Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
4.8.21 13:34

@Motyna
Tak tu chuť Tobě i holkám závidím :lol:. Ja jsem byla pořád tak unavená, že jsem neměla ani myšlenky. Dnes jsem po kontrole, vše je v pořádku, odběry krve dopadli dobře tak snad se konečně uvolním :srdce: :dance: Věřím že by to manžel uvítal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.8.21 14:45

Ahoj holky, tam vám nesu jednu recenzi. Objednala jsem si z Bonprixu dvoje těhotenské ryfle (jedny černé, elegantnější - na slušno a druhé takové free s gumou u nohavic a volnější střih) a zimní bundu s vsadkou na nošení - byla v akci za 599,no nekup to, stejně bych nějakou potřebovala… A pecka, všechno padne jak ulite, je to pohodlné, bunda má více možností na rozepínání podle velikosti břicha, je dostatečně dlouhá… A ještě troje bavlněné kojící podprdy, taky vypadají že budou ok… Zásilka doručena za 4 dny, kvalita pecka žádné šikmo šité průhledné věci… Takže já sem s bonprixem zatím spoko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
5.8.21 17:08

@el.leanor21 dekuji za recenzi, pekne me stve ze rodim v únoru a musim zbytecne kupovat obri bundu, kterou uz pak za chvíli nevynosim. Co si budem, cekala jsem ze za ni dam přes 2000. Tak ja jdu kouknout a jeste jednou dekuji za tip. Ja ted objednavala dvoje saty, halenku a kojici podprsenku na Zootu, mela jsen fajny slevovy kod a taky vse krasne sedi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.8.21 17:39

@Nikca7 no, mě to taky štve ale je fajn že ta bunda se dá nosit i potom, na bocích jsou zipy a vsadka se dá vytáhnout takže tak… Kdyztak to strelis na bazarku nebo nějaké kámošce… Jako taky sem za to nechtěla dávat 2000, tak sem brala dokud bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.8.21 17:52

Tyjo a ja doufam, ze zimu odchodim ve svetru a kabatu a zadnou tehotenskou bundu potrebovat nebudu :lol: Spis me zajima, nenarazily jste nekde na tehotensky cvicici leginy? Bez ostatniho tehotenskeho obleceni se asi obejdu, ale ty leginy me trosku zacinaji trapit a sportovni obchody na tehotne uplne zapominaji, jako by neexistovaly, mi tak prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.8.21 18:33

@Ernais ahoj zkus H&M tam jsou super kousky  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
5.8.21 18:49

@Ernais Aliexpress :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.8.21 20:53

Ahoj holky, hlásím, že jsem se ve zdraví vrátila z Kosu stále 2v1 😁 cestou tam se mi udělalo zázračné dobře, ani nevím, že bych byla těhotná, jen se mi nafukuju břicho. Dnes se vrátím do ČR a vše při starém. Je mi blbě, na jídlo jsem se těšila a nemůžu :( ať už to skončí… Prášky a Líza trošku zabírají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.21 22:01

@Luucka123 super a to tak bývá mě včera bylo luxusně úplně super a dneska je to zase o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.8.21 22:04
@lovean píše:
@Luucka123 super a to tak bývá mě včera bylo luxusně úplně super a dneska je to zase o ničem

Jo, já to nechápu, že by dovolená měla takový vliv a teď je to opět stejný 😂 no a zítra do práce, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
8.8.21 11:38

@Luucka123 tak to je super aspoň sis to užila :potlesk: mě je jakstaks dobře, ne sice úplně ale držím se. Včera jsme to oznámili našim a dneska jsou na řadě tchanovci. Zatím radost veliká a věřím že dneska bude ještě větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.8.21 13:00

Ahojte holky já jsem ráno měla šok šla jsem na záchod a na papíře krev šla jsem za mojim s brekem že krvácím sice to nebylo tak hrozné ale šok přítel mě objal že to bude dobré on šel ještě na očkování no a pak už žádná krev akorát jsem pojedla a je mi zase zle od žaludku ale nakonec jsem jela s ním abych na to tolik nemyslela jsme se tam s malou prošli tak snad to nic nebylo žádné bolesti nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 13:03
@lovean píše:
Ahojte holky já jsem ráno měla šok šla jsem na záchod a na papíře krev šla jsem za mojim s brekem že krvácím sice to nebylo tak hrozné ale šok přítel mě objal že to bude dobré on šel ještě na očkování no a pak už žádná krev akorát jsem pojedla a je mi zase zle od žaludku ale nakonec jsem jela s ním abych na to tolik nemyslela jsme se tam s malou prošli tak snad to nic nebylo žádné bolesti nemám

Ahoj, tak já myslela, že ty máš krev pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.8.21 13:48

@Luucka123 ne tři týdny to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 13:54
@lovean píše: