Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean píše:
@Luucka123 jo a já mám jinou pojišťovnu ta proplácí min každopádně já vyuzuju na screening monitor dechu jsem kupovala nový na dceru takže mám tehdy mi něco pojišťovna taky proplatila
Jj, screening taky proplaci. Já to vůbec nevěděla. Takže nakonec 3000 proplaci. Kolik vůbec stojí ten screening?
@Luucka123 já davala za první screening 900 Kč, pojišťovna proplatila ![]()
@Petrussee píše:
@Luucka123 já davala za první screening 900 Kč, pojišťovna proplatila
Super, díky.
A monitor dechu mi připlatí před narozením nebo až po? Mají to daně do konce roku.
@Luucka123 @lovean Fakt? Ja si nejsem vedoma, ze by mi rikala, ze mam prijit na lacno. Jdu o pul 10 a vstavam v 5, takze to bych asi zdechla
No zkusim tam zavolat radsi
@Ernais píše:
@Luucka123 @lovean Fakt? Ja si nejsem vedoma, ze by mi rikala, ze mam prijit na lacno. Jdu o pul 10 a vstavam v 5, takze to bych asi zdechlaNo zkusim tam zavolat radsi
Tak to ti ale nedělají odběr krve 😁
@Luucka123 Aha, tak to mi je asi budou delat az primo na to screeningu pristi tyden
ale tam mi taky nerikali, ze mam prijit na lacno
@Ernais píše:
@Luucka123 Aha, tak to mi je asi budou delat az primo na to screeningu pristi tydenale tam mi taky nerikali, ze mam prijit na lacno
To ti řeknou až před tím, ne.. Určitě to vyšetření z krve být musí. Měla hsem to i u jiného dr s dětmi, tak se raději zeptej ![]()
@Ernais a oni ti neřekli kdy ti co budou dělat? Protože mě (a jak to tu čtu více holkám) prvni brali krev a za 14 dní až UZ…
na ty odběry se musí na lačno já šla na půl 10, bylo skoro 30 stupňů, půl hodiny jízda autem, no hnus myslela sem ze chcipnu…
@Ernais píše:
@Luucka123 Aha, tak to mi je asi budou delat az primo na to screeningu pristi tydenale tam mi taky nerikali, ze mam prijit na lacno
Ja mam odbery na lacno 14 dni pred screeningem. Screening uz bude jen ultrazvuk
Tak ja to mam asi oboji zaraz
Doktorka me posila do Centra prenatalni diagnostiky v Brne. A jdu tam vlastne na posledni chvili ve 14tt, takze asi zadne odbery 14 dni dopredu nebudou, protoze to uz by musely byt minuly tyden ![]()
@Ernais píše:
Tak ja to mam asi oboji zarazDoktorka me posila do Centra prenatalni diagnostiky v Brne. A jdu tam vlastne na posledni chvili ve 14tt, takze asi zadne odbery 14 dni dopredu nebudou, protoze to uz by musely byt minuly tyden
Proč až tam? To jako na genetiku rovnou?
@Ernais píše:
Tak ja to mam asi oboji zarazDoktorka me posila do Centra prenatalni diagnostiky v Brne. A jdu tam vlastne na posledni chvili ve 14tt, takze asi zadne odbery 14 dni dopredu nebudou, protoze to uz by musely byt minuly tyden
To nevadi, ze najednou, jen je blbe, ze nebudes mit kombinovane vysledky ten den, protoze se bude cekat na krev
@Luucka123 píše:
Proč až tam? To jako na genetiku rovnou?
Ja jdu taky na specializovane pracoviste na prenatalni screeningy, muj gynekolog na to nema certifikaci.
@Ernais Já jsem měla odběry na lačno u své dr., Ale to jsou jiné. Takové ty první na všechno možné, železo, cukry, krevní skupina atd. Na ty screeningové jdu přímo na screeningu taky v Brně, a ty na lačno nejsou ![]()