty jsou taky zakázané :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 10:13
@Nicole-7 píše:
@Katrin2626 štítnou žlázu mám v pohodě, byla jsem na vyšetření tak 4 roky zpátky. Já chodím normálně na nehty a nějak to neřeším :D včera jsem byla na kosmetice a kosmetička mi chtěla dát galvanickou žehličku a špachtli a říkala, že tam je kontraindikace těhotenství, tak mi vše dělala ručně…chtěla jsem jít i na masáž a ty jsou taky zakázané :(

Masáže jsou zakázané, ale já mám už od vánoc poukázku a mají tam tehotenskou masáž, tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 10:14

@Katrin2626 mně skočil na břicho stafford, který má 22 kilo a takovou bolest jsem ještě nezažila, takže zlatá kočka :D takže hned na gynekologii a pak do nemocnice, abych neměla hematom nebo vnitřní krvácení. Gynekolog říkal, že mimčo je hodně chráněné, ale mám radši jet do nemocnice. Snoubenec mě všude nosil, protože jsem nedokázala ani jít :? naštěstí bylo vše v pořádku, ale ten stres byl šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 10:15

@Luucka123 to je fajn. A na tu se muže jít i během prvního trimestru nebo radši počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.21 10:19
@Nicole-7 píše:
@Luucka123 to je fajn. A na tu se muže jít i během prvního trimestru nebo radši počkat?

Tak to si nejsem jistá, ale mysl, že může. Prý je to úžasný. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 10:25

@Luucka123 já si právě četla kontraindikace na tehotenskou masáž a tam bylo třeba vysoký krevní tlak, nevolnost, zvracení, první tři měsíce těhotenství a plno dalších věcí. Načež můj partner si do mě rejpnul a prohlásil, že mi to nedoporučuje, protože jediný co nemám, tak je vysoký tlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.8.21 10:25

Teda holky, tady se to nějak rozjelo s těmi strachy 🙈 🙈 🙈. Držte se a hlavně klid 🙏🏻 Já do sebe také moc vitamínu nedostala a jedla jen prasarny.

No a co se týká výbavy, tak frcim bazar. Včera jsem přitáhla super úlovek - kočár. Vím, ze je to brzy, ale za ty peníze neslo odolat. No a večer už mě táta vezl do nemocnice a tak jsem toho trochu litovala. Ale nejsem poverciva a co se má stát stane se 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.21 10:30

@Nicole-7 pockej spachtle se taky nesmi? 8o ja ji mam doma a jednou za cas ji pouziju :lol: vubec me nenapadlo, ze by se to nemohlo… No co uz ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.21 10:45

@Motyna ja mam v planu taky vsechno poridit z bazaru a po kamaradkach. Malokdo to chape, protoze finance vubec nemusime resit, tak proc si pry neporidim pro prvni miminko vse nove, ale mne to prijde zbytecne, vzdyt na bazarech je toho milion, spousta z toho jsou veci v super stavu a prodavaji se za par supu, protoze pri tom mnozstvi vsude je to vlastne neprodejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí