Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean píše:
@Viky2341 no já jídlo sním ale dobře mi není pořád jsem asi nějak 12 týden podle utz je to o nějaký den min než podle ms
Už aby to přestalo a bylo nám opět fajn
Ale za to nechodim třeba často čurat jak tehdejší tehotenstvi které nedopadlo dobre.
@Viky2341 no jo no je to náročné já k tomu mám ještě 3 děti a čůrat chodím víc v noci přes den nějak víc ne jo jinak já před půl rokem taky byla těhotná a nedopadlo to dobře
@Motyna píše:
Ahoj holky, přidávám se do party uspesne oscreeningovanych 😅. Vse v poradku 🙏 a na 80% je to kluk 💙. Totalne jsem se tam rozbulela dojetim 😍
Aha, já nemám žádný sono gel 😂 musí být?
@Luucka123 píše:
Aha, já nemám žádný sono gel 😂 musí být?
Jo ak gratuluji, krása ❤️️
@Luucka123 ano něco si na to břicho musíš namazat to je jak když jdeš na ultrazvuk někdo nepožívá přímo ten gel ale je to gel přímo na ultrazvuk tak je to asi nejlepší
@lovean píše:
@Luucka123 ano něco si na to břicho musíš namazat to je jak když jdeš na ultrazvuk někdo nepožívá přímo ten gel ale je to gel přímo na ultrazvuk tak je to asi nejlepší
A nemůžu lubrikant?
@Luucka123 píše:
A nemůžu lubrikant?
Muzes, ale nekdy rychle zasycha na vzduchu. Jako nouzovka dobry, ale jinak si kup sono gel.
@Luucka123 jestli to děláš na sucho, tak je jasný, ze nic neuslysis 😅. Kup v lékárně sono gel, ale lubrikant na vodní bázi by měl taky fungovat 👍🏻
@Motyna píše:
@Luucka123 jestli to děláš na sucho, tak je jasný, ze nic neuslysis 😅. Kup v lékárně sono gel, ale lubrikant na vodní bázi by měl taky fungovat 👍🏻
Jsem blbá no, dala jsem lubrikant a je to krásné slyšet, máme radost. Akurat jak si to nahraju do telefonu?
@Luucka123 no přesně bez nějakého toho gelu někdo má třeba i dětský olejíček ale nejlepší je ten sono gel ale bez ničeho nic neuslyšíš
@Luucka123 hlavně ze jsme na to přišly a teď se můžeš radovat z miminka 😍
Nahravani nevím. To jsem nikdy nezkousela ani s dcerou 🤔. Už ani nevím, kde mám ten kablik.
Čau maminky. Jak je? Já hlásím první dny úlevu 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻. Nevím, jestli je to tím, ze jsem u rodičů na Moravě (takže dovolená) 😅 a nebo je to útrpné období konečně za mno ![]()
@Luucka123 píše:
Jsem blbá no, dala jsem lubrikant a je to krásné slyšet, máme radost. Akurat jak si to nahraju do telefonu?
Mas Angelsound? Ten ma svoji apku. Pak propojit kablikem s telefonem a je tam nahravani.
Jo koukam, ze to jde i pres bluetooth
@Tarena fakt? Ty jo, ale já mám starý. Kupovany před 6ti lety, tak nevím jestli to také umí 🤔