Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@an-na píše:
@Luucka123 Dovču jsem si užila náramně, hlavně jsem si užívala to, že mi tam nebylo vůbec špatněHned po příjezdu se mi zase začalo navalovat.. Asi budu muset dovolenkovat častěji
Jee, tak sem to měla přesně já 😁 😁 😁asi jinej vzduch
Ahoj holky, tak dneska mě čeká 1. screening. Tak jsem zvědavá
..ty které už to máte za sebou, brali jste svého partnera? A dělali Vám ho spodem či přes břicho?
…jinak my máme geneticky vyšetřené embrya, ale chtěla jsem si to ještě posichrovat…člověk nikdy neví že…jinak doktor se přeřekl, a řekl nám, že čekáme holčičku
(a to jsem holky chtěla vážně vydržet až do porodu)…
![]()
@Monisek666 ahojky ano brala jsme ho a delal pres bricho, jenze nekomu nejde nic videt nebo špatně tak dela pres spodek, ale je to mene caste
Toho lekare bych asi zabila, tohle se vazne nedela.
@Monisek666 čauky, já vzala manžela, byl úplně odvareny
takže zážitek, nějak mi přijde že si začal více uvědomovat že mám fakt v bříšku človíčka
ale co to bude nevíme, nechtělo se natočit… Tak snad příště ![]()
@Monisek666 taky budu brát přítele je to i jediná možnost kde může vidět na utz miminko takže ho určitě vezmu ale já jdu až příští týden v pátek
Jinak holky dneska v noci mě normálně pichlo v břichu ale fakt hodně ale jen píchnutí a pak už dobré asi to nic nebylo ale bylo to jako by mi někdo do břicha vrazil nůž
Ahoj ráda bych se přidala termín máme 10.2 ale myslím ze půjde dřív naše malá princezna. Je to moje 3 těhotenství a zítra začínám 16tt. Doma máme už dva velký kluky ![]()
Ahoj holky, tak včera jsem byla na screeningu a vše v pořádku
. Miminko se krásně vrtělo, brala jsem sebou dcery a byly nadšené (manžel nemohl). Pohlaví jsem nechtěla vědět a stejně říkala že by to bylo na 80%. Už mám i termín na 2. screening v říjnu.
A za odměnu jsme se byly podívat na kočárky ![]()
P. S. gratuluji Vám všem co máte po kontrole, super že jsou miminka zdravá!
@Edit1 jéééé, to jsem ráda, že je všechno v pořádku…
, tak mě to čeká dneska…tak se teda těším, jsem strašně zvědavá…a mám i docela strach, zda je vše v pořádku, jelikož mi nic není…a ani břicho nebolí…a dělal Ti ultrazvuk přes břicho?
@Monisek666 Ano přes břicho. Myslím že spodem to dělají jen opravdu silným maminkám u kterých to v tak brzkém období přes břiško nejde.
Tak já jsem silná hodně a na screeningui vždycky dělali utz přes břicho jinak já čekám čtvrté a mám doma první dva kluky a pak malinkou holčičku
@lovean píše:
@Monisek666 taky budu brát přítele je to i jediná možnost kde může vidět na utz miminko takže ho určitě vezmu ale já jdu až příští týden v pátek
A tvoje doktorka ho na normalni kontrolu nepusti nebo co?