Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motyna
Tak tu chuť Tobě i holkám závidím
. Ja jsem byla pořád tak unavená, že jsem neměla ani myšlenky. Dnes jsem po kontrole, vše je v pořádku, odběry krve dopadli dobře tak snad se konečně uvolním
Věřím že by to manžel uvítal ![]()
Ahoj holky, tam vám nesu jednu recenzi. Objednala jsem si z Bonprixu dvoje těhotenské ryfle (jedny černé, elegantnější - na slušno a druhé takové free s gumou u nohavic a volnější střih) a zimní bundu s vsadkou na nošení - byla v akci za 599,no nekup to, stejně bych nějakou potřebovala… A pecka, všechno padne jak ulite, je to pohodlné, bunda má více možností na rozepínání podle velikosti břicha, je dostatečně dlouhá… A ještě troje bavlněné kojící podprdy, taky vypadají že budou ok… Zásilka doručena za 4 dny, kvalita pecka žádné šikmo šité průhledné věci… Takže já sem s bonprixem zatím spoko ![]()
@el.leanor21 dekuji za recenzi, pekne me stve ze rodim v únoru a musim zbytecne kupovat obri bundu, kterou uz pak za chvíli nevynosim. Co si budem, cekala jsem ze za ni dam přes 2000. Tak ja jdu kouknout a jeste jednou dekuji za tip. Ja ted objednavala dvoje saty, halenku a kojici podprsenku na Zootu, mela jsen fajny slevovy kod a taky vse krasne sedi. ![]()
@Nikca7 no, mě to taky štve ale je fajn že ta bunda se dá nosit i potom, na bocích jsou zipy a vsadka se dá vytáhnout takže tak… Kdyztak to strelis na bazarku nebo nějaké kámošce… Jako taky sem za to nechtěla dávat 2000, tak sem brala dokud bylo ![]()
Tyjo a ja doufam, ze zimu odchodim ve svetru a kabatu a zadnou tehotenskou bundu potrebovat nebudu
Spis me zajima, nenarazily jste nekde na tehotensky cvicici leginy? Bez ostatniho tehotenskeho obleceni se asi obejdu, ale ty leginy me trosku zacinaji trapit a sportovni obchody na tehotne uplne zapominaji, jako by neexistovaly, mi tak prijde.
Ahoj holky, hlásím, že jsem se ve zdraví vrátila z Kosu stále 2v1 😁 cestou tam se mi udělalo zázračné dobře, ani nevím, že bych byla těhotná, jen se mi nafukuju břicho. Dnes se vrátím do ČR a vše při starém. Je mi blbě, na jídlo jsem se těšila a nemůžu
ať už to skončí… Prášky a Líza trošku zabírají
@Luucka123 super a to tak bývá mě včera bylo luxusně úplně super a dneska je to zase o ničem
@lovean píše:
@Luucka123 super a to tak bývá mě včera bylo luxusně úplně super a dneska je to zase o ničem
Jo, já to nechápu, že by dovolená měla takový vliv a teď je to opět stejný 😂 no a zítra do práce, uvidíme.
@Luucka123 tak to je super aspoň sis to užila
mě je jakstaks dobře, ne sice úplně ale držím se. Včera jsme to oznámili našim a dneska jsou na řadě tchanovci. Zatím radost veliká a věřím že dneska bude ještě větší ![]()
Ahojte holky já jsem ráno měla šok šla jsem na záchod a na papíře krev šla jsem za mojim s brekem že krvácím sice to nebylo tak hrozné ale šok přítel mě objal že to bude dobré on šel ještě na očkování no a pak už žádná krev akorát jsem pojedla a je mi zase zle od žaludku ale nakonec jsem jela s ním abych na to tolik nemyslela jsme se tam s malou prošli tak snad to nic nebylo žádné bolesti nemám
@lovean píše:
Ahojte holky já jsem ráno měla šok šla jsem na záchod a na papíře krev šla jsem za mojim s brekem že krvácím sice to nebylo tak hrozné ale šok přítel mě objal že to bude dobré on šel ještě na očkování no a pak už žádná krev akorát jsem pojedla a je mi zase zle od žaludku ale nakonec jsem jela s ním abych na to tolik nemyslela jsme se tam s malou prošli tak snad to nic nebylo žádné bolesti nemám
Ahoj, tak já myslela, že ty máš krev pořád.
@lovean píše:
@Luucka123 ne tři týdny to bylo ok
Aha, tak asi to bude pořád ten hematom?