Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
18.8.21 09:07
@an-na píše:
@Luucka123 Dovču jsem si užila náramně, hlavně jsem si užívala to, že mi tam nebylo vůbec špatně :lol: Hned po příjezdu se mi zase začalo navalovat.. Asi budu muset dovolenkovat častěji :lol:

Jee, tak sem to měla přesně já 😁 😁 😁asi jinej vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.8.21 09:38

Ahoj holky, tak dneska mě čeká 1. screening. Tak jsem zvědavá :srdce:..ty které už to máte za sebou, brali jste svého partnera? A dělali Vám ho spodem či přes břicho? :)…jinak my máme geneticky vyšetřené embrya, ale chtěla jsem si to ještě posichrovat…člověk nikdy neví že…jinak doktor se přeřekl, a řekl nám, že čekáme holčičku :srdce: (a to jsem holky chtěla vážně vydržet až do porodu)… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
18.8.21 10:01

@Monisek666 ahojky ano brala jsme ho a delal pres bricho, jenze nekomu nejde nic videt nebo špatně tak dela pres spodek, ale je to mene caste :) Toho lekare bych asi zabila, tohle se vazne nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.8.21 11:45

@Monisek666 čauky, já vzala manžela, byl úplně odvareny ;) takže zážitek, nějak mi přijde že si začal více uvědomovat že mám fakt v bříšku človíčka :lol: ale co to bude nevíme, nechtělo se natočit… Tak snad příště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.8.21 12:14

@Monisek666 taky budu brát přítele je to i jediná možnost kde může vidět na utz miminko takže ho určitě vezmu ale já jdu až příští týden v pátek

Jinak holky dneska v noci mě normálně pichlo v břichu ale fakt hodně ale jen píchnutí a pak už dobré asi to nic nebylo ale bylo to jako by mi někdo do břicha vrazil nůž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.8.21 12:56

Ahoj ráda bych se přidala termín máme 10.2 ale myslím ze půjde dřív naše malá princezna. Je to moje 3 těhotenství a zítra začínám 16tt. Doma máme už dva velký kluky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.8.21 13:26

Ahoj holky, tak včera jsem byla na screeningu a vše v pořádku :srdce:. Miminko se krásně vrtělo, brala jsem sebou dcery a byly nadšené (manžel nemohl). Pohlaví jsem nechtěla vědět a stejně říkala že by to bylo na 80%. Už mám i termín na 2. screening v říjnu.
A za odměnu jsme se byly podívat na kočárky :lol:

P. S. gratuluji Vám všem co máte po kontrole, super že jsou miminka zdravá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.8.21 13:27

@x-lixi Já jsem 13+3 a doma mám zase dvě holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.8.21 13:35

@Edit1 jéééé, to jsem ráda, že je všechno v pořádku… :srdce: :srdce: :srdce:, tak mě to čeká dneska…tak se teda těším, jsem strašně zvědavá…a mám i docela strach, zda je vše v pořádku, jelikož mi nic není…a ani břicho nebolí…a dělal Ti ultrazvuk přes břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.8.21 13:36

@Edit1 je tak v by jste uvítali kluka do party :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.8.21 14:29

@Monisek666 Ano přes břicho. Myslím že spodem to dělají jen opravdu silným maminkám u kterých to v tak brzkém období přes břiško nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.8.21 14:36

Tak já jsem silná hodně a na screeningui vždycky dělali utz přes břicho jinak já čekám čtvrté a mám doma první dva kluky a pak malinkou holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.8.21 16:48
@lovean píše:
@Monisek666 taky budu brát přítele je to i jediná možnost kde může vidět na utz miminko takže ho určitě vezmu ale já jdu až příští týden v pátek

A tvoje doktorka ho na normalni kontrolu nepusti nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.8.21 18:17

@Ernais K nám nesmí doprovod vůbec dovnitř do budovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.8.21 19:15
@lovean píše: