Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, tak se s vámi musím podělit a pochlubit se, jsem 7tt (6+3) a dnes jsem byla na první kontrole u Dr. a na ultrazvuku bylo vše v naprostém pořádku a bylo vidět už i srdíčko ![]()
Mám neskutečnou radost ze je vše jak má ![]()
Ahoj holky, tak mě bylo pár dní skvěle, bez nevolností… A dneska zas to horko a je to tu znova, zas sem tam kde jsem byla
jinak o víkendu jsme to oznámili rodinám, radost obrovská nejradši by se mnou všichni byli v porodnici
ale užívám si to jak kolem mě teď všichni skáčou, jsem zvědavá jak dlouho jim to vydrží
… Pristi týden začínám druhý trimestr, břicho už mi pomalu vykukuje… Akorát ty horka fakt nedávám ![]()
@29Kacka01 píše:
Ahojky holky, tak se s vámi musím podělit a pochlubit se, jsem 7tt (6+3) a dnes jsem byla na první kontrole u Dr. a na ultrazvuku bylo vše v naprostém pořádku a bylo vidět už i srdíčko
Mám neskutečnou radost ze je vše jak má
Ahojky, vítám tě a gratuluji ❤️️
@el.leanor21 tak to mě nevolnosti až tolik netrápí ale krvácení mě zase trápí břicho vidět není protože nemá kvůli tomu jak jsem silná nemá být co vidět no doufám že se má miminko dobře za týden mě čeká ty odběry a kontrola tak mám celkem strach
Ahoj holky. Vítám nove tehule a dovolenkarky
Koukam, ze briska uz vycuhuji skoro vsem
No ja mam fakt buben, ze takovy jsem nemela v minulem tehotenstvi ani v 6mesici. Ja uz tedy neutajim nic 🙈
Mam napad, pojdme ted sem kazda napsat, co pocitove myslime, ze cekame a pak az budem vedet, muzeme zhodnotit, jak nase intuice dopadla. Samozrejme at to bude kluk ci holcicka, je jasne, ze zdravi nadevse ![]()
@Motyna tak já úplně pocit nemám možná trošku přítel jasná holčička já bych si taky víc přála holčičku i z praktických důvodů ale samozřejmě jak píšeš zdraví na prvním místě jinak já mám dva kluky a jednu holčičku a právě věci mám pro holčičku doma tak uvidíme
My se s muzem a nasimi nejblizsimi prateli shodli, ze je to jasnej kluk, tak jsme zvedavi. Ani nevime, proc si to myslime, ale myslime si to nezavisle uplne vsichni
Jinak mne je to samozrejme jedno, chci hlavne konecne nejake dite donosit, ale tchyne z toho asi odpadne, pokud to bude fakt ten kluk. Cely zivot totiz touzi po holcicce a ma jen syny a doufa, ze se holcicky docka aspon v podobe vnoucete ![]()
@Motyna píše:
Ahoj holky. Vítám nove tehule a dovolenkarky![]()
![]()
Koukam, ze briska uz vycuhuji skoro vsem
No ja mam fakt buben, ze takovy jsem nemela v minulem tehotenstvi ani v 6mesici. Ja uz tedy neutajim nic 🙈
Mam napad, pojdme ted sem kazda napsat, co pocitove myslime, ze cekame a pak az budem vedet, muzeme zhodnotit, jak nase intuice dopadla. Samozrejme at to bude kluk ci holcicka, je jasne, ze zdravi nadevse
Tak já a většina rodiny počítáme s holkou, ale nevím proč. Těším se až se to dozvíme 😄
Holky, tak jsem právě zjistila, že mi z prsou teče dost čiré tekutiny, máte to taky?
@Ernais píše:
@Luucka123 jako samo od sebe? Ja to teda nemam
Jako když si trošku macknu na bradavku. Prsa mám Teda šílený, už o číslo větší a hodně pevný. Nikdy se mi laktace nezastavil, vždy jsem měla ksplku mléka a to i po 6ti letech, ale teď se to změnilo na vodu, dost vody 🤦♀️
To je vtipne. Nakonec bude radost veliká tak ci tak. Hrozne me ted bavi sledovat ta videa babyshower uplne cizích lidi a bulim s nema 🙈 😅 Ach ty hormony
Ja mam tedy tucha na holku, muz zase tvrdi, ze udelal 100% kluka. Mame pracovni nazev Pepa ![]()
@Luucka123
Hmm ja myslim, ze je to normalni, dejou se v nas fakt změny, ale radeji se na to zeptej na gynde, at mas klid ![]()
@Motyna píše:
To je vtipne. Nakonec bude radost veliká tak ci tak. Hrozne me ted bavi sledovat ta videa babyshower uplne cizích lidi a bulim s nema 🙈 😅 Ach ty hormony
Ja mam tedy tucha na holku, muz zase tvrdi, ze udelal 100% kluka. Mame pracovni nazev Pepa@Luucka123
Hmm ja myslim, ze je to normalni, dejou se v nas fakt změny, ale radeji se na to zeptej na gynde, at mas klid
Jsem teprve 9tt, tak mě to překvapuje.
Ja si myslim, ze to bude holčička, chlap porad doufa ze kluk. Kluka teda chceme oba ale hlavne at je zdrave
A jeste si pockam, chci to vedet az na 2 screeningu