Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Edit1 tez se haltuju, ale zas není to úplně každý den… Někdy ta chuť není, obzvlášť když mě chytne den kdy je mi zle ![]()
Krasny den holky ![]()
Gratuluji vsem co uz maji za sebou uspesny screening. Nemate foto? At se pokochame?
Vidim, ze to mame vse podobne s tou nevolnosti
. Otevru kos -hruza 🤢, otevru mycku - hruza 🤢, otevru lednici - hruza 🤢… 😂
No a ted 3 dny mi bylo tak vyzivne, ze bych je nejradeji vymazala z pameti. Jedine, co do sebe dostanu je pizza a cola 🤯 🐖
Haaa, zaznamenala jsem tady neco o mykoze? Ja na to take hrozne trpivam, samozrejme cukr v tom hraje velkou roli. Mate jeste nekdo zkusenost, jak vymitit kvasinky?
![]()
@Motyna v těhotenství se toho téžko zbavuje znám to z osobní zkušenosti já nevím já nic moc v těhotenství nepoužívam jen tetraborikove globule ale dost mě teda pálí v druhém trimestru jsem u dcery užívala občas i na předpis macmiror doktorka ho sice napíše už v prvním ale já po přečtení že se nemá užívat v prvním trimestru radši neužívám ale všeobecně zbavit se kvasinek v těhotenství je dost náročné
@Motyna ahojky a kolik jsi ty? Ja dnes začala 15tt
Prikladam foto naseho bambina z 1screnningu
A na druhem bricho ktere mi vyrostlo snad pres noc ![]()
@lovean no ja uz prave 2 léčby macmirorem v 1 trimestru absolvovala a leták jsem teda neotevrela, protoze dr verim
. Tak snad jsem neco nepos…. 🙈
Ja na to trpim dlouhodobe, zkousela jsem i nejake laserové zákroky, ale jediny co fungovalo, tak protikvasinkova dieta, coz dlouhodobe nelze vydrzet, protoze nic nesmis 🤯. Nesmis pecivo a nic, kde je mouka, prilohy, mleko ani ovoce a dokonce i některou zeleninu. No je to opruz. ![]()
@Nikca7 jeeee krasa!!!
![]()
Ja jsem dnes 11+4 a screening me ceka az pristi tyden ve ctvrtek
Holky ja dnes vyhrabala angelsounds co jsem si pořídila v prvnim tehotenstvi a poslechla jsem si mrnouse
Je tam!!! ![]()
@Motyna jo já na to trpim mimo těhotenství min to nejvíc přes léto ale je to náročné anglesounds jsem měla na dceru taky ale bohužel jsem ho dala pryč po pondělní kontrole bych si chtěla sehnat druhý abych si taky mohla poslechnout srdíčko miminka já jsem ho dala pryč protože jsem si myslela že už další chtít nebudu ale víceméně přítel se dá říct že mě přemluvil
Čau holky, tak já mám v pondělí poradnu a v úterý konečně ten screening… Začínám mít obavy jestli je všechno v pořádku, takový ten přirozený strach
ale snad bude vše ok… Už se těším na fotecku, poslední mám měsíc starou a tam se už podoba clovickovi.. Jinak břicho mám, hlavně večer je slušne
a to nejsem žádný extra hubnour
@Nikca7 mám takovou troufalou otázku, ale nemůžu si pomoct, řekli ti na tom prvním screeningu co to bude za pohlaví?
nemůžu přestat myslet na to že by mi to mohli už říct ![]()
@el.leanor21 ahoj já mám v pondělí taky kontrolu s tou krví a taky mám nervy ale mě screening čeká ještě za dlouho zítra jdu s mojim do toho kina snad to tam zvládnu je mi zase všelijak a co teda zatím já mám zkušenosti ze screeningu tak ani u jednoho z mich děti mi pohlaví na prvním neřekli ale někde říkají když to nějak dobře vidí takže těžko říct já s tím moc nepočítám já spíš až později
@lovean čauky, no já hlavně potřebuju uklidnit že to dítě je v pohodě, tluče mu srdíčko a roste jak má… Sem ráda že jdu den předtím do té poradny… Už nemyslím na nic jiného
Bo naposledy sem byla na kontrole před měsícem a byl to nejdelší měsíc moejo života… Jinak kino určitě zvládneš, je tam klima, dej si popkorn…
a bude dobrý
@el.leanor21 jj tak já jdu po 3 týdnech tak doufám že je vše ok tak doufám a ještě to že musim jít na lačno bude asi boj popcorn mám v plánu a nějakou malou colu protože občas si ji kvůli žaludku dám i doma klima tam je správně tam má mít člověk respirátor ale pokud to bude jen trochu možné tak si ho tam sundám
@lovean my teda v Ově v Cinestaru mít nemuseli právě proto že jsme měli to jídlo
takže to tak asi je že když konzumujes mít ho nemusis… Jako v restauraci…
@el.leanor21 možná jo doufám v to zítra ti napíšu jak to bylo