Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean mě začala bolet strašně kostrc… Je to takové nepříjemné. A s jídlem na tom nejsem moc dobře furt mám nechutenství a všechno mi smrdí ![]()
@el.leanor21 mě smrdí nádobí špinaví to je horor a lednice jinak jako jídlo ani moc ne pokud to není moc aromatické
@lovean nádobí vždycky hned myjem takže to je cajk ale lednice mi tez dělá problém… A koš ![]()
@lovean jo to my tez občas, když je toho víc, ale tím že jsme jenom dva toho moc není tak se to myje hned
@el.leanor21 píše:
@lovean jo to my tez občas, když je toho víc, ale tím že jsme jenom dva toho moc není tak se to myje hned
Tak to my plnime mycku i ve dvou a vetsinou ji kazdy den, max obden, zapiname. Ja prakticky nadobi v ruce vubec nemeju, to spis myje muj muz ![]()
Jinak ja dnes omdlela a byl z toho docela tyjatr, protoze to bylo zrovna na porade pred celym vedenim, kdyz jsem prezentovala novy projekt. To proste chces
![]()
@Ernais no muj chlap myčku nenávidí já taky nemyju v ruce nádobí ale můj chlap tu myčku nenasklada protože ji nemá rád
@lovean muj muz dela doma nastesti uplne vse, naopak bych rekla ze kolem nadobi a udrzby kuchyne dela vic nez ja
![]()
A jinak jo v pohode, ted uz se citim dobre, ani jsem se nedomlatila, protoze me nekdo chytl. Spis mam ted trauma z toho, ze mozna generalni videl muj zadek v tangach, kdyz jsem se mu valela pod nohama 😂 😂
@Ernais tak to bych tak moc neřešila zní to vtipně ale hlavně že jsi v pořádku
@Ernais Tak hlavně že máš pohotové kolegy a zachytli Tě! Teď nevím jestli už jsi to v práci říkala? Zda jim to nebylo divné ale kolikrát v těch horkách se udělá zle i netěhotné…
@Nikca7 Tak to moc gratuluji že je vše v pořádku! Krásná zpráva!
@el.leanor21 píše:
@Nikca7 tak to je božíjá jdu to další úterý, začínám mít z toho zase tu svoji nervozu
ale modlím se ať to dobře dopadne…
Já jdu taky příští úterý do Brna
A už odpočítávám dny, nervózní jsem také… věřím že nám všem to dobře dopadne ![]()
Byla jsem některá v Brně na Veveří?